5 tegn han ønsker et seriøst forhold

Gutta er vanligvis ikke lett på ord, og de ikke engang får hvorfor er det viktig for oss å vite hvor ting går. Så, hvis han ikke forteller deg, og du er motvillige til å spørre (vi vet alle hvor vanskelig at samtalen kan være), skanne hans oppførsel for noen av følgende tegn som viser deg om han ønsker et seriøst forhold. La oss begynne!

5 tegn han ønsker et seriøst forhold

De fleste gutta er alle om å ta det sakte og bare se hva som kommer ut av det, slik at de ikke føler behov for å dele sine tanker om forholdet og den retningen der det er overskriften.

De sjelden satt ut for å møte en jente med hvem de ønsker å være i et forpliktende samarbeid. De vil heller få med noen som gnister sin interesse, og finne ut hva som er greia mellom dem to underveis, avhengig av hvordan ting går.

Problemet er, mange jenter har vært i en situasjon hvor de har blitt fortalt en ting av fyren som så snudde seg rundt og gjorde noe de ikke var ventet. Så, i senere relasjoner føler vi behov for å vite hvor vi står, og får stadig som en bekreftelse på at ting er faktisk fremover.

Men noen ganger, spesielt tidlig i forholdet, når det er fortsatt ikke tiden for å ha samtale, må du slå til atferdsanalyse å finne ham ut. Kanskje dette vil hjelpe:

En. Han kaller og tekster du ofte

Hvis en fyr er virkelig interessert i deg, og liker å snakke med deg, selv bare for å se hvordan / hva du gjør, betyr det at han tar denne tingen av deg seriøst.

Når du finner noen du føler at forbindelse med alle disse tre-dagers regler når det kommer til å ringe, og i utgangspunktet alle reglene helt, gå ut av vinduet. Hvis det er det som skjer, er du definitivt bra.

2. Du passerer avstand test

Hvis du måtte tilbringe litt tid fra hverandre tidlig i forholdet, og du har gjort det gjennom, det er en ganske big deal.

Ikke mange par kan håndtere å være borte fra hverandre rett av baksten. Samtalene får sjeldnere og hele greia bare slags fades ut. Men, hvis du trekker gjennom det må bety at dette er noe ingen av dere ønsker å la gå av lett.

3. Han innlemmer deg i sitt liv

Hvis han vil ha et seriøst forhold han innser at du bør bli en del av livet hans. Så begynner han å gjøre noen endringer, for eksempel å lage tid og rom for deg. Nå som du er kjæresten hans, han kommer til å vise deg hva han handler om, samt inkludere og innlemme deg i livet hans.

4. Han åpner opp til deg

Small talk hele dagen lang gjør ikke et seriøst forhold! Men, hvis han er klar til å komme til deg for et råd, fortelle deg om problemene han har på jobben eller så, og ønsker å høre din mening, det er et klart tegn han ser ditt forhold som noe alvorlig, eller minst like noe på på den måten.

5. Hans venner / familie

Hvis han ikke er sjenert når han snakker med deg om hans venner og familie, eller om han har planer om deg møte dem, går det å vise at han mener dere to er alvorlig. Ingen fyren kommer til å introdusere en jente til en haug av hans venner, enn si familien hans, hvis han ikke er sikker på at jenta er noen han ønsker å gjøre det arbeidet med.

Aktuelle artikler