Han jukset! hva nå?

En affære kan forårsake så mye skade på et forhold, og takle å bli lurt på er aldri lett! Hvis du har hatt den ulykke å finne deg selv i denne typen situasjon, har du en viktig avgjørelse å ta, og tiden fremover kan være vanskelig om du velger å bo i forholdet eller ikke.

Han jukset! hva nå?

Hvis du velger å holde ut, vet at håndtere utroskap er aldri lett. Les videre og sjekk ut noen skritt som må tas hvis du ønsker å gå om det den smarte måten!

Finne ut din partner har vært utro er en av de mest ødeleggende ting som kan skje med deg i et forhold. Selv om du er den typen person som anser ikke juks (spesielt hvis det er rent fysisk) for å være en stor avtale, og ville gi ham en ny sjanse, må du vet det er rett og slett ikke så enkelt som det.

Bli bedratt og løyet til føles ikke bra, og definitivt setter en stor belastning på forholdet. Oppdager at det har vært utroskap på linje hans kan forlate deg bitter, sint, ergerlig... Disse er ikke følelsene du kan bare riste av og satt i en liten boks for å hylle et sted dypt inne i hjernen din. Og det er akkurat hva du ikke bør gjøre. Hva du bør gjøre er å virkelig ta tid å jobbe seg gjennom alle disse følelsene, selv først, og deretter, med partneren din (hvis du bestemmer deg til og faktisk kan gjøre det). Dette leder oss til det første trinnet:

En. Å være eller ikke å være, er dette spørsmålet

Etter det første sjokket har gått vil du innse at du har en viktig beslutning på hendene. Og dette er der du virkelig trenger å være ærlig med deg selv! Tenk hardt - kan du virkelig tilgi? Har du selv vil? Vil du føle deg mer komfortabel hvis du nettopp fjernet deg fra situasjonen, eller har du styrken og viljen til å prøve og gjøre ting godt igjen?

Dette er et punkt når du ikke kan tillate deg selv å bli påvirket av noen eller noe (ikke engang ham!). Fordi du ikke vil angre på avgjørelsen senere! Du må gjøre det du føler er riktig. Hvis du fortsatt tror at forholdet er noe verdt å kjempe for, og du tror du vil være i stand til å virkelig komme over saken på et tidspunkt i fremtiden - enn det er hva du bør gjøre. Bare vet at det vil ta litt arbeid - på begge dine deler! Hvilket fører oss til...

2. Snakke ut

Dette er det punktet der du trenger for å etablere dine forhold. Jada, det kan høres altfor formell når du setter det på denne måten, men det er viktig at du oppgir hva det er du tror han trenger å vite. Du ønsker å kommunisere og du ønsker å fortelle ham så mye som mulig. For hvis du vil at ting skal fungere denne gangen rundt han må vite hva han gjorde virkelig skade deg. Det handler ikke bare om å komme over det i stillhet og gi ham en ren fingerferdighet. Uten et godt hjerte til hjerte samtale ting vil bare holde det samme, og ignorerer det faktum at du nettopp har hatt en stor hump i veien er omtrent det verste du kan gjøre. Fortell ham hvordan du følte, fortell ham hvorfor du valgte å bli, fortell ham hva du forventer og hva du håper på.

3. Finn ut hva som gikk galt og fikse det

Begå en affære nesten alltid kommer ut av misnøye med noe i forholdet ditt. Og selv om det er ikke grunnen, er det fortsatt må være en grunn bak utro mot partneren din. Så, hva problemet var du må snakke om det. `Komme det ut i det åpne og snakker bare kommer til å bidra til å gjøre forholdet bedre, og det er det vi streber etter! Det er ingen vits i å bare bo sammen hvis du ikke kommer til å jobbe på noen ting.

4. Gjenreise tilliten

Selv om det er ham som har gjort det juks du trenger også å sette inn innsats for å komme til det punktet du kan stole på ham igjen. Hvis du er ute av stand til å etablere tillit i forholdet etter at han har vært utro det rett og slett ikke vil fungere. Det vil alle falle fra hverandre før eller senere. Så, hvis du trodde du kan gjøre det, men finne deg selv besatt prøver å knekke hans Facebook-passordet - det er noe å hente.

5. Tilgi ham, men for real!

Huske saken og bringe den opp i hver lille argumentet dere to har er ikke smart i det hele tatt. Hvis ting går bra og du fortsatt bruker hver eneste sjanse til å gni det i ansiktet hans at du tilga ham at det bare kommer til å spise opp på forholdet!

Aktuelle artikler