10 ting som menn ønsker fra kvinner, men er redd for å spørre

Som de fleste kvinner, har du sannsynligvis har noe som du vil at mannen skal gjøre for deg, eller noe du ønsker å vite om ham, men av en eller annen grunn, kan ikke du bare ta med deg selv for å spørre ham om det. Vel, hvis det er noen trøst, vil du bli glad for å vite at dette er ikke bare en kvinne ting: det er ting som menn ønsker fra kvinner, men er redd for å spørre.

10 ting som menn ønsker fra kvinner, men er redd for å spørre

De fleste av de tingene som menn er redd for å spørre kvinner bekymring, du gjettet riktig, sex. Spesielt menn er vanligvis nysgjerrig på hva de ønsker å gjøre, eller eksperimentere med i sengen for å få mer tilfredsstillelse fra deres seksuelle forhold. Til tider nysgjerrighet er et resultat av noen dype seksuelle fantasier, men for det meste er det et resultat av ting menn kommet over i blader eller videoer. Men, du burde vite nå, er visuelle vesener, og når det kommer til sex de er tiltrukket av seksuelle bilder.

Bortsett fra sex, menn er også redd for å spørre om noen vaner av den kvinnelige arter som de anser bisarre. Disse inkluderer noen dressing vaner, så vel som måten kvinner kommuniserer (eller ikke klarer å kommunisere) med menn. De fleste av disse vanene kan betraktes som trivielt, men de virkelig, er et mysterium for menn.

Trivial eller ikke, disse tingene har en ting til felles: menn bare ikke kan få seg til å spørre om dem fordi de frykter at dette vil påvirke deres forhold til kvinnen sin. For eksempel, det er saker som menn aldri vil spørre fordi de er redde for at slike spørsmål eller forespørsler kan betraktes som nedverdigende for en kvinnes verdighet. Menn vil også unngå å gjøre visse forespørsler fordi de er redde for å bli slått ned.

Tatt i betraktning at hvert menneske er forskjellig, er listen over problemstillinger og spørsmål som menn holde for seg selv kan være like lang som listen over menn som noensinne har vandret denne jorden - om ikke lenger. Det finnes imidlertid en rekke problemstillinger som er vanlig blant de fleste menn og her er bare 10 av dem.

En. Ikke bare ligge der, si noe

Det ville virkelig være fint om du sa noe under sex. Skrike hvis du må, men stønn eller bare snakker er helt fint. Det som betyr noe for oss, menn, er å vite at vi gjør vår kvinne føler seg bra. Husk det, annet enn å nyte sin egen seksuelle nytelse, roser en mann seg selv i å vite at han er i stand til å seksuelt tilfredsstille sin kvinne.

Vi trenger også å vite at vi gjør de riktige tingene på riktig måte. I denne forbindelse, vi virkelig setter pris på det når du gir oss noen retninger. Ikke vær redd for å fortelle oss å gå saktere eller dypere eller at vi gni deg på feil måte eller på feil sted. Kommentarer som dette virkelig hjelpe oss til å gjøre ting riktig.

Enda viktigere, fortelle oss når du nærmer deg orgasme som det vil gjøre oss i stand til å slutte å holde tilbake og begynne å la gå, slik at vi kan ta på himmelen sammen. For noen menn, som holder seg slik at de ikke kommer før deres kvinne kan være veldig hardt arbeid faktisk så blir signalisert å gi slipp kan være litt av en lettelse.

2. Hva skjer med skoene? og parfymer?

Vi forstår at skoene må matche eller kompliment hva du slitasje, men trenger du virkelig trenger alle disse par sko? Et dusin er mer enn nok, men, nei, ønsker du et dusin dusinvis. Virkelig? Hvor komplisert kan fargetilpasning være? Hvit går med svart og svart går med alt annet - det meste av tiden. Men, nei, det må være solid farge for farge, skygge for skygge, striper for striper og polka dot for polka dot. Virkelig?

