10 vanligste årsakene til at par krangler og hva de skal gjøre om det

Føler du at du og din mann er alltid på odds over de samme gamle problemene? Vil du elsker noe mer enn å finne en måte å holde fred i forholdet, mens de fortsatt å få poenget når noe plager deg? Finn ut hvorfor par argumentere og hva de skal gjøre med det for å forbedre forbindelsen.

10 vanligste årsakene til at par krangler og hva de skal gjøre om det

Alle par har uenigheter. Som er gitt. Hva er ikke gitt, er når de skjer så ofte at de truer styrken av forholdet.

Ingen mennesker noen gang vil se øye til øye hele tiden, enten du er i et kjærlighetsforhold, vennskap eller virksomhet partnerskap. Men, når det kommer til ditt liv partner, det er en måte at du kan håndtere uenighetene på en måte som gjør at du kan ha din egen mening, men fortsatt gjenstår et lykkelig par.

Her er ti vanlige årsaker til at par krangler og hva du kan gjøre for å sørge for at de ikke skaper et riff som ikke kan være forberedt:

En. Penger

Penger er en av de viktigste årsakene til at par krangler. Hvis du og din mann ikke ser øye til øye når det kommer til forbruk og sparing, vil du sannsynligvis ha mange uenigheter. For eksempel kan en av dere føler det er greit å kjøpe noe nytt, mens den andre personen føler at det ikke er nok ekstra penger i budsjettet til å kunne ha råd til å kjøpe. Uansett, det er dårlige tider.

Hvis du ønsker å bosette denne kampen en gang for alle, må du komme til en slags avtale som fungerer for dere begge. Kanskje det vil hjelpe å sette seg ned med en finansiell rådgiver og stille dine spørsmål sammen. Denne personen kan hjelpe deg finne ut en løsning som vil fungere best for din situasjon.

Noen par holder separate kontoer. På den måten er hver ansvarlig for visse regninger og sparing mengder og kan gjøre hva du vil med pengene du har igjen.

2. Sjalusi

Når en person i et forhold ser den andre få oppmerksomhet fra et medlem av det motsatte kjønn, og ser ut til å like det, det er nesten helt sikkert kommer til å bli problemer. At uønsket tredjepart truer logikken i ditt hjem, så det er lett å få håret på baksiden av nakken for å gå opp og gjør deg klar til å kjempe.

Hvis du er den som er sjalu fordi noen andre kvinnen blir for tett til mannen din for komfort, kan det være lurt å la ham vite at det plager deg. Hvis han virkelig bryr seg og er forpliktet til forholdet, vil han sette en stopper for det rett og slett fordi han ikke ønsker å krenke følelsene dine.

Hvis det er han som er sjalu om noen som er nær deg, i stedet for å få alle defensiv at du er bare venner, sette deg selv i hans sko. Du ville ikke like det enten så håndtere situasjonen på samme måte som du ville ha ham til.

3. Utroskap

Hvis en av dere har vært utro i det siste, kan det spøke ditt forhold i årene som kommer. Selv om du har bestemt deg for å gå utover det og prøve å få sitt eget forhold tilbake i form, er den personen som var utro mot ofte igjen med den dvelende tvil om det noen gang vil skje igjen.

Dette kan kreve litt profesjonell intervensjon. Vanligvis når en person jukser, er det på grunn av mye dypere problemer i forholdet. Så, hvis en eller begge av dere er å finne det vanskelig å tilgi og glemme, må du kanskje søke rådgivning eller en terapeut for litt ekstra hjelp. Lær hvordan man skal håndtere svik den smarte måten.

4. Kids

En annen vanlig grunn til at par hevder er barna. Kanskje du er uenig om hvorvidt de skal gi dem en ukelønn eller hvilken tid de bør være i seng. Uansett årsak, er det sannsynlig å komme i veien for din lykke.

Når en av dere gjør en beslutning om barna at den andre av dere er uenig med, er det alltid best å ikke diskutere den foran barna. De trenger ikke å vite at det er et problem. Hvis du snakker eller slåss om det i deres nærvær, enten de vil føle seg dårlig at de er årsaken til argumentet ditt, eller de vil lære at de kan spille deg mot hverandre.

Så, finn en tid for å gå over dine problemer når de ikke er i hørevidde. Diskuter hvorfor dere begge føler seg annerledes og prøve å komme opp med en løsning som fungerer for dere alle, inkludert barn.

5. Familie

Ingenting kan starte kamper i relasjoner raskere enn andre familiemedlemmer. Enten det er innblanding mor eller hans gale søster, er det bundet til å være problemer i paradis når andre begynner stangar inn dine intime spørsmål.

Den dårlige ting om dette er at du ikke kan endre andre mennesker. De er som de er, og du er nødt til å håndtere det. Det meste du kan gjøre er å begrense eksponering for dem.

