Å se en ex kjæreste etter bruddet

Hvordan man skal håndtere å se din ex-kjæreste for første gang etter en smertefull eller vanskelig bryte opp, uten å føle dårlig om deg selv.

Å se en ex kjæreste etter bruddet

Samlivsbrudd er fryktelig. Jeg tror ikke alle som sier sin bruddet var glatt, og at de er venner med ex deres, og at alt er bra. Det ha vært et poeng når verden kollapset rundt dem, metaforisk sett selvfølgelig. Det er den følelsen du får, er ikke jeg t?

Samlivsbrudd er aldri "hyggelig", selv om du setter på en front, det er en del av dere som har å gi slipp, og at en del av dere er indignert eller redd, eller det en del av deg som kommer til å føles vanskelig eller dårlig om å la ham ned hvis du er den som har avsluttet den.

Folk håndtere samlivsbrudd i sine egne veier. Noen av oss trenger å kutte kontakten helt i orden å gå videre - ute av syne ute av sinn. Andre trenger for å oppnå en viss grad av emosjonell avløsning før de kan godta en ex som en del av deres verden igjen.

Noen av oss er komplette drama queens, mens andre er kule, samlet og i kontroll. Det er ingen riktig eller gal måte å gjøre det. Du vil finne at dine metoder for å håndtere samlivsbrudd endre og utvikle seg som du blir eldre og forskjellige ting blitt viktigere for deg.

[Les: Hvordan vite om han er rett mann for deg ]

Saken er at det trolig vil komme en tid når du tror du har fått over bruddet, og fordi verden er et lite sted, vil du nødvendigvis krysse stier med din ex sted nede linje. Det kan være ved et uhell på en fest eller i gata, eller du kan avtale å møte opp for en kaffe for å se hvor rolig vannet er.

Uansett, her er noen tips for å sikre at det er den beste opplevelsen du kan forvente...

Vær realistisk

Hver bruddet har sine grunner, og uansett hva de måtte være du må finne en måte å føle seg godt om vedtaket, om det var din avgjørelse eller ikke. For å gjøre dette må du være realistisk, noe som betyr å sette din rasjonell og objektiv hodet på, å være ikke-dømmende, og tro at det rett og slett ikke var ment å være, fordi du ikke kan gjøre hverandre lykkelige.

Å være realistisk om situasjonen var trolig hvordan du kom til enighet med bruddet til slutt uansett, så det er ingen grunn til å endre måten du tenker nå, bare fordi du ser din ex. Følelsen kan komme flom tilbake, men det er ingen grunn til panikk eller glemme alt du har oppnådd selv siden bruddet.

Husk: Følelser er irrelevant hvis det ikke fungerte ut, og du må bare akseptere at selv om det ikke fungerte ut, vil det ikke nødvendigvis bety at følelsene ikke vil fortsatt være til stede når du ser ham igjen. Sjansene er du kommer til å se alt attraktive i ham som tiltrakk deg i første omgang, fordi disse tingene sannsynligvis ikke har endret seg. Det er ikke dine følelser blir avhørt, det bare kompatibilitet og kanskje ulike behov.

Kanskje du er redd for at din ex ikke har flyttet på og føler deg dårlig om å såre ham igjen. Hvis dette er tilfelle så bare pass på at du ikke gir blandede meldinger og at du er klar over hvorfor du slo opp med ham, i tilfelle det dukker opp i samtalen. Foruten hvorfor føler seg dårlig? Hvis det ikke virket for deg, har du gjort ham en tjeneste ved å sette ham fri slik at han til slutt vil få mulighet til å møte noen han kan være fornøyd med!

[Les: 10 tips om hvordan du kan komme over din ex kjæreste ]

Føler seg godt om deg selv

Flytte på fra en breakup betyr ofte re-oppdage deg selv og finne tillit til å starte på nytt. Dette kan alle ta mye tid og krefter. Bare fordi du støte på eksen, eller planlegger å møte opp, betyr det ikke at du har noe å bevise, eller at noe av det harde arbeidet vil bli ugjort. Du må huske hvem du er som en separat enhet fra en relasjoner, og hvorfor det er viktig for deg.

