5 enkleste måtene å miste ham

Hvis du tror at det må være en katastrofe av episke proporsjoner å gjøre deg og din mann splittet opp, du tar feil. De fleste kamper starte på små ting som vi ikke merker før det er for sent, og disse er de enkleste måtene å miste ham for alltid.

5 enkleste måtene å miste ham

Selvfølgelig kan du gjøre noe opprørende som ville sende selv den mest vedvarende fyren ut døren, som fusk eller kaste kjøkkenutstyr på ham, men det tar for mye krefter. Jeg snakker om litt dagligdagse ting som du kan gjøre for å sende ham på vei.

En. Være en drama queen

Ok, ingen er perfekt, og vi alle noen ganger frik ut, får super-sjalu eller bare brast i gråt, men hvis du virkelig ønsker å treffe stedet, være på denne måten. Alltid.

Være sjalu på hver eneste kvinne han ser på. Det spiller ingen rolle om det er på gata, eller på TV. Ser du en supermodell i en kommersiell, må du huske å spørre ham om hun ser bedre ut enn deg. Hvis han sier nei, tror ikke han og har en kamp. Hvis han sier ja, har en enda større en.

Lag et stort oppstyr om hver lille detalj - ditt hår, negler, hva du har hørt i et talk-show i går kveld. Og hvis det ikke fungerer, gråt uten grunn vil.

Shedding en tåre eller to når du er trist er ok, men slår på vannverk på en daglig basis er sikker på å drive ham nøtter. Menn liker ikke å se en kvinne gråter-det gjør dem føler seg hjelpeløs og klosset.

2. Aldri la ham gjøre deg lykkelig

Hvis dette er en fyr som faktisk bryr seg om deg, vil det drepe ham om ikke å være i stand til å gjøre deg lykkelig. Dette er en strategi som fungerer best hvis du ikke får inn argumenter med ham slik du gjør det ser ut som du ga opp på lykke og oppgjør for ham.

Du skal ikke prøve å endre situasjonen. Ikke fordi det er perfekt, men fordi du ikke tror at du kan gjøre noen forskjell. Tro det eller ei, de liker å se oss glade. Hvis de gjør føler oss på denne måten, vil de bare finne noen som er i stand til å være fornøyd med dem.

3. Har ingen interesse for noe

Ikke har noen mål i livet. Ingen hobbyer er tillatt. Ikke engang en favoritt TV-show. Hvis du tilfeldigvis se litt på TV, må du oppgi hvor lei du så det.

Når dere to går ut, ikke viser noen interesse i samtalen. Det er ikke et eneste menneske som kan ha et romantisk forhold med en følelsesløs robot. Dette er en veldig enkel måte å miste ham.

4. Ha mer moro med alle andre

Finn alle rett og slett herlig og fantastisk. Med unntak for ham. Pass på at du hele tiden fortelle ham om all moroa du hadde med dine venner, kollegaer, eller selv med sjefen din på jobben.

Den beste tiden å fortelle ham disse tingene er mens du er på en ekstraordinær kjedelig date, i noen sted dere begge egentlig ikke liker, men du alltid gå til uansett. Dette er ikke en av de koselige kaffebarer du alltid gå tilbake til fordi de gjør du føler deg hjemme. Dette må være en av de stedene du gå til fordi det er langt bedre å være.
Og det er nøyaktig hvordan det vil gjøre ham til å føle. Som om du har noe bedre å være i øyeblikket.

5. Aldri la noe gå

Nå, for dette må du ha en virkelig god hukommelse. Hvis ikke, ikke bekymre deg, kan du skrive det viktigste ting ned.

Husk da, for to år siden, tok han feil om hvilke krysset å ta, og du måtte kjøre tilbake for en time? Aldri la ham glemme det. Han sølt vin på kjolen din på den festen? Minn ham om at hver gang du ser ham med et glass i hånden.

Men, hey! Det trenger ikke engang å være noe fra fortiden. Han kan gå inn i en felle helt uvitende om det. Bare bruke dine kunnskaper til å korrigere ham for hver eneste feil han gjør, som grammatikk og slike ting, og gjentar det igjen og igjen, helt til du sørge for at han fikk det til. Det vil forsegle avtalen.

Disse er de enkleste måtene å miste ham, og det betyr at det er ikke nødvendig for deg å jukse eller å hyle til halsen er sår. Bare miste all interesse i forholdet og sørge for at han vet det. Krydre det opp med sporadisk trang og kontroll, og du vil effektivt ødelegge sjansene dine med denne mannen.

Aktuelle artikler