Å gjøre en lang avstand forholdet arbeid

Det er tøft når mannen du elsker bor på motsatt side av byen, enn si motsatt side av landet eller verden. Når du er forelsket, er alt du ønsker å gjøre tilbringe tid sammen og bli kjent med hverandre.

Å gjøre en lang avstand forholdet arbeid

Mens han bodde langt fra hverandre gir en ny dimensjon til et forhold, betyr det ikke at det er slutten av verden. Du kan gjøre det fungere hvis du prøver. Så, hvis du finner deg selv i den situasjonen, her er noen ting du kan gjøre for å holde forholdet intakt til tross for miles mellom deg og ham:

Lag så mye tid til hverandre som mulig

Når du lever verdener fra hverandre, må du dra nytte av uansett tid du kan ha sammen. Det pleide å være at den eneste kommunikasjonen alternativet du hadde var en telefon, og den eneste gangen du kunne snakke er når du var begge hjemme.

Men med moderne teknologi, alternativene er nå langt bedre. Du kan teksten i løpet av dagen til å sende "jeg elsker deg" og "jeg tenker på deg"-meldinger frem og tilbake. Du kan sende morsomme bilder eller video til "sangen" til ham i en privat Facebook-melding. Du har muligheten til å videochatte slik at du ikke trenger å vente lange perioder for å se hans søte smil eller hvordan han har ett smilehull som er ekstra sterke når han snur hodet en bestemt måte.

Med så mye tilgang som du må kommunikasjonsenheter, er det lett å la ham vite at du tenker på ham. Selvfølgelig trenger du ikke ønsker å overdrive det og flom ham ved hjelp av hver ressurs tilgjengelig, men en godt timet tekst eller melding nå og da er nok til å la ham vite at han er på ditt sinn og i ditt hjerte.

Ikke multitaske når du snakker til ham

Når du snakker eller video chatte med ham, ikke prøv å gjøre ti andre ting samtidig. La ham vite at han er viktig og har din oppmerksomhet.

Det er egentlig det samme når du er fysisk sammen med noen. Hvem liker å bli sittende på middag med noen som tilbringer hele tiden på telefonen sin texting eller sjekke sin e-post? Gjør du føler uvurderlig, ikke sant? Vis ham at han er verdt å bruke tid til å stoppe hva du gjør og være fullt engasjert i samtalen.

Si hva du trenger å si

Når du har begrenset tid sammen, er det lett å skyve følelser og bekymringer under teppet fordi du ikke ønsker å ødelegge din tid på å snakke om noe som kan starte en kamp eller såre følelser. Men, hvis du holder ting i og ikke dele dem, du åpner en dør til harme og problemer som kan få for stor til å fikse.

Hvis du har noe på hjertet, si det. La ham vite hvis du sliter eller har bekymringer. Kommunikasjon er enda viktigere når du er miles fra hverandre fordi det er alt du har. Jo før du lærer hvordan du kan snakke, vil den sterkere ditt forhold bli.

Nyt tiden du har sammen

På et tidspunkt, vil du være sammen, selv om det er bare for noen få dager, og nyter noen godt tiltrengte tid med hverandre. Hvis det ikke skjer veldig ofte, sørg for at du liker det.

Det beste du kan gjøre er å bo i øyeblikket og nyte hva du gjør sammen. Ikke la tankene vandre til fortiden eller fremtiden. Hvis du gjør det, så du går glipp av det som skjer rett foran deg.

Balansere alvorlige samtaler med morsomme de

En stor feil at par kan gjøre er å tilbringe hele sin taletid diskutere arbeid utfordringer eller hjemme forpliktelser. At ting ikke trenger å bli diskutert, men ikke hele tiden. Du har fortsatt å ha ler og gode tider også. Hvis hver diskusjon er det samme gang på gang, vil du både mister interessen, og det er ikke bra.

Når to mennesker er sammen og de bor nær hverandre, går de gjennom dette når de dato. De går ut og ha det gøy samtaler og latter og spøk med hverandre. Siden du ikke har den muligheten, må du være i stand til å skape et slikt miljø selv når du ikke kan være fysisk i samme rom.

Ta deg tid til å dele noe morsomt eller gjøre noe som gjør ham til å le. La ham se at du fortsatt har en morsom side og du ønsker å dele den med ham.

Har klare forventninger

Dette er trolig den viktigste delen av å lage en lang avstand forholdet arbeid. Dere begge må være på samme side, og forstå nøyaktig hvor du er og hvor du skal.

Det kommer ikke til å være bra hvis en av dere mener at situasjonen kommer til å vare i en måned eller to, og den andre tror det vil vare et år eller to. Den raskeste veien til en break-up er når dere begge er på forskjellige sider.

Du trenger å vite og forstå hvor lenge situasjonen kommer til å fortsette, og på hvilket tidspunkt vil du se på å endre ting og muligens overgangen til et liv hvor du er sammen heltid. Du vil ha logistikk for å trene, for eksempel hvem som flytter hvor og hvilken innvirkning det har på deg økonomisk.

Dette er mye å tenke på, men hvis du ønsker å være sammen, vil du gjøre det arbeidet. Det er det fine med kjærlighet. Det gjør alle ting utholdelig og gjennomførbart.

Aktuelle artikler