Hvis du vet at du kommer til å gå til en hendelse, og han kommer til å være der det er viktig å finne ut hvorfor du vil føle deg godt om deg selv eller se bra ut når du går. Hvis du finner ut at årsakene er å imponere ham eller gjøre ham ønske at han hadde gjort en større innsats for å gjøre det arbeidet med deg, så er du bare lure deg selv. Du vet godt at bruddet ikke hadde noe å gjøre med om du skrubbe seg godt i en kjole!

Sørg for at du gjør en innsats for deg selv. Det er ingenting galt med å se godt ut til å øke din egen selvtillit og forsikre deg om at du gjør bra og går videre. Vær tro mot deg selv, og hvis du føler deg svak inne, erkjenner det til deg selv i stedet for å late som du er ok. Ingen andre har til å vite, men hvis du er i fornektelse, er disse følelsene kommer til å ta opp med deg når du er minst forberedt. Så møter dem på hodet og være i kontroll.

[Les: Hvordan lære å elske deg selv ]

Se din ex med en annen kvinne

Dette er en smertefull, og det vil krype opp på deg og dolke deg i tarmen, enten du er over ham eller ikke. Det er alltid kommer til å skade å se en mann du var en gang intim med med anoter kvinne. Det er naturlig å føle noe, men ikke frik ut, fordi det betyr ikke nødvendigvis at du ikke er over ham.

Alt du trenger å gjøre er å ikke være redd for å erkjenne hvordan du føler deg, for deg selv eller dine venninner. Hvis du trenger å felle noen tårer gå for det - det er ikke et tegn på svakhet, og du vil alltid føle deg sterkere etter at du har sluppet følelser.

Håndteringen av sosiale nettverk i løpet av en breakup

Det er lett å snuble over uønsket informasjon i dag på grunn av alle våre sosiale nettverk plattformer. Du kan spare deg selv mye stress hvis du begrense mengden av tilgang du har til denne strømmen av informasjon. Det er ikke smålig eller egoistisk å ta kontroll over dine egne kontoer for sosiale nettverk heller enn å la dem styre deg.

Sjekk ut Facebook-innstillinger og se hva du kan gjøre for å minimere se hans statusoppdateringer. Hvis du finner deg selv betale en usunn interesse noen ganger er det bare enklere å slette kontoen sin, selv om bare for en stund. Avhengig av hva slags form du er på, kan du også snakke med ham om det først, slik at det ikke er noen harde følelser. Vurdere selv hvor nødvendig det er for ham å være koblet til alle dine sosiale nettverk kontoer.

Husk: Det er ingenting galt med å ville privatliv, og det er ingenting galt med ønsket en fredelig sinn. Gjøre det som er riktig for deg. hjelpe deg selv.

Når du ser din ex kjæreste med en annen kvinne, prøv følelsen glad for ham. Mange kvinner velger å synes synd på henne! Men jeg synes at en mer positiv tilnærming gjør du føler deg i mer emosjonell kontroll ved å heve seg over den smålige følelser av kjærlighet og sjalusi, og det bringer bedre karma på din måte.

Husk: Det er ikke en konkurranse. Det er bare en konkurranse for de som er usikre på seg selv. du trenger ikke å løpe ut og få deg en ny mann til å bevise at du har flyttet på. Ha tro på deg selv og universet, og fokusere på de tingene rundt som er viktige for deg. Familie, venner, arbeid og personlige interesser. Kjærligheten vil finne deg når du er klar, og når du minst venter det.

I mellomtiden trenger ikke grue deg å se din ex kjæreste etter bruddet - ser det som en positiv utfordring å overvinne, fordi når det er gjort, er det gjort!

[Les: 4 tegn han er over deg ]

Aktuelle artikler