Topp 7 steder å dra på ferie i juni

De fleste av oss vil heller velge juli eller august for å gå på våre helligdager. Imidlertid kan en ferie i juni bringe deg mindre publikum, mindre varme og lavere priser. Sjekk ut de beste syv steder å dra på ferie i juni. Jeg vil gjerne vise deg et par alternativer - en strandferie, opplevelsesrik ferie, en festival ferie osv. I alle fall vil du definitivt finne minst ett av disse stedene som passer deg. Her er de.

Topp 7 steder å dra på ferie i juni

En. Island

Ord kan ikke forklare min fascinasjon med Island. Jeg er helt forelsket i dette stedet, og jeg tror at alle burde se det minst en gang i livet. Island byr på fantastisk natur, fantastiske vulkaner og vakre varme kilder.

Hvorfor besøke den i juni? Juni er den måneden da de "hvite netter" starte. Dette medfører at solen ikke vil sette i 24 timer. Det blir ingen natt, eneste dagen. Selv om dette kan føre til at du noen problemer med søvnen din, er det absolutt verdt å se.

2. Scandinavian cruise

De fleste jenter drømmer om en luksus Caribbean cruise, men det koster mye penger. På den annen side, det er en helt rimelig, men likevel vakker cruise kan du gå til denne juni. Ta et skandinavisk cruise.

Det er cruise fra alle hovedsteder og mange store byer i Skandinavia. Du kan velge for eksempel en kort Stockholm - Tallinn cruise. Det er en helg cruise, prisene er så lave som 40 $ og båtene er mer enn bare bra.

Hvis du er interessert i noe lenger, kan du melde deg på en 7 eller 11 dagers cruise gjennom Skandinavia og kysten av Russland. Prisene starter fra rundt 650 $, og du vil sikkert finne en du liker. Finn mer informasjon om skandinaviske cruise på denne lenken.

3. Gloucestershire, england

Ok, ville de fleste av dere sikkert besøke London hvis du bestemmer deg for å dra til England. Jeg sier ikke at det er noe galt med det, men for alle dere som er ute etter noe annet - vil jeg si besøke Gloucestershire i juni.

Du har kanskje hørt om dette stedet fordi det er hjemmet til den berømte osten rase. Ja, du har hørt det riktig. Det er en hendelse når store hjul av ost er rullet ned bakken og folk jage dem. Høres latterlig? Det er nok litt, men det er også morsomt.

4. Honolulu

Honolulu på øya Oahu er den største byen i Hawaii. Det er stedet for vakre jenter bære floral kranser å ønske deg velkommen til øya. Se Honolulu juni.

Reiser i Juni er perfekt for Honolulu. Generelt sett den beste tiden å besøke Hawaii er fra april til midten av juni. Reiser i begynnelsen av juni bringer mindre publikum, og mer rimelige priser, mens du reiser i slutten av juni kan bare gi deg en sjanse til å se en av mange hval.

5. Istanbul, Tyrkia

Tyrkia er et land med mange forskjeller, god mat og fine strender. Men det er en ting som alle jenter vil elske, og det er Istanbul shopping.

Generelt sett, shopping i Istanbul vil gi deg en flott opplevelse i enhver tid av året. Imidlertid har det bare blitt bedre. I juni 2012 Shopping Festival i Istanbul åpnes. Det betyr at butikkene vil være åpne i 24 timer i døgnet i 40 dager, og det vil være en rekke rabatter. Hvilken jente ville ikke elske det?

6. St. Tropez, Frankrike

Nå dette er ett sted jeg tror hver jente ville elske å se. Hva mer kan du be om enn et middelhavsklima, mat og mennesker. Vel, kan prisene være litt mer fornuftig. Derav råd til å besøke St. Tropes i juni.

Toppen av sesongen i St. Tropes er i juli og august. Juni er starten av sesongen og, selvfølgelig, bringer det lavere priser og færre folkemengder. Hvis du alltid har ønsket å se den franske Riviera, hodet ut til St. Tropez i juni.

7. Orknøyene

Har du lyst til å tilbringe litt tid i vakker natur, med vind i håret og kanskje også noen fugletitting? Hvis svaret er ja så Orkney Islands er stedet for deg.

Orkney Islands er en gruppe på mer enn 70 øyer som ligger nord for Skottland. Øyene er stort sett ubebodd, noe som betyr at du vil kunne nyte renheten av naturen uberørt av menn. Været er imidlertid ikke veldig stor, det kan bli veldig mye vind og ganske kaldt. Juni er den beste måneden å besøke, fordi været er den beste, fuglene kommer til hekker på øyer og St. Magnus Art Festival begynner.

Så har du allerede valgt? En av disse syv stedene er absolutt en god idé for din ferie i juni. Ha en fantastisk tid!

Aktuelle artikler