Sitater om reiser del I

Reiser er ikke turisme. Det er mye mer enn det. For meg er det den livsstilen.

Sitater om reiser del I

Det er sant at jeg kan skrive uansett hvor jeg er. Det er også sant at for meg oftere enn ikke å skrive er som ferie. Og når jeg reiser, kan det være et hardt arbeid. Men hver eneste gang arbeidet er svært givende.

Jeg lever av dette - Når man innser at livet er verdiløs han enten begår selvmord eller reiser (edward Dahlberg) er jeg ikke sikker på om det faktum at jeg reiser mye betyr at jeg er ofte på randen av selvmord.. Likevel foreslår jeg at når du ikke vet hva du skal gjøre, bare ta en ferie...

Statisk for meg er ikke sikkerhet. For meg er sikkerhet går et sted og ha opplevelser. (Felicity Kendal)

Det være seg kjærlighet, arbeid eller noe annet, gjør jeg stokk til sitatet ovenfor. Jeg vil velge spenning over stabiliteten hvilken som helst dag. Konstant tilførsel av opplevelser er det som holder meg gående. Jeg ønsker å føle seg trygge i verden av usikkerhet. Jeg ønsker ikke sikker rutine.

Verden er en bok, og de ​​som ikke reiser, leser bare en side. (Saint Augustine)

Å se ulike nyanser av verden, bør man reise.

Han som reiser mye vet mye. (Thomas Fuller)

Dette ville være sant, hvis en som reiser ville virkelig lyst til å se, kjenne og forstå.

En reisende uten observasjon er en fugl uten vinger. (Moslih Eddin Saadi)

Det er synd hvis man reiser, hvis man går til en annen del av verden, og som forlater hans verden uendret.

"Travel kan og vil forandre livet ditt, noens liv, hvis du lar den.

Travel, som en kirurg, åpner du opp-sinn, hjerte og sjel-og fjerner fordommer, fordommer og smålighet. I stedet går det en kjærlighet for verden og alle mennesker, men også betror deg en større forståelse av vår felles menneskelighet og quandaries vi deler som en planet "(Rachel Denning).

Traveling viser oss verden variasjon og verden likhet. Det forandrer oss dypt, og det gjør oss mer forent med resten av planeten.

Travel har en måte å strekke sinnet. Strekningen kommer ikke fra reise umiddelbare belønninger, den uunngåelige utallige nye syn, lukt og lyder, men med å oppleve førstehånds hvordan andre gjør annerledes hva vi mente var riktig, og eneste måten. (Ralph Crawshaw)

Hvis du reiser til bekrefte fordommene du bare vil legge merke til at et annet sted folk gjør ting på en merkelig måte ". Hvis du reiser med sinnet ditt åpent, vil du se at det ikke er mulig å definere "normalt". Hva er uvanlig for deg kan være en daglig ting for noen andre, og hva du gjør regelmessig, kan være noe som folk på den andre siden av verden bare kan drømme om. Det kan også være noe som noen mennesker aldri kunne tenke meg å gjøre. Og det gjør ingen merkelig.

Den reisende konstruerer sine første, riktige, og heretter urokkelig inntrykk av byen basert på ansiktene til publikum på gaten, arkitektur av bygninger, lukten av markedet, og til slutt fargen bestemt til byen alene. Senere kan han leve i byen for et helt år, studere den i alle detaljer, og få venner. Enda senere, kan han glemme familien navnene på de venner og mister de samvittighetsfullt lagrede detaljene, men han vil aldri glemme hans første inntrykk. (Ilya ILF og Evgeny Petrov)

Dette er jeg ikke enig med. Akkurat som mennesker, det er steder som er imponerende ved første øyekast, men så du liker dem mindre og mindre. Og det er de, nettopp det motsatte som du ikke liker mye ved første øyekast, men vokser du å like dem, eller elsker dem.

Les del II av denne serien her.

Aktuelle artikler