5 dumme feil kvinner gjør at ødelegge sine relasjoner

Mange relasjoner bryte på grunn av det vi kaller 'svake' grunner. Problemet er at konflikten, som begynte som et lite argument, blir til en vill tornado som raskt tårer, en ellers perfekt forhold.

5 dumme feil kvinner gjør at ødelegge sine relasjoner

Det er feil at kvinner er stadig gjentagende, og de får frustrert, fordi de innser at disse feilene er den eneste grunnen til at de ikke kan opprettholde et stabilt forhold. Dette er noen av dem:

En. Føre tilsyn med hans virkelige natur (takk til forelskelse)

Initial tiltrekning mellom to mennesker kan være så sterk at den blinde både folk som ubevisst ignorerer de åpenbare feilene i den andre personen. Dette er normalt fordi ingen er perfekte. Imidlertid har kvinner allerede fått et rykte på grunn av vårt kontinuerlige arbeid med å endre våre menn. Mange kvinner vil fortsette å bli "sittende fast" for menn lenge etter han behandlet henne som en dørmatte. Det er et spørsmål om tid før et forhold som dette bryter sammen.

2. Forutsatt kjæresten din forstår alt du tror

Studier stadig viser forskjeller i hvordan menn og kvinner tenker. En av de største feilene som kvinner kan gjøre er å anta at en mann skal tenke akkurat som hun er, eller at han burde, til enhver tid, vet nøyaktig hva hun føler.

3. Utgir seg for å være noen andre bare for å holde ham

Dette kan høres ut som den største klisjé, men de fleste av mennene er interessert i den type kvinne som vet nøyaktig hva hun vil, og som er komfortabel i huden hennes. Det er ingenting galt i å late som om du er noen andre til å krydre ting på soverommet, men være tro mot deg selv er en kraftig og langvarig, afrodisiakum.

4. Tidlig avdekking av følelser

Det er riktig. Ytre de magiske ordene, men på den andre datoen er sannsynlig å oppmuntre menn til å løpe fra deg. I motsetning til den macho image at de stadig portrettere, menn frykter selv tanken på engasjement, før de er hundre prosent sikker på at de er klare til å slå seg ned, inntil det skjer - de bare ønsker å se hvordan ting utvikler seg.

5. Troen på at han var interessert i bare hvert eneste aspekt av livet ditt

Uansett hvor mye du elsker dem, ikke du noen ganger blir lei når han snakker om visse ting, si når han får all snakkesalig om temaet bildeler, eller når han prøver å gjette resultatet av den kommende fotballkamp?

Derfor bør du ikke bli overrasket over at han ikke viser noen interesse i detaljert beskrivelse av den frisyren du ønsker, eller den oppskriften du gjort for venner på julaften 2009. Mystery er sexy. Holde visse ting for deg selv.

Aktuelle artikler