10 må vite tips for å kysse en fyr

Bad kissers er det verste, ingen tvil om det. På den annen side når en god kysser fungerer sin magi han kan lyse opp et bål av følelser, og gjøre opplevelsen føles som det er ute av denne verden. Og det beste er - praksis gjør den perfekt! Les gjennom noen må vite tips om hvordan du skal kysse en fyr og gran opp kyssing teknikk.

10 må vite tips for å kysse en fyr

En. Få hendene inn i det

Ikke vite hva de skal gjøre med hendene under et kyss er et vanlig dilemma. Men det bør ikke være - så lenge du ikke la dem bare slags hengende der, du er god.

Så, leke med håret hans, berører ansiktet hans, hakker, armer, i utgangspunktet noe går. Legger hånden på haken hans og ta kontroll over kyss. Veldig forsiktig legger begge hendene på ansiktet hans under et kyss - det er omtrent like lidenskapelig som det kan få.

2. Litt erting går langt

Denne er gyllen. Høyre i midten av kyss, når han har fått helt inn i det, sakte flytte hånden fra ansiktet hans, og gjennom håret hans og deretter forsiktig trekke ham av baksiden av hodet hans, bare slik at leppene dine plutselig blir utilgjengelig hans by bare noen få millimeter.

Hold denne posere for et par sekunder ser rett inn i øynene, kanskje til og med smilende litt, og så la gå og kysse ham. Dette vil blåse sitt sinn for sikker.

3. La ham som ønsker mer

Høyre i midten av et lidenskapelig kyss, så hogg den av og begynne å snakke med ham igjen. Det kommer til å forlate ham ønsker mer, og han sannsynligvis ikke kommer til å la deg komme unna med det så lett. Så kan du forvente seg å ta tak i deg og begynner å kysse deg igjen i løpet av noen sekunder.

4. Smile hele kyss

De sier at den beste følelsen noensinne er å åpne øynene under et kyss og se den du kysser smil.

Smiling er bra, det viser at du er fornøyd, du koser deg selv og ha en god tid. Han ser at noe han gjør er å gjøre deg smile er virkelig gledelig og litt av en ego boost.

5. Hviske i øret hans

Sakte bevege hodet til siden og hviske noe søtt, eller kanskje til og med skitne, hva er din greie er, i øret hans. Se ham rett i øynene og deretter komme tilbake til kysse din. Det vil drive ham helt vanvittig!

6. Eksperiment

Et kyss synes enkelt nok når du først får taket på det, men det er så mange måter du kan ta det til et helt nytt nivå.

Krydre det opp, gjøre det mer spesielle og lidenskapelig, søt, eller hva du vil den skal føles som. Tjen den ettertraktede titta på en sann make-out dronning.

7. Ikke glem halsen

Du vet hvordan han kysset halsen kan kjøre deg helt gal og stønne du har med glede. Tror ikke han vil ikke føle det samme om det!

Igjen, det er deg ta over kontrollen og gjør ham skjelve med din kliner ferdigheter som er nok til å gjøre ham gå nøtter om du bare av seg selv. For ikke å nevne den kriblende følelsen av en svak nakke kyss som kan være ute av denne verden.

8. Slå opp tempoet

Overrask ham med et lidenskapelig kyss når han forventer det minst! Som, hvis du bare kosing og kos og å være ganske passiv med kyssing og berøring, gi ham det vixen se og ta over.

Kaster i et lidenskapelig kyss da han var ikke engang klar over at du har det i deg (i alle fall ikke i det øyeblikket) er definitivt kommer til å skru opp varmen. Første han vil bli overrasket, da - han vil bli hekta!

9. Vit når du skal stoppe

Denne gangen mener jeg for godt. Som når han slippe deg av, og du kysse farvel, men noe som går av og på hvis dere begge er virkelig inn i den og inn i hverandre. I den slags situasjon er det alltid bedre å være den som trekker ut først!

Uansett hvor ille du vil beholde kysse ham, husk - den som stopper den når den er på sitt høydepunkt forlater den andre dø for mer!

10. Alle de ovennevnte gjøres best i privat

Seriøst, dette er en ganske alvorlig liste over kliner triks! Du ønsker ikke å være begrenset i å vise frem din indre Lolita av noe. I tillegg trenger ikke du bare hater de irriterende par som ser ut til å gå av ved å få den på i offentligheten!

Nah-uh ikke være en av dem, må du vente til du får ham alene og deretter jobbe din magi!

Aktuelle artikler