4 setninger å bruke for å holde forholdet intakt

Falling in love er enkelt. Du møter den personen i drømmene dine, og før du vet ordet av det, er du head-over-heals. Men, hva skjer når det "nye kjærlighet 'følelsen forsvinner? Når virkeligheten slår inn og du begynner å endelig se og realisere sine feil?

4 setninger å bruke for å holde forholdet intakt

Relasjoner ta mye hardt arbeid. Og hvis begge folk ikke fremsatt konsekvent innsats, vil forholdet svikte, hvis ikke dør helt.

Dette trenger ikke å være deg. Du ønsker å sørge for at du holder din betydelige andre rundt i ganske lang tid.

Så, la oss se på de fire setningene du trenger i skriptet for å oppnå at svært målet.

Phrase # 1: "Hva tror du?"

Alle liker å ha sin mening verdsatt, eller i det minste erkjent. Ved å spørre din partner om deres mening, forteller du ham eller henne at du bryr deg om hva de synes. Og, ikke gjør det du føler deg bra når noen virkelig ønsker å vite hvordan du føler om en bestemt situasjon, hendelse eller idé?

Noen ganger får vi fanget opp i oss selv. Vi bare tenker på situasjoner eller hendelser fra vårt eget ståsted og ikke klarer å innse at det finnes andre gyldige meninger som eksisterer. Selv om du ikke trenger å være enig med hva noen andre mener, kan du fortsatt være åpen og objektiv til andre måter å tenke på.

Hvis du vocalize din mening om en bestemt sak, oppfølging ved å spørre din partner hva de synes. Han eller hun kan ha et annet synspunkt som du aldri vurdert fordi de har hatt livserfaringer som kan føre dem til en annen konklusjon.

Spør noen deres mening er den ultimate form for respekt. Det står at de er viktige for deg, og du bryr deg nok til å ta seg tid til å finne ut sine tanker om et emne. Respektere og verdsette din partner vil gå langt i å skape et solid fundament for et varig forhold.

Phrase # 2: "Jeg ønsker å forstå."

Når du er i et forhold, kan du bli sint på partneren din for gjentatte ganger å gjøre noe som forstyrrer eller irriterer deg. For eksempel, hvis din mann alltid etterlater mindre enn en spiseskje melk i beholderen og setter den tilbake i kjøleskapet, kan du føle blodet begynner å koke. Eller, hvis din kone stadig bruker verktøy fra garasjen og ikke klarer å sette dem tilbake i stedet de hører hjemme slik at du kan finne dem når du trenger dem, kan du begynne å putre på innsiden.

Når ting som dette skjer, er det lett å ta det personlig. Du overbevise deg selv om at den andre personen gjør handlingen utelukkende av den grunn av å komme under huden din. Og noen ganger kanskje det er sant. Men oftest er det ikke. Det er bare et spørsmål om dem ikke å gjøre det til en prioritet. Eller, kanskje de virkelig ikke skjønner hvor mye det plager deg.

Hva er nøkkelen til å komme forbi slike situasjoner? Det er ikke griner eller klager eller får lite jabs i å prøve å endre den andre personen. Du kan aldri forandre noen andre. Det meste du kan gjøre er å endre selv.

Vent. Jeg forteller deg at du må forandre deg selv når det er den andre personen begår støtende oppførsel? Ja og nei. Før du blir sint og slutte å lese, høre meg ut.

Det jeg sier er at du kan ha til å endre din tilnærming. Husk setning nummer én? Du vil at partneren din til å føle seg respektert og verdsatt, ikke sant? Roping eller griner ikke kommer til å oppnå dette målet. Men prøver å forstå dem vil.

Når partneren din har forlatt lys på badet for to-hundrede gang, i stedet for å bli sint, be om avklaring. Du kan si: "Jeg føler meg opprørt, og jeg prøver å forstå." Gi dem en mulighet til å forklare.

Kanskje han eller hun prøver å huske, men har en hard tid å gjøre det til en vane. Eller, kanskje de er distrahert av noe annet som skjer. Hvis du har en klarere forståelse av hvor de kommer fra, du er mindre sannsynlig å ta hele situasjonen personlig som automatisk reduserer sinne faktor.

Etter at du fullt ut forstår deres side, så kan du forklare din posisjon. Som i eksempelet ovenfor, kan du peke på hvordan det å ha lyset på når ingen er der påvirker strømregninga, og hvordan du prøver å se din økonomi, slik at du kan ha mer moro sammen gjøre ting du liker. La dem vite hvorfor det uro deg hjelper dem å forstå hvorfor det er så big deal i øynene.

Selvfølgelig nærmer seg dem til rett tid er nøkkelen. Hvis du prøver å ha en samtale som dette i løpet av deres favoritt sport program eller høyre når de går inn døren etter en lang dag på jobb, vil du sannsynligvis bli møtt med ikke-så-gode resultater.

