5 måter å holde et forhold i live

Det harde arbeidet for et forhold å lykkes kan synes å være over når du endelig får til å være med den andre personen, men det er bare begynnelsen. Det er viktig å arbeide hver dag for å holde dette forholdet i live, og hvis det er the real deal, vil arbeidet være enkelt og morsomt.

5 måter å holde et forhold i live

Nummer én grunn for relasjoner til å bryte er elskere driver fra hverandre. Det fører til alle slags problemer, som slåss om små ting, mens de ignorerer den virkelige problemet, sjalu utbrudd, usikkerhet og juks.

En. Leke og le

Ikke ta livet for høytidelig. Tillat deg selv å være dum, og å handle som en gutt når det er rom for det. Gå til fornøyelsesparker, se på tegnefilmer, og spise sukkerspinn. Fortell ham en spøk, og noen ganger lekent erte. Sørg for at du kan ta en bit av teasing selv. Det er et barn i oss alle, og hvis du lar den rette fyren bli kjent med deg, vil bindingen bli enda sterkere.

2. Ringe hverandre

Det ser ut som det spiller ingen rolle egentlig, men det er akkurat den type ting som kan føre til ignorerer den personen du elsker. Ringe på telefonen for å se hvordan han gjør på jobben, eller sende en enkel melding som sier "jeg elsker deg." vil minne ham om at han er viktig for deg, og at du tenker på ham. Å vite at du alltid er på partneren din sinn vil holde deg følelsen trygg og sikker.

3. Gjøre nye ting sammen

Folk noen ganger bli lei av hverandre på grunn av tidspunkt i livet de har fått inn i forholdet deres, de allerede ble alt de noensinne kommer til å bli. Dette er grunnen til at en person som virker så interessant i begynnelsen kan bli veldig kjedelig veldig fort.

Vokse som person i hverandres selskap og dele nye opplevelser. Det er den sikreste innsatsen for å holde forholdet i live. Ikke bekymre deg for mye om du kommer til å like noen bestemt ting-det er ok å bli lei sammen noen ganger.

4. Gå ut på dato

Huske hvor mye moro du to brukte du har i begynnelsen, bare vandre rundt i parken, gå ut til middag, se en film? Det er behagelig, og fremfor alt annet, lett å bli hjemme hver kveld, kose på sofaen og se på TV, men dette kan ikke holde oppmerksomheten din for alltid.

Og det vil gjøre dere begge lurer på om du virkelig ønsker å være sammen med en person som er så passiv og lat. Gjør en innsats og gå ut fra tid til annen. Du vil se det er verdt det, spesielt i langsiktige relasjoner.

5. Ikke frata sex

Jeg vet det har vært en lang dag, og at du er sliten. Du har jobbet hele dagen, og det er så mye lettere bare å gå rett til å sove, og å frata sex før i morgen. Det er mange gyldige grunner til ikke å gjøre det, men å være lat er ikke en av dem. Hvis du vet at du både vil, gjør det. Du vet det kommer til å bli bra, fordi ellers ville du ikke vil ha den i første omgang. La lidenskapen i forholdet forsvinne er en sikker måte å drive fra hverandre.

Aktuelle artikler