Topp ti steder å gå på ski denne vinteren

Vinteren har offisielt kommet. Selv om denne blåsende sesongen nådegaver oss alle med sprukne lepper, frostskader vedheng og rennende neser, det er tonnevis av måter å nyte snøvær på vinteren. En av de beste måtene å komme seg ut og nyte den friske pulver er å legge turen til fjells.

Topp ti steder å gå på ski denne vinteren

Få snø bukser og jakker ut, og prep disse skiene, fordi det er det perfekte tidspunktet å treffe bakken. Det er så mange steder over hele verden for å nyte denne vinteren sport, så vi har satt sammen en liste over de ti beste stedene å gå på ski denne vinteren for din bekvemmelighet.

En. Zermatt, sveits

Ingen liste over topp ski destinasjoner ville være komplett uten en sveitsisk mountain resort. Den berømte Matterhorn ruver majestetisk over byen, og tilbyr utsikt og inspirasjon til å gli ned de bratte bakkene. Ivaretakelse av naturen er helt klart en av Zermatt prioriteringer, så vil du bare finne elektriske biler i byen. Det er tre sveitsiske ski felt og to italienske seg rett over grensen, alt innen rekkevidde. Når det er tid for å tine opp på slutten av dagen, ditt valg er definitivt ikke begrenset. Den vanskeligste avgjørelsen vil være der for å spise! Vi har alle en tendens til å assosiere Sveits med vinter og vinter. Men vet du hva? Sveits er vakkert om sommeren også, og her er de 3 beste steder å besøke.

2. Aspen, Colorado, europa

Den Europas Centennial State er kjent for sin naturlige landskapet. I sommer, terrengsykling og fotturer er blant de mest populære aktivitetene. Når det første fnugg av snø flagrer ned til bakken, strømmer folk fra hele verden til denne skiløper paradis. Det er flere fjell å velge mellom, så det er en ski-feltet for alle, uansett deres kompetanse. Hva er enda mer praktisk er det en heis billett er bra for å få tilgang på alle fire fjell i nærliggende regionen. Men vent, det blir enda bedre! Det er en gratis pendelbuss til å frakte snø bunnies frem og tilbake mellom hver av fjellene. Livet kan virkelig ikke få mye bedre.

3. Queenstown og Wanaka, New Zealand

Den lille landet New Zealand, landet av den lange hvite sky, har rettmessig fortjent sin plass på listen. Ikke la landets lille størrelsen lure deg! Besøker Kiwi land er som å hoppe i et postkort. Ski-felt i South Island tilbyr utrolig utsikt over snødekte Southern Alps, i motsetning til noe annet sted. Den farlige reisen opp i fjellet er ofte et eventyr i seg selv. Etter at dagen er over, må du huske å slappe av i byens livlige natteliv, like ved innsjøen Wakatipu og den fabelaktige naturen i Remarkables. Og de er nettopp det, bemerkelsesverdig.

4. Ski Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Sandy ørken, stekende sol og konsekvent skyhøye temperaturer kan ikke produsere ideelle skiføre. Imidlertid har Ski Dubai trosset naturlovene og skapte et innendørs skianlegg på Mall of Emirates (ikke overraskende en av de største kjøpesentre i verden), rett smellkyss i midten av en tørr ørken landskapet. Hva gjør dette til et topp sted å gå på ski denne vinteren? En flukt til en varm reisemål midt på vinteren er noen ganger hva du virkelig trenger. Hvis du ønsker å treffe stranden på vinteren plassering, men ønsker ikke å gå glipp av shredding bakkene helt, er Dubai stedet å få det beste fra begge verdener. Du trenger ikke å pakke klumpete snø gear, som alt fra utstyr til hansken strøk til goggles er tilgjengelig for dagen. Den beste delen? Det er klima kontrollert. Selv om det ikke kan være den største ski-feltet du noensinne har sett, kan du alltid stole på helårig, konsekvente forhold.

