Spise, sightsee, og spise igjen - mat i Italia

Italia kan være for elskere. Men Italia er sikkert for matelskere. Tenker at pizza og pasta mener italiensk mat er det samme som å tro at europeiske matvarer tilsvarer McDonalds. Likevel, det er hva som er den mest populære i utlandet.

Spise, sightsee og spise igjen og # 8211; mat i Italia

Det er europa hvor vi får ting stort, men det er i Italia hvor Nutella i en veldig stor krukke er mer vanlig. I Italia, smaker Nutella bedre (ingen hydrogenert olje). I Italia, sprer de Parmegiano Regiano over pasta og mange andre måltider også. I Italia bruker de olivenolje. De spiser og enda mer de bort i oster og vin. De spiser pasta. De spiser det hver dag. De spiser det to ganger om dagen. Og det er bare den første platen.

De spiser salater og frukt. De sprer oregano og basilikum på sine plater. De ikke plage over sukkerfri og fett gratis produkter, og fortsatt sin fettprosent i gjennomsnitt er langt lavere enn europeiske, hvor vi teller hver kalori.

De sier at middelhavsdietten er sunt. Nøkkelen er mangfold.

Kaffe gjort akkurat

Italienske barer vil ikke tilby deg ulike typer kaffebønner. Likevel kan du ha din kopp kaffe i ulike kombinasjoner. Hvis du sier bare kaffe, eller Caffè, vil du få espresso. Jo sterkere versjon med samme mengde kaffe, men mindre vann kalles Caffè ristretto. Det motsatte, med mer vann enn normalt Caffè er Caffè lungo. Og hvis du legger til enda mer vann du får Caffè europeano. Det er så store som de får i Italia, kjøpe likevel langt mindre enn hva vi ville få i USA.

Hvis du legger til en dash av melk i noen av de ovennevnte kombinasjoner, kalles det macchiato. Men hvis du vil kaffedrikker med melk, så valget er kjent skummende Cappuccino (de tjener det også uten skum, senza schiuma men hva er poenget, jeg lurer på), Caffè latte og latte macchiato.

Espresso er normalt forbrukes etter et måltid. Limoncello, er et brennevin laget av alkohol, sitron skreller, og sukker og grappa, laget ved destillasjon av drueskall etter at saften er presset fra dem for vin, også vanligvis servert etter et måltid som et hjelpemiddel til fordøyelsen.

Du kan sette sammen kaffe og alkohol. Bare spør om en caffè corretto.

Det er ikke mye å si om vin i Italia. Det er verdens kjent. Og sine vingårder er oftere enn ikke i midten av vakker natur, så ta en tur mens i Italia er ikke en dårlig idé.

Pasta al dente

Som språk og kultur, forskjellig mat i Italia region etter region. Nesten hver by og region har sine egne spesialiteter. Likevel, i alle deler av Italia, Frokost er veldig lys. Ofte bare en slags kaffe med et wienerbrød vanligvis fylt med syltetøy, krem ​​eller sjokolade. Faktisk er det ikke salte maten spist til frokost.

Italienerne har en time reservert for å spise sin lunsj. Middag er vanligvis tatt sent. Noen restauranter serverer ikke middag før 20:00.

Italienske barer i sentrum av store byer kreve mer hvis du drikker eller spiser sitter ved et bord og enda mer hvis tabellen er utenfor.

Når du bestiller en drink du først gå til kassen og betale for det du ønsker. Så du gir kvitteringen til bartenderen og få servert.

Stor tips er aldri forventet i italienske restauranter, men du bør heller ikke forvente den servicen du finner i Europa. I Italia mennesker foretrekker å være alene når forbruker sitt måltid.

Italiensk pasta er tilgjengelig med et mylder av sauser, men det er servert med mye mindre saus enn i Europa. Dette er til dels på grunn pasta i en restaurant er vanligvis ansett som den første selvfølgelig ikke et måltid i seg selv. Men også, som min italienske venn sier, de vil ha pasta. De ønsker ikke for mye dressing for å gjøre det se ut som en suppe, minestrone, gulasj.

Hva ønsker du i dag? Spaghetti, fettuccine, rigatoni, penne, farfalle? Italienerne kan gå fra en form til en annen, men det er alltid pasta. Hver dag. To ganger om dagen. Pasta brukes som primo piato, som resten av verden, har de fortsatt kan ha antipasto, hovedrett (andre piato) og dessert. Den mest kjente dessert utenfor Italia er tiramisu (tira-mi-su betyr pick-me-up), italiensk kake laget med kaffe, mascarpone, og ladyfingers (noen ganger rum) med kakao på toppen.

Den mest autentiske, originale pizza er funnet i Napoli. Den har en tykk, myk skorpe (men ikke så dyp tallerken Chicago style pizza), mens Roman er mye tynnere og crustier.

Du kan få en bit av pizza på hvert hjørne i den italienske hovedstaden. Du velger stykke pizza du vil, de setter den på skalaen og fortelle deg prisen. Spinat og gorgonzola er mitt nummer én valg.

I Italia kan du finne nesten 800 typer ost, inkludert det berømte Parmigiano Reggiano, I europeiske supermarkeder kan du finne italienske pølser som betyr at de har noen spesifikke krydder. I Italia kan du prøve over 400 typer pølser. OK, du ville ha å bo en stund der, for å prøve dem alle.

Gelato mer gelato

Hvis du noensinne har besøkt Italia, har du sannsynligvis opplevd kremaktig, deilig gelato. Gelato er bare det italienske ordet for iskrem, ikke sant? Galt. Gelato er iskrem, men det er ikke bare en vanlig iskrem. Den intens smak italiensk opprettelse er laget med en større andel av melk til krem, og det inneholder mindre fett. Det er pisket saktere enn iskrem, som resulterer i en mer tett struktur. Til slutt, mens iskrem serveres frosset, er gelato vanligvis servert på en litt varmere temperatur. Det forklarer hvorfor det smelter så fort og mer enn en gang jeg hadde det på min skjorte.

Det ville være enkelt å bruke livet på italiensk mat. Spesielt når noen andre er matlaging for meg. Og krydre det opp med kjærlighet.

Spis, elsk, så spise litt mer. En mer scoop av gelato?

For meg, mer Nutella, takk.

Eller kanskje gelato. Nutella gelato.

Aktuelle artikler