Hvordan bære på som en proff

Har du noen gang se de reisende som har bare én pose - (det er ikke engang svulmende!) - Som ser super satt sammen og komme rett ut av flyet og inn i en drosje? Ønsker du at du kan være mer som dem?

Hvordan bære på som en proff

Vandre gjennom en hotellobbyen eller forbi innsjekkingsskranker på flyplassen eller ser familier som synes å bringe alt de eier på ferie gjør en lurer på hvor mye de har betalt i bagasje avgifter og kiropraktor besøk. Nå som mange flyselskaper har begynt å ta betalt for innsjekket bagasje, er det på tide å nedbemanne.

Å gjøre en forpliktelse til å bli en til "carry-on-only" alene kan ikke bare spare penger, men også tid og hodepine. Ikke mer å vente på bagasjen karusellen alltid lurer på om kofferten din vil være, enda en gang, den siste av flyet. Ikke mer bekymringsfullt at du blir nødt til å ferie med bare noen klær elementer i carry-on eller hva som er på ryggen. Ingen flere backbreaking turer opp trappen hale altfor tunge poser bak deg.

Ja, det kan være vanskelig i begynnelsen å droppe komforten til en stor koffert som kan bære alle dine sko og hårprodukter og "hva hvis" elementer. Det er bedre å pakke med en settliste med regler og dra på ferie med alt du trenger, og bare et par ting du kanskje trenger. Så, hvordan er det mulig å pakke så lite og ikke gå gale? Her er reglene for å reise etter:

En. Mikse og matche alt du tar

Plukk et par ting du elsker og ønsker å ta med deg og deretter bygge en reise garderobe rundt dem. Sørg for at alt er i samme fargepalett. Hvis du liker lyse topper, så ta nøytrale bunner. På den måten vil alt du tar matche andre ting i reisevesken. Bringing mix-og-match skiller er den perfekte måten å reise, fordi hvis du har fire bunner og fem topper, kan du lage 20 forskjellige antrekk kombinasjoner! Det hjelper også med regel nr 2.

2. To par sko er alt du trenger

Når alt i vesken har en lignende farge ordningen, er det mye enklere å finne sko å koordinere. Nesten overalt for de samme to typer sko: generelle walking sko og behagelig kjole-up sko. Med ballett leiligheter er så populært i disse dager, er det enkelt å finne et flott par som vil være behagelig å gå i hele dagen og fortsatt se bra ut med alt fra shorts til kjoler. Slitasje tyngre sko på flyet og pakke de mindre, slik at du har mer plass til klær og andre nødvendigheter.

Det er et unntak fra denne regelen, og det er for flip flops eller lignende sandaler. De tar liten plass og er praktisk for mange ting, så dytte dem inn i en tom plass i vesken og late som de ikke sko. Du kan bruke dem til bassenget, for å gjøre vaskeri, få kontinental frokost, stranden og så mye more.Travelling kan være utmattende, særlig hvis det varer lenger. Les flere tips om å velge de beste reise sko for kvinner.

3. Forbered deg på å gjøre vaskeri

Når du tar så lite, med mindre du ønsker å gå rundt i skitne - og muligens stinky - klær, vil du ønsker å kaste dem i vask på enkelte punkt. Mest anstendig hoteller og feriehus har vaskerom. Du kan pop klærne i på vei til middag, eller når du kommer tilbake fra sightseeing. Det vil ta mye kortere tid enn du tror, ​​og da vil du være frisk neste dag.

Hvis leiligheten ikke har på stedet vaskeri, vil du vanligvis finne et vaskeri i nærheten. Hvis du er på en destinasjon lenge nok til å trenge å gjøre vaskeri, vil du ha nok nedetid å gjøre det.

4. Ikke glem å lag

Når du reiser til kaldt vær destinasjonene, eller forbereder for kalde netter under oppholdet, ikke starte dumping i store gensere og jakker. Du vil få tre av dem i vesken før den er full, og du kan ikke pakke noe annet i det. Se etter lette stoffer som pakke godt og kan legges lagvis med andre brikker. Disse brikkene fungerer bra over det meste av den vanlige klær, som en t-skjorte eller singlet, og kan være proppfull til dagen pose når den ikke brukes.

Hvis du reiser i vinter tid, fungerer lagdeling like bra. Gensere som er tynne eller lette fleece brikkene er stor, fordi noen ganger du tror det blir kaldt og da er det ikke så kaldt som forventet. Hvis det er, kan du bære lagene under disse for å holde meg varm. T-skjorter og tank jobber her også, men hvis det kommer til å være veldig kaldt, se til å kjøpe basislagene - tynn, men super-varme skiller som ser ut som lange underbukser. De fange varme til kroppen din, men også transportere fuktighet, slik at du ikke svette i hjel mens han prøver å hindre nedkjøling. Du kan pakke flere sett av disse i vesken, og de tar liten plass og er usynlige under den hverdagslige klær.

5. Nedbemanne dine toalettsaker

Hvor lang tid tar det deg å gå gjennom en full størrelse flaske sjampo? To måneder? Så hvorfor ta det store ting med deg på ferie? TSA regler tillate deg å ta en ett-Quart plastpose full av tre-unse flasker. Hvis problemet ditt er at du ikke finner samme sjampo, balsam, ansiktsskrubb, hårspray eller noe annet i en reise-størrelse container, lage din egen. Kjøpe små flasker, pumper, ampuller eller krukker og dekanter din favoritt elementer inn i dem. Dette gir deg akkurat den rette mengden du trenger for turen din og lar deg ta dem med deg i din carry-on.

Hvis du er en som trenger å bære skjønnhet verktøy med deg, som et flatt jern eller krølltang, kjøpe en mini versjon spesielt for reisevesken. Du kan vanligvis finne samme merke du bruker hjemme som fungerer like bra, bare mindre.

6. Effektivisere din skjønnhet rutine

Ikke ting toalettsaker bag full. Målet ditt her er å pakke så lite som mulig. Se etter make-up paletter og multifunksjonelle produkter som vil gjøre deg i stand til å pakke mindre. Farget fuktighetskrem som har SPF i det parene perfekt med et pulver fundament for et feilfritt utseende. Leppe fargetone er ofte brukt som kinn fargetone, pluss det kan påføres med fingeren din, slik at du ikke trenger å pakke en annen børste.

Vi har satt sammen en guide for deg å følge med å forberede din skjønnhet nødvendigheter, samt noen viktige hudpleie tips som vil sørge for at du skal se din beste mens du reiser. Her er det.

Der har du det: 6 enkle regler å pakke med som vil hjelpe deg å reise lettere og spare deg tonnevis av problemer. Hvis du ikke kan løfte vesken til å sette i overhead, har du sannsynligvis har for mye i det. Det er virkelig sant det de sier:. Legg ut alle de klærne du ønsker å pakke og deretter sette halvparten tilbake i skapet Opprette en detaljert pakkeliste kan hjelpe deg å se om du har mye mer enn du egentlig trenger, og hjelper minner deg om Essentials (- som undertøy!) - og hjelper deg pakke på vei hjem.

Når du reiser med en organisert carry-on, ikke bare du spare penger på bagasje avgifter, men det hjelper turene gå glattere, slik at du bare trenger å bekymre deg for hva du skal gjøre først når du kommer til din destinasjon.

Aktuelle artikler