Romantisk paris på et budsjett

Fra fortauskafeer til Notre Dame, Paris er virkelig en magisk by. Det er bare så mye å se og gjøre! Hvordan noensinne, betyr ikke dette nødvendigvis at din romantisk ferie til Paris har å koste deg en formue. Les videre og lære hvordan du planlegger en romantisk, lavbudsjetts tur til City of Lights.

Romantisk paris på et budsjett

Paris, City of Lights, har også blitt kalt den mest romantiske byen i verden. Mens andre kan være uenige med denne tittelen, virker det mer folk enn ikke fortsatt ønsker å reise til Frankrike for å vise hva de har gått glipp av hele denne tiden. Selv om du ikke finner det ekstremt romantisk, vil du finne det ekstremt turist-vennlig, med noe å se eller gjøre rundt hvert hjørne. Den eneste ulempen til denne store byen? Pris. Paris kan være svært spendy hvis du ikke har tenkt ut turen på forhånd.

Ved å gå

Vår, høst og vinter er gode tider for å reise til Frankrike. Noe, men sommeren, egentlig. Høsten og vinteren kommer til å være den minst kostbare ganger og også den minst overfylte. Mens butikker og museer kan være åpne kortere timer, vil du være i stand til å gjøre mer enn du ville gjort i sommer, siden turister er sparsom. En annen upside: Luften vil ha en chill, som betyr at du og din kjære vil bruke en betydelig mengde tid krøp sammen for varme.

Hva du skal gjøre

Hvis du planlegger å gjøre noen reell sightseeing i Paris, bør du få deg en Paris   Passere. For en rimelig pris, kan du hoppe over linjene på mange attraksjoner, slik som Triumfbuen og Louvre, og gå rett i. Faktisk er mer enn 60 attraksjoner følger med Paris Pass, og er den mest verdifulle du kan ta med deg, i tillegg til pass og kjære. Få adgang til 55 museer og monumenter (dessverre, Eiffeltårnet ikke inkludert), fantastiske attraksjoner, som elvecruise på Seinen, ubegrenset reise på t-banen, busser og RER innenfor sentrale Paris, en kjempeflott reisehåndbok og kuponger for bespisning og shopping.

Bare ute etter å ta noen avslappende dager ut vandre gatelangs? Vel, det er en fin måte å spare penger, spesielt siden det er så mange ting å gå rundt og se uten å måtte betale inngangspenger. Spaser Champs de Elysee, ta bilder av Arc og utenfor Notre Dame, krysse broene over Seinen, kjøpe en baguette eller crepe fra en gateselger, nyte skulpturer utenfor fra Louvre og så videre.

Avlegg et besøk til Pere Lachaise kirkegård. Jim Morrison, Oscar Wilde, Marcel Proust og andre kjente historiske tall er gravlagt her. Det er gratis å delta, og de vil også gi deg et kart for å guide deg rundt. Det er en donasjon boksen, og jeg foreslår å kaste i et par euro, bare for å være i stand til å gå blant mausoleer, gravsteiner og minnesmerker. Det er rett og slett utrolig, penger og håndverk som gikk inn i husene til de døde. Du kan lett tilbringe en halv dag her.

Se etter aktiviteter som ikke nødvendigvis på alle reisende liste. Eiffeltårnet og Louvre kan være høyt på listen, men de vil også bli overfylt. Kanskje sjekke ut Dali utstilling og besøke Montmartre vingårder å drikke litt vin i stedet. Begge er mye billigere og har færre turister, pluss de ting ikke alle får en sjanse til å gjøre på sin tur til Paris. Du vil se en annen side av byen og også være i stand til å fortelle andre om ting de kanskje ikke har hørt om, gi dem nye ideer til sin egen framtid tur.

Komme rundt i byen

Det er ganske lett å komme seg rundt i byen på offentlig transport. Mens det er ikke så lett som det er i London og andre store byer, for det meste bare fordi det er ikke så mange stopp, er det fortsatt en fin måte å komme seg fra ett sted til et annet, og også få din vandring og øvelse i når du ankommer destinasjonen. Paris er en fantastisk walking by. Med alt å se, vil du ikke engang klar over hvor mange miles du har satt på deg sko... før du endelig bestemmer deg for å sitte ned og få lunsj et sted. Hvis du ikke investere i en Paris Pass, få deg en daglig eller ukentlig Metro pass. Det vil spare deg for penger fra å kjøpe hver passering individuelt og gjør det mye enklere å holde styr på.

Sørg for at du kartlegge din rute når du bruker RER og Metro. Det er ikke et tonn av stasjonene som det er andre steder, så det kan være vanskelig å navigere hvis du ikke er vant til å bruke en subway system. Hvis du planlegge før du forlater for dagen, har du sannsynligvis ikke vil finne deg selv i en helt annen del av byen enn du hadde tenkt.

