10 måter å vite at han er problemer

Så det er dette hot nye fyren du er interessert i, og du er ikke helt sikker på hva du tenker på ham? Han virker søt nok, men han kunne være problemer med en kapital "T"?

10 måter å vite at han er problemer

Når det gjelder å forfølge kjærlighet, regjerer hjertet øverstkommanderende. Det er gode og dårlige. Det er bra i den forstand at det er ingen bedre følelse som å være forelsket. Det er ille fordi hjertet har tatt feil før.

Med litt veiledning, kan du lære å følge hodet og ikke bare hjertet ditt. Her er ti måter du kan fortelle at han ikke kommer til å være lykkelig slutt du leter etter:

# 1: han ikke respekterer hans mor

Du har sikkert hørt dette før, men hvis en mann vil snakke dårlig om moren hans, har han en alvorlig respekt problem når det kommer til kvinner. Tross alt, hvis han ikke kan hedre kvinnen som fødte ham og løftet ham, hva tror du kommer til å gjøre det er stor nok til å tjene sin respekt?

Nå, selvfølgelig er det en sak som skal gjøres for mannen hvis mor forlatt eller mishandlet ham. Har han rett til å bli opprørt eller sint? Selvfølgelig gjør han. Spørsmålet er, omhandler han med sine negative følelser overfor henne i en voksen måte, slik som å innrømme det og flytte på, eller gjør han fortsatt har problemer som kan finne veien inn i forholdet ditt?

# 2: Ingenting er hans feil

Har han en unnskyldning for alt? Kanskje han mister jobbene fordi sjefen var en idiot. Eller, kanskje han gjør dårlige beslutninger som lande ham i varmt vann fordi folk fortsetter å villede ham.

Mens det er ting som kan ha skjedd som ligger utenfor hans kontroll, aldri innrømmet sin rolle i sluttresultatet er en stor indikator på at han ikke kommer til å ta ansvar, selv når han burde. Å være involvert med noen som dette kommer til å kreve store skuldre fordi du kommer til å bære skylden hvis ting ikke går bra.

# 3: Han snakker om seg selv... en Lot

Mens menn liker å spille seg opp til å bevise for en kvinne som de er "alt", hvis han ikke kan finne et emne annet enn seg selv, forberede seg til å være den tause partner i forholdet.

Fokus for hver avgjørelse vil være ham og frelser i enhver omstendighet vil også være ham. Hvis en mann er interessert i deg, stiller deg spørsmål og bryr seg om hvor du er, er det sannsynlig sin bekymring vil fortsette som forholdet utvikler seg. Han vil gjøre deg til en prioritert fordi han forstår at det er like mye om deg som det er ham. Så, hvis han ikke erkjenner livet i begynnelsen, når han skal være mest interessert i å finne ut om deg, han sannsynligvis ikke vil erkjenne det i det hele tatt.

# 4: Han låner penger fra deg, selv før han er Met Your Family

Jøss! Du har nettopp gikk ut et par ganger og han er allerede ber om penger? Uansett hvorfor han ønsker det, bør dette være et stort rødt flagg.

Jada, vi alle fall på harde tider nå og da, og en godt timet vennlig lån kan hjelpe. Men, om han kommer til deg for penger når du knapt kjenner hverandre, kan det være en god indikator på at han har brent så mange broer i det siste at du er den eneste personen han kan komme til som ikke er klar over sin dårlige finansielle beslutninger.

Brenne broen selv og gange unna, mens du fortsatt har økonomisk evne til å gjøre det.

# 5: han alltid Referanser andre kvinners Kroppsdeler

Mens vi alle tror visse ting om hvordan medlemmer av det motsatte kjønn utseende, det er en tid og sted for eventuelle muntlige kommentarer. Og, når du er sammen med noen du er interessert i, er det aldri tid eller sted.

Det er normalt for en gruppe av jenter eller gutter til parabolen kommentarer, gode og dårlige, om det motsatte kjønn når de er sammen. Det er halve moroa, ikke sant? Men, når du er sammen som et par, bør du aldri trenger å høre om hvorvidt en annen kvinne har, um, mye av eiendeler.

Hvis du bestemmer deg for å være sammen med noen som dette, du bedre har god selvtillit. Hvis ikke, kommer du til å tilbringe tid sammen sammenligne deg selv til andre kvinner, akkurat slik han er, og du vil aldri føle at du måler opp.

