Ukonvensjonelle bryllupsreiser for ukonvensjonelle par

Du kan ikke bli sjokkert av det faktum at ikke alle er den samme. Det er det som gjør verden interessant. Siden hver parets bryllup er forskjellig, bør det ikke komme som noen overraskelse at ideen om en flott bryllupsreise ikke passer inn i en boks.

Ukonvensjonelle bryllupsreiser for ukonvensjonelle par

Mens mange nygifte ønsker å sparke tilbake på en strand med en øl eller paraply drink i en uke, mens andre definitivt vil ha en tur som er mer minneverdig og inneholder litt action utenfor bryllupssuite, også. Du trenger ikke å dra til Hawaii eller Karibien for å finne litt romantikk.

Hvis du ikke er en tradisjonell par eller bare er ute etter en bryllupsreise som er unik og budsjett-vennlig, men likevel romantisk, er det en rekke destinasjoner som passer disse behovene.

New orleans

New Orleans har fått noe for hvert par: voodoo, vampyrer, mat, Twins og jazz. Med den utrolige Cajun aksenter kan du selv føler at du er i et fremmed land. Det er eventyr av noe slag og moro rundt hvert hjørne. For mindre enn du kanskje tror, ​​kan du ta en by vandring for å lære om vampyrer, historien om The Big Easy og mer. New Orleans er også kjent for sine sumper, og du kan ta en tur til dem også på en airboat. Fråts på beignets og deretter besøke rum Distillery eller gå over til Mardi Gras World å sjekke ut noen av de fantastiske flyter og deler av den berømte parade.

Island

For en miljømessig vri på romantikk, er Reykjavik en rimelig ferie som inkluderer alternativ energi. Mange par liker å gå til en avslappende spa sammen. Hovedstaden er full av geotermiske vents som skaper damp og brukes til å varme bassenger, boliger og selv lage mat i restauranter.

En stor uavgjort er de store varme kilder som er perfekt for avslapning og lettelser leddsmerter. Hvis du tilbringer lange dager med sightseeing, kan disse virkelig hjelpe med verkende føtter og rygg. Reykjavik har også vakre landskap, en aktiv vulkan, et blomstrende sentrum med massevis av sjømat restauranter og tro på alver - du kan se de små dører der de er rapportert å leve. På kveldene, nyte den fantastiske nordlyset mens du kose med din nye ektefelle.

Ecuador

Den beste måten å spare penger på bryllupsreisen er å velge en virkelig rimelig reisemål. Hvis du ønsker å engross deg inn i historien, møte noen av de vennligste mennesker hvor som helst og spise fabelaktig (og billig) mat, er Quito for deg.

Bo i fem-stjerners hotell for prisen av en to-stjerners noe annet, ta drosjer fra den ene enden av byen til den andre for bare dollar og få passet stemplet på Middle of the World. Shopping i Quito er utrolig billig, selv for fine smykker og vakkert håndlagde varer. Bare noen få timer unna finner du på stranden, regnskog eller på toppen av en vulkan.

Peru

Akkurat som Ecuador, kan du spare mye penger her. Bortsett fra det historiske aspektet av landet, er det en av de beste stedene å gå hvis du er en elsker av fotturer og gamle ruiner. Machu Picchu trekker turister fra hele verden for å oppleve trek til toppen og den spektakulære utsikten. Lær om Inca og hvordan området ble holdt hemmelig fra den spanske erobringen. Avhengig av hvor hard-core du er kan du vandre hele veien eller bare deler av det.

Dublin

Nesten alle hevder å ha noen irske arv, og jeg tror ikke du vil møte noen som ikke ønsker ikke å besøke Emerald Isle, med sine bølgende åser, hav vrimlet med lett synlig livet i havet, slott, og trolig viktigste, Guinness. Dublin er der par gå for å gjøre venner av fremmede, lytte til levende musikk og utdanne seg på den keltiske tradisjoner. Byen er svært walkable, som betyr at du kan spare penger på leie av bil og offentlig transport, men det er lett å ta dagsturer til andre deler av Irland hvis du ønsker å sightsee på Giant er Causeway eller Cliffs of Moher.

Dublin er en vakker by med så mange ting å tilby, noen av dem til og med gratis. Sjekk dem ut.

Las vegas

Leve høyt for et par dager i Sin City og gjøre en haug med gratis ting og noen dyre ting og likevel gå hjem med litt penger på bankkontoen din. Las Vegas har mye å tilby de som ikke eloping eller prøver å "vinne alt tilbake". Her er bare en kort liste over freebies du kan finne der: The Sirens of TI pirat slaget på Treasure Island, vinterhagen og botaniske hagene i Bellagio, Hawaiian Marketplace, Fremont Street Experience, og en spasertur gjennom gatene i Paris eller New York.

