5 ting å vite når gjenoppta kontakten med partneren din

Du kjenner ordtaket: Hvis det ikke er ødelagt ikke fikse det. Dessverre, relasjoner blir brutt, og fastsettelse delen er alltid et kinkig problem. Her er noen tips for det harde prosessen med oppkobling.

5 ting å vite når gjenoppta kontakten med partneren din

Du og din partner, som alle andre, har gode perioder, og ikke så gode. Noen ganger vil den andre typen sette hele forholdet i fare. Hvor mye innsats bør du putter i denne prosessen med oppkobling, og hvordan å nærme seg det, er bare noen av spørsmålene du vil stille deg selv.

Vi vet at nesten alt er an å fikse, og her er noen måter å sette forholdet tilbake på rett spor, eller i det minste vite at du ga det beste bildet.

En. Små ting versus store ting

Vi meste kjempe om uviktige ting, mens du tenker på det virkelige problemet. At større problem må løses. Hvis du ikke snakker om det, betyr det ikke at de ikke er der. Glem små uenigheter, selv når du egentlig ikke vil, og fokusere på problemet.

Først må du finne det og forstår det, men vanligvis, bør søket ikke ta lang tid. Sjansene er du tenker på det 24/7, og må bare kommunisere om det på en ærlig måte. Det vil ikke bli lett, men uten det, er prosessen dømt fra starten.

2. Blame game

Som små kamper og jabs, skylde hverandre er en enkel måte å kjapt føle seg bedre og avlaste trykket du er nødt til å være følelsen (før du begynner å føle deg virkelig dårlig om deg selv for å bruke den slags skitne taktikk).

Unngå dem, og hvis du føler at du ikke kan, forklarer partneren din hva du føler og hvorfor tror du det er på en eller annen måte deres feil. Spesielt påpeke at målet er ikke å skade dem, men å prøve å løse ting du ser på som et problem.

3. God sex

Etter "kald" periode, hvis du begynner å varme opp til hverandre igjen, vil den fysiske delen av ditt kjærlighetsliv trolig være stor. Dette kan ses som en større versjon av'' sminke sex'' fenomen. Men, ikke la deg lure. Det kan føles stor og oppfylle, kan til og med splitter nytt og spennende, men god sex også være bare en distraksjon og en forbigående fase dersom de underliggende problemene ikke er løst, og at forholdet er rett tilbake på en kald fase.

4. Aksept

Hvis du hadde en stor falle ut øyeblikk, akseptere det faktum at forholdet aldri kan bli den samme som før. Det kan bli enda bedre enn du husker det, hvis du er vellykket, men det vil aldri bli den samme. Uansett utfall, er det faktum i saken er at denne erfaringen har, på noen måte, forandret deg, så vel som din partner. Som et resultat, ble du forskjellige mennesker, og ditt forhold ikke kan gjenoppstå i samme form og form.

5. Broken er brutt

Vær oppmerksom på at det endelige resultatet kan være at dere to splitte opp for godt. Ingenting er garantert, og relasjoner er ikke noe unntak. Dette høres kanskje forferdelig, og vil, hvis du virkelig ønsket å koble, føler forferdelig. Etter en stund, når dette forholdet er bak deg, i alle fall vil du ha den kunnskapen som du prøvd og at det rett og slett ikke var ment å være.

Gjeninnkobling vil ikke bli lett. Det vil ikke være rask. Verst av alt, kan det være nytteløst.

Hvis du er klar til å vie deg til denne prosessen, har du fortsatt har sterke følelser for partneren din, og du ønsker å bo sammen. Du er fortsatt forelsket, på noen måte, og husk at når denne innfesting virksomheten blir hard.

Dine følelser om partneren din er de sterkeste ting som kan hjelpe deg å holde kurset.

Aktuelle artikler