8 hemmelige usikkerhet at din mann kan ha

Du skulle tro at jenter er de eneste som har problemer med kroppen sin, rett og slett fordi vi er bare så mye mer tydelig om det, men det er definitivt ikke sant! Menn har usikkerhet også. Vanligvis hemmelige seg!

8 hemmelige usikkerhet at din mann kan ha

Tro ikke at du er den eneste som sjekker deg ut i speilet tenker "Hmm... Noe er ikke helt rett her." Din mann er trolig gjøre det samme, like ofte. Alle ansikter visse kroppen problemer, ingen rolle hva kjønn, spesielt i disse dager når standarder for skjønnhet er så høyt oppe med de tilsynelatende perfekte kjendiser vi ser i media. Så, akkurat som du ønsker at J Lo boms, og Gisele lange ben, er han sannsynligvis sjekke ut noen gutter 'abs og sammenligne dem til sitt.

Secret usikkerhet no. 1: hans kjærlighet teppe

"Kjærlighet teppe", og i utgangspunktet overflødig hår de kan få, uansett hvor på kroppen sin, at gir mange gutter en hodepine! De vet det ikke er attraktivt! Tenk å måtte hanskes med klosset stirrer når på stranden eller ved bassenget! Det kan ikke være hyggelig, selv om de ikke er selvbevisst om det. Masse metrosexuals disse dager selv valgte å gå gjennom den uutholdelige smerten av å få sine ben vokset, bare forestille seg hva de fattige menn med brystet eller tilbake håret må gå gjennom!

Hvis fyren sliter med litt ekstra fuzz her og der ikke gjør det enda verre ved å glor på det selv. Enten vise ham at du ikke har et problem med det ved å si at du synes det maskuline eller noe, eller hjelpe ham å finne en måte å bli kvitt det hvis han er villig til å gjøre det. Disse dagene er det så mange alternativer når det gjelder hårfjerning.

Secret usikkerhet no. 2: hans høyde

Korte menn er på ulempe med de fleste jenters rett fra starten, og det verste er at det er egentlig ikke noe å gjøre med det (med mindre de er så desperate etter å få et par inches at de ville gjennomgå en smertefull operasjon). Det er nok ekstra vanskelig å selv vokse opp som en lille gullklumpen. Barn kan bety og erting er uunngåelig, så blir selvbevisst om sin høyde er noe som han har hatt befatning med siden for alltid. Og det blir ikke bedre.

Tenk hvor mye mer tillit det tar for alle de korte gutter der ute til å komme opp og prøve å snakke med en høyere dame, når alle vet at nesten hver jente oppføringen kvaliteter hun liker i en mann som regel starter med 'tall!'. Likevel, du vet hva de sier gutta som mangler i høyden vanligvis vet hvordan å kompensere for det på mange andre måter!

Secret usikkerhet no. 3: håret

Ok, de fleste menn tar håret for gitt. Inntil, blir de klar over at på et tidspunkt er det ikke alle kommer til å være der, og de alle begynner gruer alle faser frem til det øyeblikket. Ta opp emnet med håravfall og se din mann bli ekstremt sårbar, spesielt hvis faren er nå skallet på lysets hastighet. Det er ikke så hyggelig å se på den gamle mannen og se din fremtid hår-messig.

Så ikke torturerer dem med det, ikke se på hans viker hår linje med utseendet på ansiktet ditt, han vet det skjer. I stedet, hvorfor ikke gjøre det enklere for ham - sier du hvor tøft han ser ut når han har en buzz cut!

Secret usikkerhet no. 4: hans abs

Han får alle jentene gå nøtter over en saftig six pack, og selvsagt ønsker å være den fyren med morderen abs! Det er derfor han treffer gym hele tiden! Han ønsker å føle seg som en gresk gud når han tar at T-skjorta på stranden. Men får det i gym er en ting og får komfortabel i vår egen hud er en annen - gutta plage om sine abs, like mye som vi besette om cellulitter eller strekkmerker! Det burde gi deg en idé om hvor mye av et problem er det for dem. Spare dem synet av deg siklende over chaning Tatum varme kroppen, det er litt av et slag i ansiktet, siden, du vet, han er sannsynligvis aldri kommer til å få det.

Secret usikkerhet no. 5: hans ansiktshår

Når det kommer til ansiktshår det er aldri helt nok hva de har. Denne går tilbake til sine ungdoms år når de desperat prøvde å vokse omtrent alt på ansiktet deres, men oftere kunne ikke. Dette problemet forble den samme i de senere årene av sitt liv for mange av disse mennene. Mangel på ansiktshår bodde en stor torn i øynene. Hvis de bare visste hvor mye de fleste av oss jenter setter pris på en fin ren barbering kanskje de ville gi den en pause allerede.

Secret usikkerhet no. 6: hans vekt

Det er tøft å finne en gyllen middelvei mellom for tynn og for buff. Litt overflødig fett på magen deres kan gjøre dem bære en t-skjorte på stranden så lenge den er der. Holde seg i form er ikke lett og ikke de vet det? Hvis han stopper med work-out program for et par uker vil han begynne å se kroppen hans begynner å synke. Du eller noen andre vil sannsynligvis ikke se noen endring så raskt, men han vil. Og han vil være usikkert om det. Dessuten ser en muffins toppen katastrofal uansett kjønn.

Secret usikkerhet no. 7: den generelle

Jeg mener, hans penis. De fleste menn er usikre om det uansett størrelse, lengde, omkrets... Selv om alle generelt enig det handler om ytelsen er det fortsatt en stor kropp problem for de fleste menn. Det faktum at de sammenligner det med hverandre, i gym dusjer for eksempel definitivt ikke hjelper, og sjekke ut noen andre gutter utstyr kan være ganske stressende avhengig av hva du har å jobbe med.

Secret usikkerhet no. 8: penger

Eller mangel derav for å være mer nøyaktig. Dette er den eneste som ikke har noe å gjøre med hans utseende, men det er en stor usikkerhet til alle de menn som fortsatt sliter økonomisk. Du kan ikke klandre dem, har penger blitt en stor faktor i mannlig-kvinnelig spillet. Selv om jeg personlig kan hevde jeg kunne bry seg mindre om han har det eller ikke, vil jeg også satse på at mange jenter gjør sette penger i tiltrekningen ligningen. Uten det føler han at hans spill er vesentlig slankere, og så hans score.

Så, for å konkludere - neste gang du ser en cocky stud gjør sine ting, prøve og se under overflaten, noen av disse kan torturere ham også. Saken er, vi er alle mennesker, vi er ufullkomne, og vi alle skulle ønske vi kunne være mer enn vi er. Kuren for noen av disse virkelig fungerer ikke ut hardere, få en hårtransplantasjon eller hva, men akseptere deg selv for den du er inne og ute, slik at andre akseptere deg også.

Aktuelle artikler