Los angeles

Jada, kan du bare planlegger en tur til Disneyland og bli ferdig med det, men det er så mye mer å gjøre i Los Angeles-området. Opplev gamle skolen glamour med en bak-kulissene-tur til filmstudioer eller en busstur i Hollywood hotspots og kjendis hjem. Ta en spasertur nedover Walk of Fame og se hvor mange navn du kjenner igjen. Sammenligne føttene mot de berømte fotavtrykk foran Manns Chinese Theater. Så mye som LA er kjent for rikdommen sin, kan det være ganske billig når du dra nytte av de mange gratis og billige ting det er å gjøre rundt i byen. Lei en bil og tilbringe dagen på Venice Beach - hvor du kan spasere langs kanalene - eller vindu butikk på Rodeo Drive i håp om å se et kjent ansikt eller to. Du vil forlate ønske du hadde mer tid til å tilbringe bare nyte følelsen av byen.

For den fremragende videobilder par

Hvis du og din kjæreste elsker TV og film, bør du kanskje å dra på bryllupsreise hvor målet er omtalt i noen av dine favoritt store og små skjermen øyeblikk. Bare noen få av de som kan omfatte:

  • London - En av de mest populære film steder er Portobello Road Market. Med hundrevis av boder, kan du finne nesten hva du vil det, fra råvarer til antikviteter, sammen med minnet om Hugh Grant og Julia Roberts i filmen Notting Hill. Og hvis du er en fan av Harry Potter filmer, kan du nå besøke sett på Leavesden Studios, bare noen få minutter utenfor hovedstaden. Forresten, er London en av de dyreste reisemålene. Lyst til å være kilos-messig på London ferie? Sjekk ut her.
  • Las Vegas - Ta deg selv på en omvisning i Vegas hot spots der filmer liker What Happens in Vegas, The Hangover, Oceans Eleven, Casino og Frykt og avsky i Las Vegas og TV-programmer som Las Vegas og CSI: Crime Scene Investigation ble skutt.
  • New York - Det virker som alle andre filmen du ser er filmet i New York, fra When Harry Met Sally til Sex and the City og Date Night.
  • The Pacific Northwest - The Northwest er å få litt kjærlighet fra filmer og TV også. Vi har hatt filmer som Søvnløs i Seattle, Mr. Hollands Opus, Burn After Reading, The Ring og Swordfish, og viser blant annet Leverage og Portlandia. Hvorfor ikke gå sjekke ut hva annet Portland, Seattle og alt i mellom har å tilby?

En annen ide for å ta bryllupsreisen du alltid har ønsket er å registrere for deler av turen. Dette er spesielt nyttig for par som allerede bor sammen eller allerede har alt de trenger for å starte sitt liv sammen. Bryllup er dyrt, og du kan ikke finne ideen om å få et nytt sett med håndklær eller en blender alt det spennende. Gjestene dine vil forstå.

Velg ditt reisemål og skape din perfekte reiseruten, og deretter begynne å bryte ned deler av den turen i lett-å-gave porsjoner. Dette kan være en natt på et hotell eller middag på en snobbete restaurant eller en massasje på spaet. Bare sørg for at det er ting i en rekke prisklasser for dine gjester å velge mellom. Dine venner og familie vil ha det gøy å se hva du har planlagt og bli glade for å være en del av bryllupsreisen, uten å være en del av bryllupsreisen. De "kjøp" fra listen og deretter kontanter er satt inn på kontoen din for deg å legge disse komponentene som du har nok penger til å gjøre det. Hvis du er avhengig utelukkende på gjesterom bidrag, så kan du ende opp med bare delvis penger for noen ting og må sparke i noen av dine egne penger, eller være litt kreativ.

Du bare håper å gifte seg en gang, så gjør din bryllupsreise minneverdig og gjenspeiler hvem du er. Uansett hva du liker å gjøre, er det et mål for deg. Føler ikke at du må gå til Honolulu bare fordi alle forventer at du skal. Hvis du ønsker å gå fordi du elsker dykking eller tropiske planter, så kan du bygge en tur rundt disse interessene. Du kan være unikt, og også holde deg innenfor budsjettet. Din belønning for å planlegge det perfekte bryllup og bryllupsreise vil nyte ting du elsker å gjøre... sammen.

Sjekk også disse 3 lite kjente utrolige steder å gå for bryllupsreisen og dele dine ideer med oss.

Aktuelle artikler