Topp 10 ting å gjøre i Austin

Lyst til å bli møtt med "Howdy frue?" Vel, hodet ut direkte til Texas honning, fordi «det er ikke noe bedre sted for at i verden.

Topp 10 ting å gjøre i Austin

I dette innlegget tar jeg deg til hovedstaden i Texas - Austin. Austin ligger sentralt i Texas og har en befolkning på rundt 790 400. Det er den fjerde største byen i delstaten Texas og 14 th mest befolkede byen i Europa.

Innbyggerne i Austin er kjent som Austinities. Du har kanskje hørt om Austin som "Weird City", navnet den har fått et par år siden, gjennom kampanjen "Hold Austin Weird". Dette har blitt byens motto, fremme sitt mangfold og eksentrisitet. Austin er også kjent som "Clean Air City", fordi røykerne blir forvist fra alle offentlige steder, og restauranter.

Så, hvordan ville du like å besøke "Weird City?" Jeg vil si at navnet høres lovende. Her er de 10 beste ting å gjøre, hvis du noen gang finne deg selv der. Ikke bekymre deg, ikke alle av dem er rare.

En. Zilker botaniske hager

Zilker Botanical Gardens (via www.usamapxl.com)

Ofte kalt "juvelen i hjertet av Austin," Zilker Botanical Gardens spredt over 30 hektar med ren skjønnhet. Dykk inn i den fantastiske verden av blomster og planter. Og ikke glem antihistamin hvis du er allergisk, for dette stedet er blomstringen.

Gå se Rose Garden - det spiller ingen rolle om du virkelig liker roser eller ikke, er dette stedet fantastisk uansett. For en bustete eventyr besøke Cactus og saftige Garden og hvis du reiser med barn - Barnas Hage er stedet du må ikke gå glipp av.

Avslutt turen i den avslappende japanske hagen. I tillegg til planter, er denne hagen også et hjem til noen vakre koi fisk, som fullfører den japanske inntrykk av stedet. For mer informasjon besøk Zilker botaniske hage.

2. Barton Springs Pool

Mens du er i nabolaget, vil du ta vare på en svømmetur? Barton Springs Pool ligger i Zilker Park, nær Zilker Botanical Garden. Det er det mest populære stedet i Austin i løpet av de varme månedene.

Barton Springs Pool er et sted for par som er ute etter litt moro, så vel som for familier på jakt etter en familievennlig ferie med barna sine. Selve bassenget er tre hektar med vann, matet fra underjordiske kilder, som forblir kjølig gjennom hele året. Uansett hvor varmt det er ute - dette stedet vil kjøle deg ned.

3. Wild bassenget villmark bevare

Dette er stedet for alle som elsker naturen. Det ble opprinnelig utviklet som en utenfor laboratoriet av St. Edwards University, men for en vanlig mann er det en flott offentlig park med miles av vakre stier.

Løypene er åpne hver dag og kartene kan bli funnet i Environmental Educational Center. Piknik, sykler eller kjæledyr er ikke tillatt og inngangen er betalt i donasjoner - foreslåtte donasjoner er 3 $ for voksne og 2 $ for barn og eldre. Du vil bli bedt om å forlate planter og dyr i fred og å bare nyte skjønnheten i den Preserve. For mer informasjon besøk Wild bassenget.

4. Blanton Museum of Art

Blanton Museum of Art (via erynchandler.wordpress.com)

Er du ute etter noen kunst og historie? Besøk Blanton Museum of Art i Austin, Texas. Arbeidstiden er kl 10 - 17:00 Tirsdag - fredag, kl 11 - 17:00 på lørdager og 13:00-17:00 på søndager. Inngangsbilletten er 9 $ for voksne, 7 $ for seniorer og 5 $ for studenter og unge i alderen 13-21. Barn kan gå inn for gratis, og torsdag er det gratis inngang dag for alle besøkende.

Museet er hjemmet til en massiv kunstsamling som spenner gjennom flere århundrer, og tre kontinenter. Etter besøket kan du hvile og lade opp i museet kafé eller besøke museumsbutikken på Martin Luther King Jr Boulevard, og Congress Avenue i museets Edgar A. Smith Building.

5. Texas memorial museum

Lyst til å lære noe om dinosaurene som en gang bebodd Texas? The Texas Memorial Museum tilbyr deg dette, og mye mer ting å se.

