4 tegn han er over deg

Du trodde det kommer til å vare evig - at de slags følelser kan ikke bare forsvinne eller bli blåst av luften av rutinen. Men likevel, gikk noe galt, og det er gjort, er det over. Men er det egentlig? Har han virkelig glemme deg, og gjorde han gå videre? Var det virkelig ikke for alltid? Selvsagt kan du ikke spørre ham, men du kan virkelig lese mellom linjene. Her er fire tegn som sier han flyttet videre med livet sitt.

4 tegn han er over deg

En. Han er ikke ringer deg lenger

Noen ganger når folk bryte opp, de fortsatt får drunken, sene telefonsamtaler fra ex elskere. De noen ganger sier de elsker deg, noen ganger er de bare sier at de ønsker å se hvordan du gjør, noen ganger de ringer deg fra private numre og vente på deg for å svare på og så de henger opp. Hvis du ikke mottar noen "mystiske" telefonsamtaler, kan det være et tegn på at alle hans telefonlinjer er okkupert av noen andre, eller at han bare flyttet på. Dette kan egentlig ikke være tilfelle, men er 80 prosent sant.

2. Hans facebook profil er tristhet-free

Hvis han er en av dem som innlegget statuser eller youtube linker som beskriver sine følelser, ta en titt. Ingen flere triste sanger eller gammel rock and roll treff om den jenta som nettopp har glidd bort? Alt du ser er innlegg av hans venner som sier hvor stor festen i går var? Eller kanskje glade sanger du kan ofte høre i klubber? Bilder av ham og en mojito, ser ham ganske utrolig lykkelig? Det kan være et hint om at hans singel liv har endelig begynt å underholde ham, og han sjelden savner deg i dag.

3. Han begynte å date igjen

Etter en periode med sorg og sølibat, begynte du å se ham i restauranter og klubber med jenter. Kanskje til og med sin sivilstatus sier han se noen? Ja, han kan bare være å prøve å komme over deg med en rebound jente eller bare søker en skulder å gråte på, men det er nok bare han forlater fortiden bak. En skulder å gråte på er vanligvis funnet med en booty call ikke i en restaurant som han ofte besøk.

4. Han sier "hei" ganske rolig

Når du kjører inn i noen som knuste hjertet ditt, du er vanligvis ganske forvirret, og du vet ikke hva jeg skal gjøre. Du søler drikke, kjøre til dametoalettet å skjule, falle av stolen eller si noe virkelig pinlig. Men når arrene endelig helbrede, blir du i stand til å si "Hei" uten å se ut som et spøkelse. Du er i stand til å opptre som et normalt menneske. Hvis han klarte å snakke til deg i en normal tone det kan bety at du ikke lenger heve blodtrykket hans, og at han har endelig sa "Goodbye".

Det er akkurat som at Joy Division sangen sier: "Hvorfor er det noe så godt bare kan ikke fungere lenger Love, vil kjærligheten rive oss fra hverandre". For uansett grunn det ikke fungerer, det er en ting vi ønsker å vite. Hvorfor leser du denne artikkelen? Er det mulig at det er du som trenger å gå videre? Eller kanskje, hvis ingen av dere to har fått over hverandre, kanskje det er på tide du får ham tilbake? Tenk på det. Gud er kjærlighet, og Gud arbeider på mystiske måter.

Aktuelle artikler