5 trinn til å ha et vellykket forhold

En vellykket forhold krever litt innsats, selv planlegger. Her er fem skritt for å gjøre ditt forhold til en suksess.

5 trinn til å ha et vellykket forhold

Du har tenkt hvordan er det mulig at alle dine relasjoner mislykkes. Er det noe galt med deg? Ja. Dette kan komme som en overraskelse for deg, men du er sannsynligvis litt for romantisk. Og romantikk og langvarig kjærlighet er to forskjellige ting. Det ene er et spørsmål om hormoner og øyeblikket, og andre er en avgjørelse - ja, en beslutning om å vie deg til at én person og kompromiss med dine egne luner.

En. Glem det disney fortalt deg

I tegneserier, forteller den avsluttende scenen du "alltid etter", men de aldri fortelle deg hvordan Askepott og prinsen klart å leve lykkelig alle sine dager. Tror du prinsen ikke har noen irriterende vaner som forbanna Cinderella av? Det er fordi du får se bare ca to timer med at "noensinne etter". Hver forholdet har en minst to lykkelige timer. Det er ikke noe slikt som Prince Charming, er det bare én Prince. Den du liker nok å overvåke og til slutt komme til fred med sine feil. Den du bestemmer deg er verdt det går for.

2. Faith

Tro er av essensen når det gjelder forhold. Tro er det som gjør at du tror at to verdener kan eksistere. Det som gjør at du tror på noen nok for ham til å begynne å tro på seg selv etter at alle hans skip har seilt. Det som gjør at du tror du kan overvinne din forskjeller. Det som gjør at du ikke avslutte når det er vanskelig.

3. Kjærlighet er i hjernen

Det er ikke slike ting som følelser i hjertet. Hjertet er et organ som brukes til å pumpe blod. Din kjærlighet er i hjernen din. I deg. Det er ditt. Ingen kan noensinne ta din kjærlighet fra deg. Det er du som velger å utveksle forelsket i noen. Også, det er hjernen som kan hjelpe deg med å velge hvem som er bra for deg og som ikke er det.

Det er bare din avgjørelse - enten du vil lytte til hjernen din eller dine hormoner. Jada, gjør at syklisten fyren du vil ha sex hele natten lang, men den fyren du vet for aldre og er alltid så gjennomtenkt vil gjøre deg lykkelig. Det er ditt valg - vil du være et sexleketøy eller en elsket kvinne.

4. Selvdestruksjon

Noen ganger er vi ikke ønsker å innrømme det, men vi er masochists. Vi liker å være ulykkelig og vondt, fordi dypt nede vi tror det er det vi fortjener. Det er forårsaket av lav selvfølelse, forårsaket av dårlige tidligere forhold eller en dårlig barndom. Men selv dette er ditt valg - vil du være glad eller har du lyst til å bli brukt? Gjøre et valg.

5. Devotion

Når du finner noen, og hvis du er realistisk og oppriktig du vil, gi det tid og hengivenhet. Ikke la når du ser det første problemet. Gi forholdet en sjanse. Virkelige relasjoner er ikke filmene. Han kan ikke elske den samme musikken du gjør, eller kanskje ikke flyr deg til Paris med et helikopter, men det som virkelig teller er at han er en konsekvent person med ekte, ekte kvaliteter. En fyr som vil respektere deg for den du er og hvem du vil respekt for alt han er.

Og alt dette kan høres litt tørt eller ikke veldig romantisk. Men det som virkelig er romantisk er ikke hans sole. Det er de fregner. Det er ikke en Harry Winston ring, det er hans ønske om å sette den vakreste ringen han kan ha på hånden. Arbeidet han har gjort for å kjøpe den. Det er ikke å bli foreslått på første date. Det er hvordan enkelte er han han ønsker å tilbringe resten av sitt liv med deg når han endelig dukker spørsmålet.

Det er mengden av beundring og respekt som gjør at du ønsker å gjøre ditt beste for å holde ham ved din side.

Aktuelle artikler