Steder å besøke i pattaya

Hvis du har hørt om Pattaya, Thailand, må du ha hørt hvordan det regnes som byens uteliv. Det er sant, men det betyr slett ikke at natteliv er alt Pattaya har å tilby. Jeg mener virkelig, alle de mennesker besøker hvert år er ikke der for fester bare. Pattaya tilbyr noen virkelig vakre ting å se. Sjekk ut topp 5 steder å besøke i Pattaya.

Steder å besøke i pattaya

En. The Pattaya Park

Ute etter litt moro og adrenalin fix? Pattaya Park er stedet du bør besøke. Den har alle de tingene du har vært på jakt etter.

The Pattaya Park Tower er det første du vil se, måten før du kommer til parken selv. Grunnen? Vel, det er ganske stor! Det har 55 etasjer og tre roterende restauranter, på gulv 54, 53 og 52. Hvis du leter etter noen kvalitet restauranter, er dette et sted for deg.

Men det er ikke alt om den fantastiske utsikten og restauranter. Pattaya Park tilbyr en rekke karuseller og andre morsomme ritt, den mest kjente var Tower Shot selvfølgelig. For de modige nok, må jeg foreslå å prøve tårnet hopp. Det er også et stort badeland med massevis av morsomme turer.

Pattaya Park er åpen hver dag fra kl 10 til 19:00. Det tilbyr en rekke aktiviteter for barn og voksne. Parken ligger mellom Pattaya og Jomtien og prisene er: 200 Baht (6.5 $) for Tower Jump, 300 Baht (10 $) for fire aktiviteter av ditt valg og 100 Baht (3 $) for badeland.

2. Pattaya flytende markedet

Det er ikke mange steder i verden som Pattaya flytende markedet. Det er definitivt et sted du må besøke når du reiser til Pattaya.

Det flytende markedet vil gi deg en sjanse til å møte kulturer av fire regioner i Thailand - Nord-, Sør-, Mellom-og Northeastern. Dette er den største attraksjonen i Øst-Thailand, og dette vil vise deg hvordan folk fra disse fire regionene bor, hva de gjør og hva er de produktene de har å tilby.

Dette kan være et perfekt sted å få suvenirer fra Thailand, fordi det tilbyr en rekke produkter med start fra enkle treskulpturer til fineste Thailand silke.

Hopp på en båt og ta en spasertur gjennom markedet. Prøv litt mat og desserter og se noen tradisjonelle forestillinger. Det er ingen inngangsbilletten for markedet, men det er en donasjon boksen for alle som ønsker å bidra.

Sjekk ut videoen under, og se hvordan Pattaya Floating Market ser ut.

3. Den millioner år stein park og krokodillefarm

På bare 15 minutters kjøring fra Pattaya legger The Million-Year Stone Park og Crocodile Farm. Grunnlagt av en forretningsmann med en stor kjærlighet for naturen, er dette stedet en av de mest besøkte turistattraksjonene i Pattaya.

Parken består av tre viktigste severdighetene. I Garden og Stone Park kan du se vakker stein skulpturer, eksotiske planter og den største kunstige fossen i Thailand. Exotic Zoo er hjem for mange dyr både fra Thailand og fra hele verden. Det huser hvite tigre, albino bjørner, gigantiske steinbit og truede thepha fisk, for å nevne noen få.

Endelig er den Crocodile Kingdom eller krokodillefarm de største vann område bolig krokodiller i Thailand. Parken raser også crocs og tilbyr en rekke viser hvor profesjonelle trenere er bryting krokodiller. Ikke prøv dette hjemme!

4. Nong Nooch tropiske hagen

Anses å være den største og vakreste park i Sørøst-Asia, er Nong Nooch tropiske hagen definitivt et sted å besøke i Pattaya. Det er hjemmet til den største palm samling og har den største utvalg av orkideer i Thailand.

Nong Nooch tropiske hagen består av fjorten forskjellige hager som alle er uvirkelig vakre. Hagene er i stadig endring og nye planter er lagt til hele tiden. Ikke gå bare én gang, kommer tilbake til denne vakre plassen hver gang du er i Pattaya.

For å finne ut mer om den vakre Nong Nooch hagen og ta en virtuell tur gjennom alle hagene, besøk deres offisielle hjemmeside på www.nongnoochgarden.com.

5. The Sanctuary of Truth

Kommer sist på denne listen, men absolutt ikke minst, er det Sanctuary of Truth en av de mest besøkte stedene i Pattaya. Folk besøker det for fred og kunnskap, men uansett hva du leter etter, du absolutt må se den.

The Sanctuary of Truth er ikke ferdig helt, men som ikke anses som en feil i det hele tatt. Hele tempelet er laget av tre og hver tomme av det er dekket av treutskjæringer. Den er dedikert til hinduistiske og buddhistiske guddommer likt. Selv om det ser ut som en gammel bygning i Sanctuary of Truth eksistert siden 1981. Det er planlagt å være ferdig i 2025 og det bygges for en hensikt.

Folk vil fortelle deg at dette tempelet er "en refleksjon av den gamle Vision of Earth, gammel kunnskap, og østlig filosofi. Innenfor dette komplekset, vil besøkende forstå Ancient Life, Det menneskelige ansvar, Basic Thought, Cycle of living, Livet Forholdet til universet og felles mål for miljø mot Utopia ". For å finne ut mer om Sanctuary of Truth, besøk offisielle side.

Pattaya tilbyr definitivt et stort antall fantastiske ting å se og steder å besøke. Disse fem er etter min mening de som du ikke bør gå glipp av. For en overflod av nyttig informasjon og mange flere flotte attraksjoner i Pattaya, besøk www.pattayaconcierge.com.

Hvis du allerede har vært i Pattaya, kan du dele din erfaring.

Aktuelle artikler