Og så er det parfyme. Som om det ikke er vanskelig nok for oss å forstå hvorfor du trenger alle disse parene med sko, nå har vi også nødt til å finne ut hvorfor du trenger dusinvis av parfymer. Har de også gå med bestemte farger? Vi har bare ikke få det.

Men vi tør ikke spørre fordi vi vet det, logisk, er det ikke mulig for noen å forklare den slags ekstravaganse. Og logikken er alt vi, menn, forstå. Så for moro skyld holde freden vi ikke tør spørre fordi vi vet nøyaktig hva du skal si eller tenke: at vi beskylder deg for å være bortkastet. Og vi vet at dette vil bare få deg opprørt som, slik vi har lært å lære, er aldri en god idé.

3. Initiere sex, noen ganger

Du aner ikke hvor mye vi vil at du skal initiere sex, og etter det, mener vi gjør det for alvor ikke bare hinter til sex. Vi vil at du skal gjøre som vi gjør - touch, røre litt mer, kjærtegne, kysse og gå hele veien.

Saken om dette er at når du setter i gang sex, at du føler oss ønsket, og det gir mye valuta for vår selvtillit. Det taler til utrygghet vår. Feeling ønsket av deg betyr at du fortsatt er tiltrukket av oss, at vi fortsatt er den du vil etter all denne tiden. Selvfølgelig, vi, hva slags vet det, allerede, men det hjelper å bli minnet, nå og da, hvor viktig vi er for deg.

4. Hva gjør du egentlig mener når du sier 'fint'?

Eller 'OK', eller 'gjøre hva du tror er riktig "? Fordi vi har kommet til å merke at du, faktisk, blir sint når vi gå videre og gjøre det om du sa 'fint' eller 'OK' eller 'gjøre hva du tror er riktig ".

Hva er mer forvirrende for oss er at det er tider når 'fint' egentlig betyr 'fint' og 'OK' er egentlig 'OK'. Men tydeligvis, i kvinne-tale noen ord eller fraser har motstridende betydninger avhengig av en kvinnes humør, tid eller sted. Utfordringen for oss er å finne ut når du bruker som 'fint' eller resten av "spesielle" vokabular. Det ville virkelig hjelpe oss mye hvis du tok deg tid til å lære oss forskjellen.

Dessverre kan vi ikke be om en forklaring fordi den eneste gangen vi blir minnet om det er når du blir lei med oss ​​for å gjøre det som du hadde sagt var 'fint'. Og det er ikke en god tid til å spørre deg noe.

5. Være sexy - for oss

Noen menn ville være veldig fornøyd hvis deres kvinnen gjorde en strip tease for dem med stang og alle. Andre foretrekker en catwalk eller en lap dance. Saken er at alle mennesker føler stor når deres kvinne gjør noe sexy for dem - setter på en sexy kjole hjemme, eller faktisk, undertøy.

Mens de fleste kvinner ville finne ingen problem med å sette på undertøy eller iført noen sexy kjole bare for mannen sin, kan enkelte kvinner finner gjør en strip tease nedverdigende. Det er derfor vi aldri spør - vi ønsker ikke at du skal føle nedverdiget.

6. Vi er redd for å be deg om å gå ned i vekt

Det er ikke som vi vil at du skal se ut som du er 25, igjen, men det er bare det at vi har lagt merke til at etter hvert som magen fortsetter å bule, har du sluttet å spørre oss om du ser feit eller ikke. Ikke at vi skulle være sannferdig hvis du spurte men, minst, ville vi vite at det plager deg, også.

Nå forstår vi og setter pris på det faktum at en kvinnes dagen er alltid full som du prøver å være det beste du kan være for din mann, barn og til og med på kontoret. Vi vet at du er, praktisk talt, en hamster på rattet, alltid å gjøre noe og finne noe å gjøre i det øyeblikket du får litt ledig tid. Som sådan, vi vet hvor vanskelig det kan være for deg å spare en time av din tid til å gå på treningsstudio et par ganger i uken.