Besøk Hall for geologi og paleontologi hvor du vil se dinosaurene, og med snakke direkte til forskerne, mens de arbeider med prøver i Paleo lab. The Great Hall holder høydepunktene av museet, og The Hall of Texas Wildlife vil gi deg et innblikk i dyr som lever i Texas.

The Hall of Biodiversity er en interaktiv læring, der du kan lære om de nyeste science funn i biologisk evolusjon. Ikke gå glipp av utendørs utstillinger - de er altfor kul. Finn ut mer om Texas Memorial Museum på denne lenken.

6. Austin vogn

For alle de som reiser i par, og leter etter litt romantikk i Austin - den tingen å gjøre er å leie en vogn å ri deg gjennom Austin sentrum. Turene er også egnet for ikke-par og større grupper, men det er din egen feil hvis du ender opp som ser dumt.

Prisene varierer fra 50 $ for en 30 minutters tur til 125 $ til en komplett 75 minutters downtown Austin ride. Men disse prisene er på kontant betaling, og det er en ekstra kostnad på 10 $ hvis du betaler med sjekk eller kredittkort. Sjekk ut rides og tilbud på den offisielle nettsiden til Austin Carriage.

7. Marerittet fabrikken

Hvis du planlegger turen til Austin ved utgangen av september, om du ikke ønsker å gå glipp av Nightmare Factory. De er kun åpen fra slutten av september til Halloween, men dette er det rette stedet å være i denne perioden.

Det er best å gå på søndager fordi du kan få to billetter for prisen av én (det er generelt litt dyrt). IKKE ta barna med deg, fordi dette ikke er din bakgård cheesy hjemsøkt hus, og du vil bli skremt. En pluss-siden - du kan få din Halloween kostyme rett der i butikken.

8. Hippie hul park

Hippie Hollow Park (via forum.skyscraperpage.com)

Tvilte hele "Weird by" ting? Vel, tviler ikke mer, fordi vi er på vei rett til en veldig merkelig sted i Austin, Texas. Det kalles Hippie Hollow Park, og det har en viss kleskode - det er "klær er valgfritt."

Yup, du har lest det riktig. Denne parken i nordvest Austin er den eneste juridisk anerkjent klær-valgfritt offentlig park i delstaten Texas. Parken ble svært populær på 1960-tallet, og det har fortsatt den popularitet i dag.

De første søndager i mai og september hvert år er kjent som Splash dager, sponset av Austins homofile og lesbiske. Disse to dagene er svært populær blant de homofile, mens i løpet av resten av året kan du se begge kledd og naken mennesker av begge kjønn her. Hvordan ønsker du å være en av dem?

9. Rock - om klatring

For alle de som føler seg litt eventyrlystne mens i Austin - ikke gå glipp Rock - Om klatrekurs og Adventures. Klassene er egnet for nybegynnere så vel som for profesjonelle, så du vil sikkert passe i.

Velg mellom individuelle eller gruppe klasser og mellom flere steder hvor du kan begynne din klatring eventyr. Rock - Om Klatring vil oppfylle alle dine vertikale drømmer. For mer informasjon om kursene, besøk Rock - om klatring offisielle nettsted.

10. Mat og drikke

Du har egentlig ikke vært på et sted med mindre du kommer til å prøve lokal mat og drikke. Og her Austin virkelig har mye å tilby. Byen er populær for stor grill, og du burde prøve det.

Franklin Barbeque i 900 E 11th St., Austin, TX 78702 er en av de mest populære stedene. Linjene her er enorm, og folk vente i timevis for å kunne prøve deres berømte brystkasse. De er alle enige om at det er verdt å vente.

Austin er også kjent for god meksikansk mat, og du vil finne noen av landets beste i La Condesa restaurant i 400 W 2nd St. Austin, TX 78701. Ikke glem å prøve margaritas her, de er helt deilig.

Når det kommer til drinker - tequila og øl er definitivt en ting du må prøve i Austin. Men jeg advarer deg - du er den eneste ansvarlige for hvor mye du vil drikke, jeg bare gi forslag.

Dette er mine topp 10 ting å gjøre i Austin. Legg dem til i listen over ting du har tenkt å gjøre på turen, og har en fantastisk tid.

Hvis du har en annen favoritt som ikke er på denne listen, vennligst gi meg beskjed - Jeg har lyst til å prøve det neste gang jeg er i Austin.

Aktuelle artikler