Få spisesteder avtaler

Finn deilige steder å spise på et budsjett! Mat kan virkelig legge opp, spesielt hvis du ikke gjør leksene dine og anta at det vil være fantastisk mat overalt hvor du snur. Dessverre er det ikke slik. Akkurat som hvordan det er ikke fantastisk mat overalt i din egen hjemby, Paris er full av turist feller som er bare ute etter å ta deg penger. Sjekk ut disse alternativene for å finne og bestille måltider i Paris og spare penger mens du gjør det:

  • Toptable.com: Ikke bare kan du gjøre reservasjoner online med TopTable, men du kan se diner anmeldelser, menyer, få store rabatter og bonuspoeng for hver bestilling du fullføre for å tjene din vei til en gratis servering sertifikat. Selv om du allerede er i byen, og ønsker å spise lunsj i en time, gjør din bestilling bare for å få poeng kreditert kontoen din når du sjekker inn
  • Groupon: Registrer deg for denne avtalen om dagen nettsted og få e-post hver dag med den nye avtalen. Det kan være underholdning, servering, personlige tjenester, shopping eller mer. Poenget er, det er nok at Groupon har å tilby som kan være relevant og nyttig for reisen din. Mange av valgene er 50 prosent av, så allerede det er en betydelig besparelse på ett aspekt av travel dag.
  • KGB avtaler: En annen stor avtale-om-dagen site som Groupon. Jeg har sett mange gode tilbud for servering i Paris.

Du kan finne en rimelig overnatting

De samme reglene gjelder for Paris som overalt når vi leter etter et hotell som ikke koster en formue. Prøv å holde seg like utenfor sentrum av byen. Nesten alt i nabolag du ønsker å utforske kommer til å bli dyrt, eller en lurvete sted du ikke vil ønske å bo i.

Få en ferie utleie stedet for å bestille et hotellrom. Dette er spesielt bra hvis du planlegger å tilbringe en uke eller mer i Paris. Ukentlige priser er billigere enn døgnpriser og kan gi betydelige besparelser over hotellpriser, som å ha ditt eget kjøkken for å lage mat, har mer plass til å spre seg ut i, å være i et roligere nabolag og sannsynligvis ha en vaskemaskin til å bruke, slik at du kan pakke færre klær.

Forbered deg på turen

  • Blir kroppen din vant til "lokal tid", ellers kan du ende opp med å miste mesteparten av dagen på grunn av jetlag - du tilbringer dine hardt opptjente penger på denne turen, og sannsynligvis har begrenset tid til å se alt du ønsker. Miste dyrebare timer fordi du ikke kan holde øynene åpne vil bare gjøre deg trist. Begynn å justere til den tid endringen så snart du kan før du faktisk drar hjemmefra ved å endre din sove og spise mønstre.
  • Det finnes ikke noe slikt som gratis påfyll - Jeg er trolig brukt til den europeiske måten restauranter hvor du kan spise så mye drikke som du ønsker / trenger. Europa er virkelig ikke sånn. Faktisk er du heldig hvis du får mer enn tre kuber av is i en drink. Hvis du vil ha påfyll, du har å betale for dem, til full pris. Det beste alternativet er å bare bestille en flaske vann (uten kullsyre), som vanligvis er den største tingen på drikke-menyen og omtrent samme pris som en brus. Eller bestille husets vin.
  • Parisere vil snicker på deg, selv om du bytter språk   - Det er sant. Med mindre du er flytende i språket, den franske tror det er "søt" at du mislykkes, selv litt.
  • Eiffeltårnet er overfylt - Hvis du ikke bryr seg om å se byen om natten, og gå så snart Tower åpner for det beste alternativet for å slå lange linjer. Hvis du bryr deg, så forventer å stå i kø i minst en time med en haug med folk som ikke har respekt for din personlige plass.

Når du planlegger en romantisk tur som en til Paris, blir forberedt er egentlig nøkkelen. Jo mer du vet, jo mer kan du spare. Hvis du bestemmer deg for å skimp på å forske noe for turen, gjør det på servering. Det verste som kan skje er at du må leve på utstoppede baguetter fra gateselgere. Du vil bare bli skuffet - og raskt ut av pengene - hvis du bare vinge det når det kommer til innkvartering eller aktiviteter. Du vil definitivt bli glad du gjorde innsatsen når du kommer dit og har et par ekstra dollar å splurge.

Til slutt, ikke gå glipp Topp 5 ukonvensjonelle ting å gjøre i paris.

Aktuelle artikler