# 6: Han er på sin tredje jobb i år

Kanskje det er en grunn for hans mangel på sysselsetting. Kanskje hans første to selskapene gikk konkurs med økonomien og han er bare et offer for de økonomiske problemene i dette landet. Eller, kanskje hans to tidligere sjefer var bare rykk (se # 2 for klarhet).

Om årsakene til de jobbskifter er gyldige eller ikke, bør dette i det minste føre til at du åpner øynene dine litt lenger, slik at du kan tilstrekkelig granske situasjonen. Du bør aldri basere forholdet helt på hans arbeid historie, men i det minste være klar over at hvis han har et mønster av å skifte jobb, er det sannsynlig at han vil holde dette mønsteret når dere er sammen.

# 7: Han ser ikke hans barn, uansett årsak

Unnskyldninger for denne situasjon er uendelige. "Jeg vil se barna mine, men hun vil ikke la meg." "Jeg kan ikke være en del av min barnas liv fordi de bor så langt unna." "Jeg vil gjerne se barna mine, men deres mor slått dem mot meg."

Her er sannheten: Hvis han ønsket å se sine barn, ville han ikke stoppe før det skjedde. Han ville være i retten for å håndheve sine rettigheter. Han ville stoppe på noe for å være en del av hans gutt verden.

Engasjere seg og ha barn med noen som dette, og forberede seg til å ha ham bruke de samme unnskyldninger når det kommer til dine barn. Tror ikke det vil skje? Heller ikke hans tidligere ekser.

# 8: En Past Ex har måttet få et besøksforbud for fra Ham

Selv om denne informasjonen trolig ikke vil være lett tilgjengelig i begynnelsen, hvis du har noen kjennskap til en tidligere kjæreste som trenger en rettskjennelse for å få ham ut av hennes verden, fortsette med forsiktighet. Kunne hun ha vært et snev av sprø og gått over i å få det? Kanskje. Men, hvis dommeren gjør jobben sin, følte de at det skal være noen gyldighet bak hennes krav.

Når det tar en rettskjennelse for å få ham til å gå bort, står det klart at han har en hard tid la gå. Så, hvis det ikke fungerer mellom dere to, kan det være lurt å ha papirene klare.

# 9: Han vil ikke ha ditt forhold Public

Det høres dumt å selv ha å si dette, men damer, hvis han ikke vil at verden skal vite om deg, det er en grunn. Og, er det sannsynligvis ikke bra.

Det er et gammelt ordtak: Hvis hva du gjør må være en hemmelighet så du ikke bør gjøre det. Det spiller egentlig ingen rolle hva hans grunn er, det er ikke morsomt å være involvert med noen som du må snike rundt for å se. Hvordan har du tenkt å bli kjent med hverandre hvis du ikke kan leve livet normalt og naturlig?

# 10: Han mener det er greit å la deg henge så lenge hans unnskyldning er "Good Enough"

Han forlot deg alene hjemme når du skulle gå ut, men han ønsker tilgivelse fordi han kjørte inn i noen han ikke har sett på evigheter og tid bare sklei unna. Eller, det gjorde han ikke dukker opp på din familie sammenkomst, selv etter at han lovet etter savnet de to siste, fordi han ikke var følelsen godt.

Mens ting skjer noen ganger det stoppe oss fra å gjøre ting vi har til hensikt å gjøre, ganske ofte er det en prioritert sak. Du velger å gjøre ting basert på noe som er mer viktig for deg. Ett lite råd: aldri gjøre ham til en prioritet når han bare gjør du et alternativ.

Å være involvert med en mann som setter deg på bunnen av listen vil forlate deg frustrert og skuffet på en kontinuerlig basis. Er det slik du vil at forholdet skal være?

Nå, hvis en fyr har noen av disse egenskapene det betyr det ikke kan arbeide? Nei Bare sørg for at du ser på det store bildet og alle fakta, ikke bare de du tror satte ham i det beste lyset.

Hvis du kan ærlig plukke ut et par ting om ham at du ikke liker, det er et godt tegn. Det betyr at rose farget glass er slått av og du går inn i det med øynene vidåpne. Virkelig, er ikke at den beste måten?

Aktuelle artikler