21 måter å skru opp et godt forhold

Enten du nettopp har møtt mannen i drømmene dine, eller har truffet en turbulent fase i et langvarig forhold, vil følgende artikkelen viser deg hva du ikke bør gjøre for å gjøre deg i stand til å nyte en lang og lykkelig forhold.

21 måter å skru opp et godt forhold

Vi har alle sagt og gjort ting vi i relasjoner som vi angrer på, etter alt vi er alle mennesker og ingen er perfekt. Men det er noen surefire måter å seriøst rotet opp ethvert forhold, så hvis du vil at forholdet til siste, så sørg for at du gjør det motsatte til de tingene som er nevnt i denne artikkelen.

En. Snakk om din ex

Din fella vil love noe mer enn å være konstant i forhold til ex. Så sørg for at du snakke om din ex flamme på alle tilgjengelige muligheter og mimre om alle de gode tider dere hadde sammen. Oh, og ikke glem å nevne hot sex. For å virkelig imponere din nye mann du kan selv sammenligne deres genetalia.

2. Ligg

Jo større jo bedre. Kanskje det er noe du ikke ønsker å avsløre om deg selv, som dine hemmelige barn, sex endre eller fraseparerte ektemann. Eller kanskje du ønsker å late som du er noen du ikke er å ytterligere imponere din kjæreste. Er du i tvil om hans potensiale reaksjon bare ligge, vil han aldri finne ut, og selv om han gjør det, husker folk flest ikke har noe imot å bli løyet til. Det er en fin måte å bygge opp tillit.

3. Være eiendomspronomen

Han er bare din og ingen andres, og du kommer til å sørge for at alle vet det. Han er faktisk ikke engang "hans" lenger. Hvis han ønsker å gå noe sted uten deg, ikke la ham og sørg for å lage en scene. Hvis han ikke klarer å gå ut alene, krever han kaller deg på en jevnlig basis informere deg om hans oppholdssted, selv om han er på jobb.

4. Være sjalu  

En strålende strategi for å sikre at du skru opp forhold er å være konstant sjalu og mistenker alle for lureri. Jo mer offentlig din raserianfall og utilslørt visning av irrasjonalitet, jo bedre. Så tror han at han skal tilbringe tid med bestemor sin denne søndagen gjør han? Vel, du kan nappe den slags oppførsel i fødselen med en gang. Det er ingenting som irrasjonell atferd for å sende fyren pakking. Hvis du ikke liker å lage offentlige viser det er greit å sitte hjemme og koke i stedet. På denne måten kan du lage opp scenarier i hodet ditt som ikke bare fungerer en godbit, men ender opp med å gjøre alle andre føler seg elendig også.

5. Bli selvopptatt

Du er det beste som noen gang sashayed inn din manns liv, og du må sørge for at han vet det. Sørg for at du ser i speilet på alle tilgjengelige muligheter og snakker ustanselig om dine mange prestasjoner. Hvis du kan nevne mange elskere du har hatt (spesielt hvis det er i doble tall) mer jo bedre. Også, når du spiser, sørg for at i stedet for å nyte måltidet plukke deg over det bare så han vet hvordan besatt du er med figuren din. Det er dødt attraktive.

6. Bruk emosjonell utpressing

Du vet den type ting, gjøre ham føle seg skyldig på noen måte du kan. Hvis du har gjort noe for ham, gjør det klart at du forventer noe i retur. Denne strategien fungerer veldig bra når du har gjort noe for ham at han faktisk ikke be deg om å gjøre. Og husk, hvis han ønsker en kveld ute med vennene sine, ber ham om å bli med deg fordi du føler deg ensom / deprimert / ill. Du får bildet. Topp poeng hvis du kan klandre ham for ulykkelighet din på noen måte.

7. Ikke gi ham plass til å være seg selv

Så han liker litt amatør dramatikk på fritiden gjør han? Heldig han møtte deg da å vise ham hva en profesjonell drama queen kan oppnå. Eller kanskje han liker å uttrykke seg via de klærne han har på seg eller musikken han hører på. Kanskje han liker å ta en joggetur, eller seiling, eller nyter en bit av golf nå og da. Hvis du virkelig ønsker å skru opp da ikke under noen omstendigheter gi ham plass til å være seg selv. Ikke omfavne noen vekst eller endring, med mindre det er en du har påtvunget ham.

8. Prøv å forandre ham

Hva du likte om ham i første omgang er faktisk ganske kjedelig og frustrerende nå. Hans manglende evne til å jobbe en vaskemaskin som du en gang fant endearing er ganske irriterende og hans lidenskap for hans hobbyer patetisk. Du må få ham til å se verden fra ditt utsiktspunkt, slik at han kan kompromittere sin kjerne tro for deg. På den måten kan han gå din vei, og du kan vokse sammen. Jo mer du kastet dine meninger og livsstil på ham bedre.

9. Aldri be om unnskyldning

Og jeg mener aldri. Hva er vitsen i å unnskylde når du ikke gjorde noe galt? Det kan ta to til tango, men vi er ikke på en danse-show, er denne virkeligheten. Ikke vær svak og be om unnskyldning, om noe streng det ut og furte litt også. Og ikke godta hans unnskyldning heller.

