5 måter å få ham til å bli mer romantisk

Drømmer du om en månelys turer på stranden med sand mellom tærne og hans arm pakket tett rundt deg som han hvisker søte ord i øret ditt? Men, er alt du får sent kinesisk og hva som er på TV før han går ut på sofaen rett ved siden av deg? Det er tøft, men du er jente, og vi jenter har våre utspekulerte måter å få det vi ønsker. Sjekk ut disse flotte måter å få ham til å bli mer romantisk!

5 måter å få ham til å bli mer romantisk

En. Spør

Ikke for å ødelegge de andre fire, men se hvor vi snakker om gutta her, fungerer dette best, og er minst problemer. Seriøst, noen ganger kan være å kaste hint over alt, og han ville fortsatt bo helt clueless om hva du ønsker.

Så, hvorfor ikke bare si det. Jeg mener ikke som "Honey få meg noen roser i morgen..." Det er bare rart. Men kan du fortelle ham at du ønsker å gjøre noe mer romantisk neste gang du går ut - det burde være nok av et push for ham å organisere noe spesielt.

Hvis du ikke opp for å være det på forhånd, og bare stave det ut for ham, så gjerne for å gå videre til de små triks og tips, og håpe på det beste...

2. Vis ham

Denne er også ganske idiotsikkert, forårsaker mye av tankene lesing på sin side må gå inn i den. Hvis du gjør noe hyggelig og romantisk for ham, er han sannsynligvis kommer til å gjengjelde tjenesten og overraske deg.

I tillegg vil han få se hva du valgte å gjøre og hva du finner romantisk og hyggelig, så han vil ha noen referanse på hva du skal gå for.

3. Veilede ham underveis til romantikk

Hvis han gjør noe som er noe i nærheten av hva du ønsker ham til å gjøre, uttrykke hvor mye du liker og setter pris på det. Hvis han ser det er det som gjør deg lykkelig, vil han ønsker å gjøre mer av det.

4. Være opplagt

Å være tydelig er hva som kommer til å gi deg de beste resultatene, fordi, som vi allerede har etablert - menn suger i å prøve å lese oss.

Nei, nei, la meg omformulere spørsmålet - menn ikke engang klar over at de bør lese mellom linjene til alle tider, fordi det vi sier og det vi tror er ikke alltid det samme, mest fordi vi ønsker at de skal finne ut på egenhånd.

Men siden det ikke ser ut til å jobbe halvparten av tiden, prøve noe enklere, som å forlate en brosjyre for en romantisk getaway spot på kjøkkenbenken.

5. Konkurranse tid

Gutter er konkurransedyktige, så det er en god sjanse for at han får lyst til å overgå alt du fortelle ham din venns kjæreste gjorde, for eksempel.

Gjør det virke som du har bare tilfeldig droppet som info, og være sikker på at han får at du tror at uansett hva den fyren (angivelig) gjorde er stor. Deretter lene seg tilbake og vente på ham til å prøve og imponere deg.

Aktuelle artikler