5. Chamonix, Frankrike

Hvis du er redd for høyder, holde seg langt unna denne toppen alpint destinasjon. Ekstrem skikjøring ble oppfunnet i denne fjellbyen, og det unnlater aldri å tiltrekke snø-elskende adrenalin junkies. Det er elleve forskjellige ski felt med heiser som går langt opp i skyene. Selv om det ikke er en amatør vennlig sted, er det fortsatt noe for alle i denne byen. Hvis bakkene skremme deg, hold deg til shopping, mat eller drikke. Glem ser begge veier når du krysser gaten, for det er ingen biler i hele byen. Det eneste å være forsiktig med er ekstrem skikjøring foran deg!

6. Cortina d'Ampezzo, Italia

Enda en carless ski byen, Cortina d'Ampezzo plassert i blant Dolomittene, et UNESCO World Heritage site i den nordøstlige delen av landet. Opplev ytterpunktene av både høye og lave budsjetter her, med kombinasjonen av eksklusive og budsjett feriesteder og restauranter. De sosiale vibes på gatene holde sølevann blir for overfylt, som alltid er et pluss for de som ikke som ikke er fans av slalåm. Det er flere skiområder i hele regionen, men gratis pendelbuss gjør navigering enkelt. Du vil finne fjell for nybegynnere, mellomprodukter og eksperter.

7. Niseko, Japan

Japan bringer vanligvis sushi og anime tegneserier til hjernen. Men dette er asiatiske øya også hjem til en topp ski destinasjon. Niseko ligger nær fire forskjellige fjell som gjennomsnittlig 590 inches av fersk pudder hvert år. Store lyse lysene er på hvert fjell, noe som gjør det til et førsteklasses sted for kveldskjøring fans. På slutten av dagen, kan snø bunnies ta en dukkert i det bugnende varme kildene i området for å berolige de verkende muskler (og bums!) Og kjølt bein.

8. Kitzuhel, østerrike

For de på jakt etter ekstreme natur minus ekstremsport, er dette stedet for deg. Det er ingen overraskelse at Alpene tilbyr noen av de beste ski terreng i verden, og Kitzuhel har fått internasjonal anerkjennelse for sin Hahnenkamm løypen. Løyper i bakkene er lange og fri for fare, noe som gjør den til en favoritt for den mellomliggende mengden. Den tilsynelatende endeløs rekke stier og gondoler sikre at du aldri møter kjedsomhet på turen, og når du blir lei av snøen, dra til byen for å nyte det livlige nattelivet.

9. Park City, Utah, europa

Å forsømme Park City på en topp ti ski destinasjon listen ville være en forbrytelse. Den amerikanske Ski Team praktiserer her for en grunn. Det er tonnevis av ski felt i området med muligheter for alle ferdighetsnivåer, sammen med en gratis buss mellom hvert fjell. Vibes i byen rival kvaliteten på sine ski felt. Hvis de ski var ikke så fenomenal, ville det være nesten umulig å skrelle deg bort fra byen. Det er en stor kunst-og musikkmiljø, og Park City er også plasseringen av januar Sundance Film Festival.

10. Whistler, British Columbia, Canada

Områdene Whistler og backcomb går sammen om å lage en stor vinter wonderland i Canada. Denne plasseringen er hjem til den bratteste av de bratte og den lengste av den lange. Det er tonnevis av snø, loddrette stup og terrengparker. Ski hardt, partiet er vanskelig mottoet til Whistler selv. For de som ønsker et roligere miljø, hodet til en av de mange lett accessibly avsidesliggende landsbyer.

Uansett hvor du velger å gå denne vinteren, er en ting sikkert. Hvis du besøker en av disse topp ti ski destinasjoner, vil du utvilsomt finne noen av de beste forholdene, natur og generelle erfaring mulig.

Oh, og prøv å ikke forkjølet. Her er noen tips for å hjelpe deg å komme gjennom vintermånedene med helsen intakt.

Hvor er ditt favoritt reisemål?

Aktuelle artikler