Hvis det virkelig er noen som trekker i hvor de ikke bør prøve å bruke så lite tid med den personen som mulig slik at de ikke får mye informasjon om hva som kan være problematisk deg som et par. Det kan være vanskelig fordi de er faktisk familien, men hvis lang av forholdet avhenger av det, kommer det til å være en nødvendighet.

6. Venner

Akkurat som familien har tendens til å sette sine to cent i, så også gjøre venner. Kanskje kompisene hans vil at han skal gå og henge ut i baren hele natten, akkurat som de gjorde da de var single, eller kanskje dine peeps forstår ikke hvorfor du bare ønsker å dra hjem til ham etter jobb i stedet for å fange en film med dem.

Ingen person skal noen gang måtte gi opp sine venner til å være i et forhold, så nøkkelen er å komme opp med en slags gyllen middelvei. Kanskje han kunne møte sine venner for en drink eller to, men likevel være hjemme med en anstendig tid, eller du kan sette av en kveld hver så ofte å ha noen sårt tiltrengt jente tid. Nå er hverandre like viktig som tid sammen. Lær hva du skal gjøre hvis hans venner ikke liker deg.

7. Husarbeid

Når det gjelder din husstand, vil du si at du like dele husarbeid, eller gjør en av dere gjøre mer enn den andre? Selv om det er menn som gjør husarbeid, et flertall av tiden er det kvinnens ansvar - noe som kan føre til mye bitterhet og harme.

Hvis du jobber hele dagen og ta vare på barna på toppen av det, hvorfor skal du ha for å være ansvarlig for at huset er plukket opp og renset også? Tross alt, du både bor der og han kan se når det er skittent like godt som du kan, ikke sant?

Selvfølgelig er det beste du kan gjøre å komme opp med husarbeid som du er hver ansvarlig for. En ting om damer, hvis du overlater ham med et ork, ikke rive ham fra hverandre for hvordan han gjør det. Du må akseptere at det ikke kan gjøres nøyaktig slik du vil ha det, noe som kan være vanskelig noen ganger, men nødvendig hvis du vil at han skal fortsette å hjelpe.

8. Arbeid

Noen ganger arbeid kommer i veien for selv de beste av relasjoner. Hvis en av dere alltid må jobbe overtid, da den andre har å plukke opp ekstra ansvar. Og hvis en av dere ikke fungerer i det hele tatt, vel, som fører til andre problemer som for eksempel de økonomiske problemene vi allerede har dekket.

Hvis det er bare noe som kommer til å være kort sikt, kan du velge å bite tungen fordi situasjonen vil snart løse seg selv. Men hvis det ser ut til å bli en vane, så en ekte hjerte til hjerte kan være i orden. Snakke om hva det gjør med forholdet og finne ut hva du kan gjøre for å gjøre situasjonen bedre.

9. Fritidsaktiviteter

Akkurat som arbeidet kan ta opp for mye av en partner er på tide, så kan fritidsaktiviteter. Hvis en av dere er på en bowling league, en golf liga og i et band deltid, for eksempel, kan den andre personen ikke være virkelig fornøyd om det og ønsker det alt for å stoppe.

Hvis en av dere er alltid gått å gjøre sosiale arrangementer, selvfølgelig vil det være problemer. Tross alt, hvordan kan du jobbe på et forhold når du ikke er både der?

Kanskje den beste ruten er å komme opp med en extracurricular aktivitet som dere begge liker. Eller, hvis det blir kaotisk på grunn av så mange, kanskje det er på tide å kutte litt ut. På et tidspunkt forholdet må ta prioritet hvis den skal overleve. Her er noen morsomme ting du kan gjøre med kjæresten din til å tilbringe mer kvalitetstid sammen. Du kan også se våre 21 tips om hvordan å være en perfekt kjæreste for mannen din post, kanskje det hjelper dere to krangle mindre.

10. Sosiale medier

Dette er argumentet starteren av den nye tid. Så mange par er nå kjemper om Facebook-postinger, Twitter tweets og alle andre former for sosiale medier. Det er opprørende.

En av de verste tingene du kan gjøre er å legge inn noe om din partner eller din uenighet. De er intime detaljer i forholdet som virkelig ikke har noen virksomhet blir lagt ut for alle dine venner og familie for å se.

Gjør en avtale om å forlate hverandre på internett og holde litt privatliv i forholdet. Ved å gjøre dette, vil du få lov til å løse dine problemer bare to av dere.

Sett dine uenigheter å hvile og arbeide for å holde kjærligheten som brakte dere to sammen i første omgang. Det er greit hvis du velger å argumentere fra tid til annen, bare sørg for at du også får gleden av å gjøre opp.

Hvorfor hevder du med fyren din?

Aktuelle artikler