10 feil kvinner gjør i et forhold

Relasjoner kan være tøff, er jeg rett? Du prøver å inngå kompromisser, men du ønsker ikke å fortape deg i det store bildet, så feil på begge deler er ganske vanlig. Her er de 10 feilene kvinner gjør!

10 feil kvinner gjør i et forhold

En. Utlekking på

Clinginess, trang og utvasking på til partneren din er den ultimate no-no er som kan rippe på et forhold til et punkt of no return. Ingen ønsker en person som trenger konstant bekreftelse, oppmerksomhet og innsikt i hver eneste lille ting vi gjør.

Hvis du var på mottakersiden av alt som clinginess du vil nok føle seg kvalt også. Men noen ganger føre til av våre tidligere letdowns, eller bare selve mengden av attraksjon for fyren vi kan få litt båret bort i å ville ha ham for oss selv.

Hvis du er skyldig i dette, bedre slå tilbake snart, eller det er en bye-bye forhold!

2. Være over eiendomspronomen

Over eiendomspronomen som i ferd med å bli en inkvisitor hver gang han går et sted uten deg, blir altfor kontrollerende, sjalu, muligens dabbling i et par på spion oppdrag som involverer hans Facebook-konto, e-post og telefon, krevende han fokuserer mer på deg enn på hans jobb / venner... Hvis du ikke kan se dette er ikke sunt oppførsel da vi slåss en allerede tapt kamp her.

Tillit er det viktigste, hvis det ikke er noen det er en stor sjanse for at du kan forville seg i alle handlingene nevnt ovenfor.

3. Konstant bitching

Ja, det er riktig, det er akkurat det det er - bitching. Konstant mas om hver eneste lille ting du føler han har gjort galt kan virkelig sette en fuktig på et forhold, synes du ikke?

Sikker på at han sannsynligvis gjør noen irriterende ting, men kuttet ham litt slakk. Han er en ren menneskelig, for Guds skyld. Egentlig klippe deg litt slakk - hvorfor du alltid må rette opp feil gjerninger? Slappe av litt før dine klager sette en reell belastning på forholdet.

Det er greit å noen ganger bare sette toalettsetet ned selv, jeg seriøst ikke engang hva det hele oppstyret handler om.

4. Passiv aggresjon

Innrømme det, vi er alle skyldige i dette.

- Honning er noe galt?
- Nei.
- Egentlig du synes slags opprørt?
- Det er ingenting.

Og hvis han er som "ok..." du får enda mer opprørt fordi han ikke får det, og hvis han holder på å presse deg til å fortelle ham hva som skjer du får enda mer opprørt fordi du vil være alene eller noe. Det er bare ikke mulig for ham å vinne dette.

Så hvis du ikke kommuniserer dine problemer og problemer hva du egentlig gjør er tapping opp ditt sinne og på et tidspunkt kommer dere mister den.

Og det vil ikke være pen.

Nå, jeg sier ikke at du bør klage om hver lille ting, men som for de store ting ikke vente for ham å lese tankene dine og bare vet hva som er galt - du har å fortelle ham.

5. Ikke å sette ut for mannen din

Ikke spill hodepine kortet. Det er bare en dårlig unnskyldning.

Ja, sikkert, ingen er i humør hele tiden, og som forholdet blir eldre kan det noen ganger skje at sex blir viste på slutten av prioriteringslisten. Med jobb og andre forpliktelser og ansvar, kanskje noen ganger du er sliten, andre ganger du bare ikke har tid. Men å holde sexlivet ditt liv i live og sparker er svært viktig - hvis du lar den dø ut det kommer ikke stave godt for forholdet.

6. Prøver å forandre ham

Jeg har nylig hørt noen si noe sånt som "en kvinne som gifter seg med en mann som vil forandre ham, enn 30 år fra da etter at hun har lyktes i intensjonen hennes hun vil se på ham og si - du er ikke en mann jeg giftet '.

Betyr det treffer spikeren på hodet eller hva? Jeg mener, hvis du vil at han skal forandre hvorfor er du med ham i første omgang?

7. Urealistiske forventninger

Vet du hva? Jeg faktisk skylde Hollywood for denne. Hva alle de romantiske komedier lært oss er at når kjærligheten skjer vil det være dette knock-du-of-your-fot-ingenting-annet-forhold-du-øyeblikkelig-know-it 's-for-life følelse som egentlig ikke er alltid tilfelle.

I disse filmene alle hindringer løses av noen ut-av-denne verden gest, og det fungerer alltid selvfølgelig. Men virkeligheten er litt annerledes, er det ikke? Det vil være motgang, og det vil være ganger du lyst til å gi opp, og det vil være ting du må bare slutte fred med for å gjøre alt arbeidet.

Ikke forvent et eventyr, være ekte og være klar til å jobbe med forholdet ditt å gjøre det arbeidet!

8. Mangler tillit

Jeg har sagt det før og jeg står bak det - ingen tillit, ingen sammenheng. Det er bare slik det er. Og hvis denne tilliten er blitt kuttet det er veldig vanskelig å fullt ut få det tilbake. Hvis din mann forrådt din tillit i det siste, eller du bare har en hard tid å være tillitsfull med noen, uansett deres track record, det er noe du trenger å bekymre før du vil være i stand til å gjøre et forhold arbeid.

9. Å bli for komfortabel

Å bli for komfortabel er en feil mange menn og kvinner gjør i forhold, og det er en virkelig stor romantikk morder.

Du vet de par som ikke lukke bad døren når de går inn for å gjøre sin virksomhet? De tenker kanskje at det å være AT komfortabel er stor og lindre, men faktum er at det er rett og slett for mye. Det dreper alle romantikk - det er bare noen ting du ikke trenger å dele med noen.

Også på dette notatet, gjør ikke alt vi vet har de kvinnene som er i lange forhold og som helt sluttet å ta vare på seg selv?

Det er like - de er så helt sikker på at deres partner kommer til elske dem uansett hva så de går rundt ser ut som et totalt kaos. Ikke å antyde det handler om utseende her (hint: det er ikke det), men virkelig? Var du bare få kledd opp og rydde for å få en fyr, og nå som du har fått ham at du føler at arbeidet er gjort? Kom igjen.

10. Forsake alt annet

Hvis hele livet begynner å dreie seg om forholdet ditt - spesielt hvis dette skjer tidlig i forholdet - du kan bli ledet til problemer. Folk som får så opptatt med sine relasjoner, og gjøre de feilene til helt snu ryggen på venner, hobbyer, og til og med deres jobb, raskt lære forholdsreglene i denne setter alle sine egg i én kurv, så å si.

Hva forholdet feil du har gjort i det siste? Gi oss beskjed.

Aktuelle artikler