Flytte inn med kjæresten din - da er det rett tid?

Tenker shacking opp med fyren din, men du er fortsatt usikker på om det er den riktige avgjørelsen? Ikke bekymre deg, det er helt normalt! Det er et viktig skritt å ta, og du har lov til å ha din tvil. Les videre og finn ut når er riktig tidspunkt å flytte inn med kjæresten din!

Flytte inn med kjæresten din - da er det rett tid?

Ta deg tid til å virkelig tenke gjennom dette vedtaket er faktisk det smarteste du kan gjøre. Som jeg har sagt, å ha noen tvil, spesielt hvis det er første gang du har måttet gjøre et liv valg i denne størrelsesorden, er helt greit. Vel, det er helt greit hvis du løse dem før du gjør dette trinnet i forholdet!

Flytte sammen for de riktige grunnene, ikke feil de

Den vanligste feilen par gjør i disse dager er å glemme hvor alvorlig flytte sammen faktisk er. Jeg antar at dette er fordi det er ikke en så big deal å gjøre det før de gifter seg eller til og med engasjert, som det pleide å være. Men en av de største forholdet myter i dag er at å flytte inn sammen kan brukes til å løse noen andre spørsmål og problemer paret kan ha, eller, som forberedelse til ekteskapet.

Dette er definitivt ikke en god måte å se på det. I stedet ville det være smart å bare komme å tenke leve sammen når du er ganske sikker på at du kan faktisk komme overens med den andre personen. Hvis du tenker på å gjøre dette for å teste om du er kompatible eller noe, så er det sannsynligvis ikke rett tid.

Min bestefars visdom: du bare virkelig kjenner noen når du allerede spiste minst en kilo salt sammen

Jada, uansett hvor god du tror du vet den personen du er sammen med, er det ting du vil lære først etter å dele et hus, et kjøkken og et bad - det er ingen som hevder at! Men ikke gjør den feilen å bevege seg i for å se om ting fungerer uten å ha den ringeste anelse om hva det kan være.

Hvorfor? Vel, for en ting - hvis flytte sammen er en test for forholdet det er ikke en test ethvert forhold kan passere lett. Så komme inn i det og forlate rommet for å endre tankene dine er risikabelt, fordi det kan faktisk gjøre mer skade enn godt.

Du ikke bare flytte sammen, det er mer til det. Du begynner å dele et liv, ikke bare ditt hjem

En annen ting er hele økonomiske aspektet som er nesten alltid oversett når du gjør denne beslutningen. Saken er - å leve sammen betyr deling utgifter. Deling av utgifter betyr å bli vant til å betale en husleie, betale regninger med verdipapirfond mv Det er i utgangspunktet justere ditt liv til et helt annet sett med regler og forpliktelser. Og mens hele denne flytte sammen forholde = mindre levekostnader grunn av de doble fond (i en perfekt situasjon, hvor dere begge arbeid) virker interessant, har det sine downfalls. Det viktigste ene menneske - hva du skal gjøre hvis det ikke fly?

Hvis du flytter i tenkning la oss bare se hvordan det fungerer, og da er det ikke fungerer, må du bytte tilbake til å ikke leve sammen lenger, og det økonomiske aspektet av det hele kan treffe deg ganske hardt.

Så hvor etterlater dette deg, spør du? Når er riktig tidspunkt for å flytte inn med kjæresten din?

Hvis du spør deg selv om det er rett tid eller ikke, er det sannsynligvis ikke. Når du er klar, vil du vite

Det er når du ikke engang vurdere å teste din kjærlighet for hverandre ved å leve sammen, men du vet at du elsker hverandre så mye du er villig til å håndtere håret i dusjen og skitne sokker på gulvet på soverommet. Det er når du lærer ikke å se på det som bare et nytt skritt i forholdet som har en forfallsdato, men et skritt i oppadgående retning i et forhold du er ganske sikker på har en fremtid!

Aktuelle artikler