5 måter å overraske mannen din med sin favorittmusikk

Alle liker overraskelser, ikke sant? Jeg vedder på at mannen din elsker dem også. Og hvis han også elsker musikk, kan du alltid overraske ham med hans favorittmusikk. Finn ut hvordan.

5 måter å overraske mannen din med sin favorittmusikk

En. Få en ny CD av hans favoritt band

Dette er egentlig ikke en rakett vitenskap. Hvis du ønsker å overraske mannen din med splitter ny CD med hans favoritt band, er å gå alt du trenger å gjøre og kjøpe den.

Du kan imidlertid gjøre det en enda større overraskelse. Se om du kan forhåndsbestille den siste CD av hans favoritt band til å bli levert til ditt hjem. Du kan også få ham et samleobjekt utgave eller en spesiell utgave med bonusspor. Selv en vanlig CD ville fungere helt fint, er noe ekstra ordinært alltid bedre.

2. Få en ny DVD av hans favoritt band

Hvis du vet at din mann virkelig ønsket å gå til en konsert med hans favoritt band, men kunne ikke, kanskje den beste ideen er å få ham til DVD. Det ville være perfekt hvis du kunne finne den DVD fra at selve konserten, men alle andre vil gjøre like bra.

Samme som for å kjøpe en CD, ville noe utenom det vanlige arbeidet enda bedre. Prøv å finne en spesiell DVD utgave med bonusspor, aldri før publisert opptak og sånt. Sette inn litt ekstra innsats og vise at du bryr deg. Hvis dere to ikke er virkelig i samme musikken, kan du alltids slå det opp på internett eller spør en av sine venner til å hjelpe deg.

3. Brenn en samling

Samle din manns favorittsanger og gjøre ham en overraskelse samling av hans favorittmusikk. Det kan enten være en CD eller en mp3-liste for sin telefon eller mp3-spiller. Den eneste regelen er at det består av musikken han elsker.

Brenn en CD som mannen din vil være i stand til å lytte til i bilen. Dette er en spesielt god idé hvis din mann reiser mye og tilbringer mye tid i bilen hans. Hvis han hadde en CD med sin favorittmusikk som du har gjort for ham - ville du være i for en dobbel seier. Han ville ha sin favorittmusikk med ham, og han ville vite at han har en fantastisk kone som tenker på ham.

4. Gå til en gig

Se etter noen lokale barer og klubber som har levende musikk og finne en der mannen din kan lytte til musikken han liker. Ta ham med til en overraskelse konsert.

Ikke fortell ham at du kommer til å høre på et band. Bare få ham til å gå ut med deg for et par drinker og ta ham til konserten. Prøv å ikke være for tidlig, fordi han vil kanskje ønske å dra hjem etter en drink eller to. Også prøve å ikke få det for sent, du ønsker å være der når konserten starter. Stol på meg, vil din mann virkelig setter pris på dette.

5. Få ham konsertbilletter

Den absolutt beste måten å overraske din mann med hans favorittmusikk er å få ham billetter til konserten hans favoritt band. Du kan aldri gå galt med dette.

Kjøp konsertbilletter som en spesiell bursdag eller julegave. Alltid kjøpe to billetter, ingen egentlig liker å gå på konserter alene. Selv om du ikke liker det samme bandet, har mannen din sikkert en venn som vil elske å gå med ham. Dette er en perfekt gave som viser mannen din at du bryr deg om både ham og de tingene han elsker.

Husk at små overraskelser er det som gjør ditt ekteskap godt og holder flammen brenner. Neste gang du ønsker å gjøre noe hyggelig for mannen din, overraske ham med hans favorittmusikk. Det er noe han vil huske i lang tid.

Aktuelle artikler