Hvordan holde seg i form mens du reiser

Har du en jobb som krever at du reiser mye, slik at du finner det vanskelig å holde seg i form? Mellom flyplasser, hoteller og spisesteder på hvert måltid, du har en hard tid enten miste vekt eller, som et minimum, holde den samme?

Hvordan holde seg i form mens du reiser

Komme og holde seg i form under normale omstendigheter er vanskelig, men legger i alltid å være på veien og det blir en større utfordring. Ikke bare har du vanligvis har en strammere timeplan, men du trenger ikke din vanlige gym eller treningsutstyr for å gjøre prosessen enklere.

Så, hvordan kan du fortsette å jobbe mot dine treningsmål når du er på reise verden?

Følg disse enkle retningslinjene:

Ta tennissko

Det spiller ingen rolle hvor du går, kan du alltid få en god treningsøkt i hvis du har tennissko med deg. Du kan gå til flyplassen på layovers eller begi deg ut på din destinasjon og se severdigheter mens du brenner noen kalorier underveis.

Det fine med røde roser, er at de ikke tar mye bagasjerom og de ​​er lette slik at de er enkle å ta selv om du bare har en bære på. Bare sørg for at du pakke noen ekstra sokker også slik at du ikke får blemmer under treningen.

Bo på hoteller som har trening sentre

Hvis det er et alternativ, og hvis du har råd til det, prøv å bo på et hotell som tilbyr sine gjester gym tjenester. På den måten kan du holde tritt med din trening tidsplan selv når du er tusenvis av miles away from home.

Ikke glem å ta hodetelefonene, slik at du kan lytte til favorittlåtene dine mens svette hjertet ditt ut uten plager andre gjester. Noen hotellet treningssentre selv har TV koblet opp slik at du kan holde deg oppdatert på verdens nyheter eller dine favoritt programmer mens du jobber kroppen din.

Se etter treningssentre som tilbyr begrenset medlemskap

Hvis hotellet ikke har et treningsstudio på stedet, sjekk ut noen lokale treningssentre og se om du kan kjøpe et medlemskap for den begrensede tiden at du er der. Mange steder er villig til å gi en eller to ukers passerer å huse reisende.

Hvis du er bare der en dag eller to, noen treningssentre la deg gå første gang gratis. Så lenge det er en engangs besøk i området, og du ikke har planer om noen gang kommer tilbake, kan du være i stand til å treffe en eller to forskjellige treningssentre og trene helt gratis.

Kjøpe utstyr som reiser lett

Som et alternativ til å prøve å finne steder å gå til trening, kan du kjøpe utstyr som reiser lett og bare ta det med deg. Mosjon band gjør oppholder seg i form når du er på veien enkelt fordi du kan skyve dem i kofferten din og ta de omtrent like mye plass som et par sokker.

Du kan også pakke tomme vannflasker og bare fylle dem når du kommer dit for å ha lett hånd vekter for å gjøre armhevinger. Eller ikke ta noe i det hele tatt og bruke kofferten din, holder den mens du gjør knebøy å jobbe lårene.

Prøv å spise sunt et flertall av tiden

En av de største hindringene de fleste helsebevisste reisende har er å spise ute hele tiden. Du stadig fristet med mat som ser og lukter bra ut, men er vanligvis høy i fett og høy i kalorier. Du har alltid muligheten til salater, men hvor mange ganger kan du spise en kyllingbryst salat i en uke?

Det er spesielt vanskelig hvis du skal et sted du aldri har vært, og muligens aldri vil tilbake til. Du ønsker å oppleve deres mat og smake deres signatur retter uten å måtte se alle godbitene du putter i munnen.

Hvis du prøver å være helsebevisste, må et flertall av dine måltider lavere fett, men ikke vær redd for å gi deg selv en eller to ganger for å nyte en rett som kanskje ikke er så sunt. Nøkkelen til suksess på dette er å være selektiv.

Ikke hvert måltid du spiser ute er en feiring så bare plukke de som kommer til å bli minneverdig og stort på dem. Resten av tiden, prøver å gjøre gode og sunne valg.

Overvåk porsjonsstørrelser

Sammen med å se på hva du spiser, vil du ta hensyn til hvor mye du spiser også. De fleste steder tjene to til fem ganger så mye mat som du bør ha i en sittende, så vær forsiktig.

Hvis du har et kjøleskap på rommet ditt, ikke vær redd for å ta et halvt måltid med deg til lunsj neste dag. Da vil du faktisk komme til å nyte den samme yummy måltid to ganger! Bare sørg for at du får noen plast sølvtøy å ta med deg slik at du ikke ender opp med å spise den med fingrene.

Hold deg hydrert

Holde vanninntaket der det skal være er mer utfordrende når du reiser fordi du sannsynligvis måtte betale for alt vannet du drikker, som ikke er billig på 5€ -5€ en flaske. Dette kan gjøre at du ønsker å kutte ned på mengden du nippe i et forsøk på å spare penger, men har du andre alternativer.

Du kan kjøpe en flaske vann som har et filter i det og ta det med deg, fylle opp med å bruke flyplassen eller hotellet drikking fontener. Du kan også gå til en lokal supermarked uansett hvor du bor og plukke opp et tilfelle av vann for omtrent samme beløp som du betaler for en eller to flasker. På den måten du vil ha det til disposisjon til enhver tid, men du vil ikke skade din lommebok.

Få nok søvn

Du kan gjøre de beste spise valg og har tilgang til det beste utstyret, men hvis du kjører på tom, er noe av det kommer til saken når du er for sliten til å gjøre din helse til en prioritet. Få tilstrekkelig søvn er like viktig som alle andre aspekter av helse fordi dette er når kroppen får å forynge seg og forberede seg til neste dag.

Det kan være vanskelig å få nok Lukker øynene hvis du arbeider med jetlag, sove i en ukjent seng eller har støyende naboer, så det kan ikke være en dårlig idé å ta et par øye deksler og ørepropper for å hjelpe deg ut. Og, hvis du er en som bekymrer seg om hotellrommet vekkerklokke fungerer, kan det være lurt å ta med din egen. Her er fem naturlige måter å sovne.

Holde seg i form og gjøre sunne beslutninger når du reiser kan være mer utfordrende, men det er ikke umulig. Hvis du virkelig vil at det skal skje, vil du finne en måte. Nå vet du hvordan.

Aktuelle artikler