5 gode råd for å gjøre mannen din elsker deg igjen

Ingen ekteskap er perfekt, og hvis du kom over et problem i din, er det eneste du kan gjøre for å prøve å løse det. Du tror kanskje at din mann har sluttet å elske deg.

5 gode råd for å gjøre mannen din elsker deg igjen

En. Har han egentlig sluttet å elske deg

Før du engasjere deg i å løse et problem må du først finne ut om det er et problem til å begynne med. Du tror kanskje at din mann ikke elsker deg lenger når dette kan være så langt unna sannheten.

Begynne å lete etter ledetråder og prøver å finne ut hvordan mannen din mener, men det beste du kan gjøre er å sitte ned og faktisk snakke med mannen din.

Fortell ham hvordan du føler deg, fortell ham grunnene til at du tror at han ikke elsker deg lenger, og be ham om å fortelle deg hvordan han føler. Det kan alle være like i hodet og kunne løses med litt diskusjon og tilbringe litt mer tid sammen.

Men igjen, kan du være rett, og hvis mannen din har faktisk sluttet å elske deg, kan du prøve å gjøre noe med det. Holde lesing.

2. Finne en grunn

Når du allerede har samlet mot og satte seg ned for å snakke med mannen din, og han har innrømmet at han begynte å føle annerledes om deg, ha mot til å spørre hva som gikk galt. Det kan være mer enn bare én grunn, og det er sannsynligvis fordi folk vanligvis ikke bare slutte å elske andre mennesker uten grunn.

Forbered deg til å høre ting du kanskje ikke liker. Husk at du prøver å redde ekteskapet her, og for å gjøre mannen din elsker deg igjen. Du må jobbe hardt, men hvis du klarer det til slutt, vil all innsatsen være verdt det.

3. Løs problemet

Når du har etablert en grunn til at din mann sluttet å elske deg, gjør alt du kan for å løse dette problemet. Det er ikke til å bli lett, men hvis du både lover dere selv og hverandre for å prøve, kan du bare ende opp med å spare ditt ekteskap og elske hverandre igjen, kanskje enda mer enn før.

Hvis du ikke kan gjøre det alene, søke profesjonell hjelp. Det viktigste er ikke å gi opp før du i det minste prøve å gjøre ting bedre.

4. Minn ham hvorfor han ble forelsket i deg i første omgang

Din mann måtte elske deg på et tidspunkt i livet sitt, og selv om han ikke føler den samme kjærligheten nå, er det ikke for sent å gjøre noe med det. En av de beste ideer ville være å minne ham hvorfor han ble forelsket i deg i første omgang.

Prøv å gjenvinne så mye ting du hadde da du to møttes som mulig. Hvis du var tynnere, prøve å miste litt vekt. Hvis håret ditt var lengre, la det vokse fritt igjen. Hvis dere to brukte mer tid sammen, kan du prøve å bruke mer tid sammen nå også.

Komme bort for helgen, bare dere to og tilbringe litt tid å minne dere på hvordan du ble forelsket i hverandre og huske alle de gode tingene om ekteskap. Når du ser at ekteskapet var mye bedre enn verre, vil du har mer styrke til å arbeide på i igjen.

5. Øke intimitet

Mange par lider av mangel på intimitet. Folk jobber lange dager, ikke ser mye av hverandre, og selv når de finner noen tid, de er vanligvis altfor trøtt og sliten fra hverdagen. Ikke la dette skje med deg, og i tilfelle har det allerede skjedd begynne å fikse det med en gang.

Ta et par dager fri og reise et sted med mannen din. Bruk denne tiden til å snakke og å jobbe med ekteskapet. Du kan begynne å jobbe mindre eller deltid hvis din økonomiske situasjon gjør at du kan, for å tilbringe mer tid sammen. Kysse, klemme og elsker.

Din mann kan være bare mangler intimitet med deg, noe som gjorde ham så fjernt på første plass. Ikke la ditt ekteskap være en annen som har falt fra hverandre på grunn av mangel på intimitet. Arbeide på den, og ja - ha så mye sex som du kan, fordi fysisk intimitet øker psykologisk intimitet også.

Dessverre, noen ganger er det ingenting du kan gjøre, og du blir nødt til å akseptere det. Ekteskap falle fra hverandre og en god skilsmisse er fortsatt bedre enn et dårlig ekteskap. Bare ikke gi opp før du prøver. Ikke skjul dine problemer, men heller snakke om dem og gjøre ditt beste for å løse dem. Følg disse tipsene, og du vil lykkes i å gjøre mannen din elsker deg igjen.

Aktuelle artikler