Men hva med bare å endre noen ting om ting du spiser? Vi ser flere mødre på vår arbeidsplass som faktisk har prøvd og lykkes med vekt planer som kommer med lite eller ingen øvelser i det hele tatt. Og de er veldig opptatt mødre, også. Alt vi sier er at det kan gjøres uten at du trenger å sette av ekstra tid bortsett fra bare å endre noen få elementer på din handleliste.

Men vi tør ikke spørre fordi du vil si at vi blir anklaget deg for å være feit og stygg. Det er ikke sant, og det vet du. Så vi vil holde våre kjeft og holde fred.

7. Spesielle roms tjenester

En gang i blant, for ingen grunn i det hele tatt, vil vi gjerne at du skal gi oss en kjapp. Som, bare komme over, låse dørene, grip fjernkontrollen, trekke opp kjolen, skreve oss, pakk våre bukser, ta oss inni deg og fortsette å gjøre oss til vi kommer. Så, en plante, stort kyss på munnen vår, gå av og gå videre til kjøkkenet for å fortsette med mopping.

Og noen ganger, når du har mensen, ville vi gjerne se deg gjøre hva det tar å gjøre oss komme. Nå vet vi at kan høres egoistisk spesielt når du har disse kramper og alle. Men vår penis ikke vet det.

Og hva med anal sex? Vi ønsker å se hvordan det føles. Det kan også være at, før vi møtte deg, vi pleide å være sammen med noen som vi pleide å nyte den slags sex. Selvfølgelig, dette er et ømtålig sak og det er gutta som faktisk er forferdet av det. Men, sant skal sies, de fleste gutter har vurdert det i deres sinn.

Det er bare at vi ikke vet hvordan du skal reagere hvis vi spør. På den annen side, vi håper også at et sted nede linje, vil du være den som vil be om det. Så for å holde håpet i live, holder vi stille. Og vente.

8. Hvorfor kjøper du mat du ikke vil spise?

De er sunn mat, vi forstår, men inkludert en pose med appelsiner, et dusin epler, et dusin mandariner og to dusinvis av bananer på dagligvarer er ikke en veldig god idé for en husholdning med to personer. Flere så når batch som du kjøpte i forrige måned og ett før det hele endte i søpla.

Nå er vi ikke imot deg å spise sunn mat når du tar et anfall av å leve sunt som du vanligvis gjør i begynnelsen av året. Faktisk, vi elsker det og ber om at du vil bo på planen. Men vi vet også at en liste over sunn mat som Dr. Oz gir på sitt vis fungerer bare for folk som faktisk spiser maten.

9. Hva med å vise litt kjærlighet i det offentlige?

Hver mann blir en konge når hans dame kroker hennes hånd i armkroken hans mens de går eller står i offentligheten. Men mye som vi ønsker at du skal gjøre det, er det slags en vanskelig ting for oss å spørre. Det er greit, for en kvinne å be om å bli holdt, men en eller annen måte, det høres pyse når en mann gjør det.

Så nå som du vet, husk å slippe hånden din inn i vårt som vi går inn i kjøpesenteret, gi meg et kyss, selv. Det er bare royalty, den følelsen. Uvurderlig.

10. Kan vi ta oss selv å ha sex?

Ok, vi vet alle at det er svært enkelt for alle å finne vår sex video og legge den ut på Youtube eller Facebook for hele verden å se. Men sannheten er at det å se en sex film av oss selv virkelig slår oss på. Vi vet ikke hvorfor, men det egentlig gjør. Men, akkurat som deg, vi er ubehagelig om frykten for å miste båndet og ha det ende opp på Youtube.

Ville det hjelpe om du skulle være vokter av båndet? Ok, never mind.

Dette er bare noen av de tingene mange menn ønsker, men er redd for å spørre.

Men vent. Det er mer...

Hvis du føler at menn er for komplisert, og du føler deg frustrert med din mann gå kaldt, mister interessen eller løsner, så denne videoen er en må se:

Klikk her for å finne ut hva menn i hemmelighet ønsker, men de kunne aldri fortelle deg.

Aktuelle artikler