7 tips om hvordan du kan fortelle om han er en juksemaker

Gjør deg selv en tjeneste og spare hjertet ditt fra å bli ødelagt, ved hjelp av disse tipsene om hvordan du kan fortelle at han er en juksemaker, før du får i for dypt.

7 tips om hvordan du kan fortelle hvis han er en juksemaker

Du er i et forhold med denne fyren, og du er ikke helt sikker... Du faller for ham pladask, og det er alt kommer for fort. Se på mannen din tett - viser han noen av tegnene på at han kan være utro type? Det er noen ting om ham som kan tipse deg av, og spare deg noen hjertesorg. Du trenger bare å ta et skritt tilbake, og sjekke ut for dem.

En. Ingen kvinnelige venner

Hvis det ikke er noen kvinne som ville gå god for mannen din, er det en god sjanse for at han er utro type. Har bare fyr venner rundt, sannsynligvis betyr at alle kvinnene gikk ut av livet hans, for noen grunn. Mest sannsynlig er det fordi han ikke var i stand til å behandle jenter som venner bare. Eller ikke vil.

Vær forsiktig så du ikke feil venner for alle de jentene han synes å vite, men aldri introduserer deg til. De kan meget vel være hans backup planer.

2. Svært begrenset tilgang

Er han alltid holde sin mobiltelefon i lommen hans, og han er forsiktig med å la den ligge rundt når han forlater rommet? Det kan bety at han ikke kan risikere at du svarer på telefonen, eller gå gjennom sine meldinger. Hold øynene åpne for dette tipset.

Det samme gjelder for hans e-post. Jeg sier ikke at hvis du er i et forhold dere to skal smelte inn i en person, har en gjensidig Facebook-profil og slikt. Men hvis han er super-forsiktige for ikke å gi deg noen passord, og logger av samme sekund du går inn i rommet, er det noe han ikke vil at du skal se.

3. Han jukset før

Jeg sier ikke at en mann kan ikke endres, og at du bør hoppe til noen konklusjoner, men bare være forsiktig. Hvis han jukset før, vil det trolig skje igjen. Det er som alle andre vice: returen er en normal del av rehabiliteringen.

Bare spør deg selv om du er villig til å sette opp med det. Og ikke fortell deg selv at den kvinnen han bedro er sannsynligvis, noen ludder som fortjente det. Ingen fortjener det, og det er ingen unnskyldning for å snor langs én person, mens du sover rundt med andre.

4. Sjalu utbrudd

En mann som er konstant sjalu ( her er hvordan man skal håndtere sjalusi hans ), og gjør scener uten grunn, kan være bare to ting-usikre eller en juksemaker. Hvis han vet det kan gjøres, og at det kan gjøres enkelt og uten å bli fanget, så han vil mistenke deg hver tid at du flytter ut av syne i noen få timer. Og nei, det er ikke at han bryr seg, er han bare å beskytte sin eiendom. Ikke fall for hans handling.

5. Den beveger seg for fort

Han synes å være veldig romantisk, og sier alle de riktige tingene? Men du har en magefølelse på at det handler om å få deg til sengs? Er han bare interessert i sex? Vel, har du sannsynligvis har den ære å være med en ekte spiller. Beware! Alle hans trekk er spesielt utviklet for å få deg til å ligge med ham.

Hvis du liker ham, gå for det, men ikke forvent at det skal bli en dypt romantisk forhold. Etter deg, er det andre erobringene som venter, og han vil trolig bli flyttet til dem mens han fortsatt er med deg.

6. Han liker å ta risiko

Dette taler for seg selv. Denne fyren vil sannsynligvis se forholdet som en valuta, og har et rush risikere å miste det. Fusk er et sjansespill, og ikke får fanget har så spennende for noen menn at de ikke kan motstå utfordringen av spillet. En gambling vane, enda noen som ikke er noe problem, bør være en pålitelig tips om at denne fyren er en juksemaker.

7. Hans venner er ekte spillere

Ikke undervurder kraften av gruppepress. Selv de hyggeligste gutta kan endre sin oppførsel under en dårlig innflytelse.

Hvis han henger rundt med womanizers, det er en grunn for det. Husk hvor du vandret hva kunne han noensinne har til felles med de sleazy typer? Sannsynligvis mye, men i øyeblikket er du under spell hans og du er ikke den eneste.

Aktuelle artikler