10. Ta ham for gitt

Nå er han yours han vil alltid være der for å dekke alle dine behov sant? Han vil være der for å plukke deg opp etter en kveld ute med venner, endre lyspærer, fikse ting rundt i huset og ta klærne til rengjøringsmidler. Han vil være på din beck og ringe når du trenger. Hell, etter en stund kan du selv stoppe takke ham. Han trenger ikke det. Han vil være som en usynlig støtte.

11. Være en energi vampyr

Her er din sjanse til å ta sin energi og bytte det for din egen utarmet ting. Bli den trengende person som du virkelig er og ta ham ned med deg, ta din bite og sørg for sin dype. Sørg for at du tappe ham slik at forholdet er helt ubalansert. Negativitet og selvmedlidenhet trives på selskapet og det er alltid bedre å velte seg i graven sammen.

12. Mister mystikken

Opprettholde mer intimitet ved å la ham inn på alle dine skjønnhet hemmeligheter. La ham se deg barbere leggene eller gå for en tisse, tross alt er du elskere nå ikke sant? Så sikkert som bør bety at du dele alt, og du trenger ikke noe mer av det mystikk ting. Hei, la alt henge ut.

13. Ikke la ham se hans venner (spesielt de av det motsatte kjønn)

Jeg mener, kom igjen. Han burde ikke ha behov for venner nå har han deg å oppfylle alle hans krav. Som for motsatte kjønn venner, få ekte. Alt som vil skje er at de vil ende opp med å ha hot lidenskapelig sex bak ryggen din. Ikke fall for at "bare gode venner malarkey heller, er det ingen slike ting. Selvfølgelig er det annerledes for deg og dine venner av det motsatte kjønn som du egentlig er bare gode venner.

[Les: Kan en mann og kvinne være "bare venner"? ]

14. Krangle om penger

Det er ingenting som en god gammel krangel om penger til å sette fyr på noe forhold. Det virkelig kan drive en kile mellom deg og sørge for at selv de fineste av utflukter er farget med harme. I noen økonomisk ordning sørge for at dine behov blir møtt først, det er helt rimelig å få maks ut sine kredittkort på sko og vesker.

15. Ikke hør

Noen ganger må du fordi han kan være å snakke, men bare prøve ikke å virkelig lytte eller føle med hva han sier. Med andre ord later til å være å lytte. Det er faktisk veldig enkelt å gjøre og stopper deg fra å bli belastet med alle sine bekymringer. Det er bare ikke sunt å lytte til andres problemer eller interesser når du har nok av din egen.

16. Ikke respektere hans privatliv

Pfft. Hvis han ønsket personvern han burde ha tenkt på det før han tok deg hjem. Sikkert hvis du finner noe personlig da har du all rett til å lese den, eller gå dypere. Det er godt å være slu og du kan alltid overraske ham når han minst forventer det ved å avsløre for ham at du vet alt om ham. Godt arbeid detektiv.

17. Ikke kommunisere og holde ting for deg selv

Hvis du virkelig ønsker en episk mislykkes så må du slutte å kommunisere. Ikke fortell ham hvordan du føler deg eller hva som plager deg. Faktisk bare se punkt 9 og sulk. Alternativt kan du søke litt smålig hevn for noe han er ikke engang klar over at han er skyldig til å gjøre. Det vil vise seg.

[Les: 10 vanligste årsakene til at par krangler og hva de skal gjøre med det ]

18. La deg gå

Han trenger ikke lenger å se deg på ditt beste. Det var bare for jakten. Du har bagged din mann nå, slik at du kan slutte å lete etter deg selv eller bekymre seg om å se bra. Få dine Baggies på, hoppe på sofaen og slå på din favoritt showet, dens peanøttsmør og kjeks hele veien herfra jente.

19. Tving forholdet til å gå videre for fort

Han kan ikke tenke på navnet ditt første barn, men du sikkert er i helvete. Du har allerede skrevet sitt etternavn ved siden av dine egne umpteen ganger. Etter alt som er hele formålet med relasjoner er ikke det, for å få hitched og formere seg? Ingen vits i å ta det sakte og se hva som skjer. Få fyr ned midtgangen før det er for sent, vil det biologiske klokken din ikke være tikkende alltid.

20. Være respektløst overfor sine kjære

Spesielt hans mor og eventuelle søstre.

De vil være ute for deg uansett, så du kan like godt få i det første. Bringe dem i tråd og vise dem hvem som er sjefen. Ja, hans mor vil takke deg for å vise litt av dominans og tar sønnen bort, tross alt må hun trenger en pause fra omsorg for ham etter alle disse årene.

21. Ha en affære

Dette er virkelig stykke de motstand, Golden Globe hvis du vil. Hvis du virkelig ønsker å legge til noen bruse til forholdet så sørg for at du har en affære. For ekstra kudos sørge for at saken er med sin beste kompis eller hans bror. For toppkarakter kan du alltid gå for hans far (eller mor).

[Les: Hvorfor du bør revurdere juks ]

Så der har du det, den ultimate guiden til å skru opp et godt forhold. Skulle du kjenner igjen noen av disse atferd i deg selv, så mitt råd til deg er å stoppe dem straks.

Jeg ønsker deg et langt og lykkelig forhold.

Aktuelle artikler