Bringe tilbake ME fra WE

Husker du det øyeblikket du møtte kjæresten din? Odds er du ikke var ute etter ham på den tiden, som kjærlighet ofte går inn i livet vårt når vi minst venter det. Stopp og huske den kvinnen du var, bare noen timer før han gikk inn i din verden.

Bringe tilbake ME fra WE

Var du ekstra trygg? Fokusert på livet? Var den tiden som er nå viet til ham en gang viet til hobbyer? Hva med din helse? Visste du at en godt vedlikeholdt kosthold for å plutselig være siden spores av måltider ut med din kjæreste?

Det er lett å la spenningen i et nytt forhold å ta over våre liv og la alt annet falle fra hverandre. Men dette blir lett en vane som verken er gunstig for deg eller ditt forhold. Selv om du kan finne deg selv midt oppe i bryllupsreisen fase, vil det ikke ta lang tid for utfallet av forsømme andre prioriteringer for å begynne å overflaten.

Sjefen din kan oppleve en mangel på entusiasme, kan vennene dine føler du distansere deg selv, og disse jeans kan begynne å få litt for stramt. Nå i tilfelle du tenker at alt dette er verdt det å oppleve kjærlighet til det fulle, tenke to ganger. Mens kjærlighet er en av de største tingene livet har å tilby, er du virkelig være rettferdig til betydelige andre? Tross alt, når du møtte ham du var en sterkere, mer selvsikker deg.

Faller inn i forholdet comfort zone kan la ham lengter etter kvinnen han en gang kjente. Her er noen tips til å komme tilbake til den opprinnelige deg, og samtidig opprettholde et lykkelig og sunt forhold.

Finn din plan

Vekt på ordet ditt. Husk at når du visste hva du ville i livet? Eller var i hvert fall på vei til å oppdage det? Når vi kommer inn i et forhold "min plan" blir fort "vår plan" og samtidig skape et liv sammen er et fantastisk eventyr, kan du miste en bit av deg selv i overgangen.

Se tilbake på dine planer og virkelig spørre deg selv "hva målene har jeg gitt opp?" og begynne å ta skritt for å komme tilbake på sporet. Sette frister for deg selv. Menn elsker en selvstendig kvinne og vite hva du ønsker og gå etter det vil definitivt tenne ilden i mannen din.

Få en hobby

Hva er den ene tingen som ville knuse hjertet ditt hvis du aldri kunne gjøre det igjen? Hva er noen ting du pleide å gjøre som gjorde at du føler deg levende? Det er på tide å plukke det opp igjen. Enten det er maling, matlaging, eller bare utforske, er det viktig å ha den lidenskapen i livet ditt. Tross alt, hobbyer er bare en brikke i puslespillet som gjør oss til dem vi er. Hvis du ikke har en hobby før det er på tide å få en.

Sjekk ut nettsteder som Groupon eller LivingSocial å prøve ut nye opplevelser til en rimelig pris. Hvem vet, kan du være en ivrig trapes artist på hjertet. Det er bare én måte å finne det ut. Når du har fått veldig gode på hobbyen din, prøv deg på det som et par. Se deg i aksjon på hva du gjør best vil være sikker på å imponere ham, og erfaring vil gi ham mer innsikt til hvem du er på innsiden.

Har en "meg dag"

Hvorvidt vi innrømmer det, vi alle trenger en "meg" dag, en hel dag til deg en gang i uken hvor du slår av mobiltelefonen, logge av Facebook, og nyte ditt eget selskap. Gå for en lang kjøretur, fange opp noen lesing, lage deg en fin middag, eller nyte et varmt bad.

Sørg for at det du gjør er så lavt stress som mulig. Å ha denne gangen til mellow out har tre kanter effekt, du vil ikke være på kanten så mye som vil få deg til å være mer tålmodig med sine kjære, vil du føle mindre hektisk, og vite at du kan nyte ditt eget selskap vil eliminere noe trang som kan oppstå når man ikke er tilgjengelig. Raskt din vibe vil bli mer "jeg vil ha deg" og mindre "Jeg trenger deg." Menn synes at svært attraktive.

Ikke diss jentene

Sjansene er du har sett damene mindre siden å finne Mr. Right. Virkelig prøve å holde dette skjer. Huske hvem det var som hadde ryggen når alle de andre Mr. Rettigheter viste seg å være Mr. Sucks. Alltid være sikker på å få tid til jentene. Aldri glemme sine bursdager, eller spesielle begivenheter og gjøre det et poeng å ha ladies 'night minst to ganger i måneden. Fange opp på Greys Anatomy sammen eller engang å ha en månedlig poker kveld vil tilby noen svært terapeutiske fordeler.

Pass også på at "jenta time" ikke blir "la meg fortelle deg hvor stor kjæresten min er" tid. Enten de er enig med din smak i menn eller ikke, sjansene er det er ikke derfor du ble venner. Still dem spørsmål om deres liv og lytte. Gi råd og støtte når det trengs og faktisk verdsetter din tid med disse herlige damene. Vær takknemlig for at du har så mange fantastiske mennesker i livet ditt.

Ikke tar jente tid for gitt vil også ha nytte forholdet. Ved å vite at du går ut og nyte tiden ute med vennene dine, vil han føle seg mer komfortabel med å gjøre det samme med hans. Dette vil bidra til å beskytte forholdet fra noen følelser av skyld eller dom.

Ta vare på deg selv

Vi lever i et samfunn der hvor vi ser effekter hvordan vi føler om oss selv. Vår innsats for å se bra ut er i hovedsak basert på ideen om å finne en partner, og når vi har funnet en, dette arbeidet raskt avta. Ta deg tid til å vurdere selv.

Du trenger ikke å gå på noen ekstrem diett og mister £ 20, men sørg for at du er så sunn og sterk som du ønsker å være. Er du fornøyd med utseendet ditt? Når var siste gang du behandlet deg selv til en mani / pedi eller et nytt antrekk? Eller kanskje prøve ut det nye frisyren du har vært vurderer en stund. Noen følelser i forhold til å forlate en frisørsalong med et fantastisk utseende som du elsker.

Hva noensinne du gjør at du gjør det for deg. Loving selv betyr å respektere deg selv nok til å ta vare på deg selv, og presentere et utseende som matcher hvor du føler på innsiden til verden. Han vil respektere din dedikasjon til jakt og god følelse.

Bring back dato natt

Husk de gode gamle dager? Dagene da han brukte for å plukke deg opp for en romantisk kveld på byen, og overraskelser og romantikk var fortsatt en vanlig forekomst. Så et sted nede linje som ble tatt erstattet av ta ut mat og CSI re-løper? Honey, du er bare så verdt innsatsen nå som du var da.

Selv om det er herlig å føle seg komfortabel nok med noen for å være i stand til å nyte rolige kvelder i, får alle dolled opp og flørter hele natten med hverandre er fortsatt stor også. Kom opp med morsomme ideer som dere begge ville nyte. Dedikere en kveld hver uke som en ikke-omsettelig dato natt. På denne måten vet tross for hvor opptatt de to planene er du alltid få tid til å gjøre noe spesielt.

Prøv disse enkle trinnene neste gang du føler deg "not so you" og du og ditt forhold, vil føle revitalisert på et blunk!

Aktuelle artikler