Og sørg for at du er ikke-anklagende. Du er ikke å ha denne samtalen til å peke ut hva de gjør galt. Du gjør det for å gi deg selv en mulighet til å forstå dem og for dem å forstå deg. Det er nøkkelen til kommunikasjon, er det ikke?

Phrase # 3: "Jeg beklager."

Vi gjør alle feil og såre de vi elsker på et tidspunkt, enten tilsiktet eller ikke. Det er menneskets natur. Hvis og når vi gjør det, noen ganger disse to ordene er de vanskeligste å komme seg ut av vår munn. Enten du kanskje ikke vet hvordan jeg skal si det, eller tror ikke du skal måtte.

La oss ta det første scenariet.

Du vet kanskje ikke hvordan jeg skal si at du beklager hvis du ved et uhell kjøre over ektefellens katt eller tilfeldigvis miste sin oldemors plate på gulvet, knuste den i stykker. Du vet at du skader dem, og du har ikke tenkt til, men hva som har skjedd har skjedd, og føler deg dårlig om det. Så, for å unngå forlegenhet, kan du velge å bare si noe i det hele tatt.

Når du er i et intimt forhold med noen, er noen ganger å si noe mer sårende enn å si noe som kan eller ikke kan komme ut akkurat. Den andre personen kan ta din mangel på uttalelsen som en indikator på at du ikke elsker dem eller respekterer dem nok til å erkjenne at dine handlinger har såret dem.

Hvis du ønsker å la din kjære vet at du er lei deg, men vet ikke hva jeg skal si, så si det. Si: "Jeg beklager at jeg såret deg. Jeg føler fryktelig, men jeg vet bare ikke hva jeg skal si." At minst forteller din partner at du erkjenner sin skade og at du ønsker å gjøre det godt igjen, men er ikke sikker på hvordan.

Deres svar vil fortelle deg hva du må gjøre for å begynne å bevege seg forbi situasjon. De kan fortelle deg at det å være lei meg er nok, eller kanskje de vil forklare hvordan de føler som gir deg muligheten til å utforske om det er noe ekstra de trenger fra deg.

Innrømme at du ikke vet hvordan å gjøre dem føle seg bedre er en ting, men hva skjer når du ikke føler at du bør ha for å si at du beklager? Kanskje du føler deg berettiget for noe du gjorde slik at du ikke føler at dine handlinger krever en unnskyldning.

Her er nøkkelen til å være lei meg, kan du ikke nødvendigvis være lei seg for det du gjorde, men du kan fortsatt være lei meg for at den du elsker har blitt såret av dine handlinger. Så, sier du beklager ikke nødvendigvis er en innrømmelse av skyld eller galt å gjøre, det er bare bekreftelse på at du har skadet noen andres følelser og du føler dårlig om det.

Phrase # 4: "Jeg elsker deg."

Ønsker å bli elsket er et grunnleggende menneskelig behov. Den starter når du er et spedbarn, og søke kjærlighet fra foreldrene dine, og bærer med deg gjennom hele livet som du begjærer kjærlighet og hengivenhet til en person dømt til å gjøre livet ditt komplett.

Når du er i et forhold med noen, og du føler deres kjærlighet, det hjelper deg gjennom tøffe tider. Det er vissheten om at de har ryggen din og vil være der for deg god, dårlig eller likegyldig.

"Jeg elsker deg" kan være verbal eller ikke-verbal. Hvis du og partneren din er verbal, kan det bety å si at du elsker hverandre når det dukker opp i hodet ditt, og du føler uttrykke dine følelser. Eller, kanskje du sørge for at du sier disse tre ordene før sengen om natten eller hver gang du avslutter en telefonsamtale.

Hver person er forskjellig. Noen sier det mye, noen knapt i det hele tatt. Nøkkelen er å finne ut hva som fungerer for din spesielle forhold.

Hvis partneren din ikke sier det mye, betyr det ikke nødvendigvis at de ikke elsker deg. Det kan bare bety at de er mer av en non-verbal kommunikator. De liker å bruke handlinger i stedet for ord. De kan vise sin kjærlighet til deg ved å sørge for kaffe er klar i morgen eller ved å kjøre klærne til renseri slik at du ikke må.

Kjærlighet er den mest verdifulle gaven du kan gi og motta. Hvis du gir det en varm, pleie miljø, er det sikkert å blomstre og blomstre til noe som er helt utrolig.

Oppsummering

Ved å ta seg tid til å vise partneren din at du respekterer deres mening, ønske om å forstå dem, anerkjenner hvis du har skadet dem og la dem vite at du elsker dem gjennom tykt og tynt, vil du skape et solid forhold.

Selvfølgelig, det finnes ingen garantier i livet, men hvis du verdsetter ditt forhold og ønsker å se den vokse i løpet av tiden, da har du en tendens til det. Som en hage trenger vann og gjødsel, trenger en kjærlig forhold respekt, kjærlighet og omtanke. Unn ditt forhold som det og du vil ha en rikelig innhøsting for å komme deg gjennom alle årstider.

Aktuelle artikler