Hemmeligheten til langvarige relasjoner med lykkelige par

Alle vet at perfekt par som bare ser ut til å ha alt. Hvordan gjør de det? Vel, er hemmeligheten til et lykkelig forhold mer enn bare å elske hverandre, det å sette i at ekstra innsats for å gjøre forholdet slutt.

Hemmeligheten til langvarige relasjoner med lykkelige par

Er du søker etter den perfekte, varig kjærlighet? Vel, du er ikke alene. Det er mange kvinner der ute søker etter formelen for å opprettholde et langvarig og lykkelig forhold. Du vil sannsynligvis finne ganske mange artikler om hvordan du kan finne og holde lykke i forholdet, men det er alltid noen viktige ting som de ikke klarer å nevne at jeg tror er veldig viktig.

Å ha et langvarig og lykkelig forhold er ikke så lett som bare å finne den spesielle personen. Relasjoner ta hardt arbeid. Hvis du er heldig nok til å ha funnet en fantastisk person som du ønsker å være med i lang tid, gratulerer jeg deg! Men du bør nok sjekke ut denne artikkelen for å sørge for at forholdet holder seg så lykkelig og sunt som det er i dag.

Lykkelige forhold betyr å lytte til hverandre, snakke ut ting, huske å gjøre den andre personen føler seg bra, og holde ting spennende. Les videre for å finne ut mer...

Si farvel til myten om at relasjoner kan være perfekt

Folk ser ofte på andres forhold og lurer på hvorfor deres er ikke så perfekt. På toppen av det, har Hollywood kjærlighetshistorier oss overbevist om at det er en perfekt mann der ute, som vi kan ha det perfekte forholdet. At myten ødelegger gode relasjoner.

Hvis du er en av dem som sammenligner forholdet til kollegaen din er "perfekt" forhold, STOP. Stol på meg, er hennes forhold langt fra perfekt, men det er ikke å si at det er ikke en lykkelig en. Hvis du har funnet den personen som gjør deg lykkelig, selv med alle dine kombinerte ujevnheter, du definitivt ha en sjanse til å ha det langvarig og lykkelig forhold.

[Les: 9 ting du gjør som driver ham gal ]

Kommunikasjon

Kommunikasjon (via ilovewildfox.com)

God kommunikasjon er trolig en av de viktigste egenskapene et forhold kan ha. Et par som kan snakke ut ting på den måten som fungerer for dem vil vare lenge. Det er for mange ganger at forutsetninger, misforståelser og såre følelser oppstår som et resultat av at noen ikke er i stand til å uttrykke hva de føler.

Dette kan lett unngås hvis et par kan lære å snakke og * lytte * til hverandre. Ikke vær redd for å uttrykke hvordan du føler for partneren din. At frykt kan gjøre en liten ting forvandles til en stor, nagende en over tid. Selv om du er bekymret for at det vil velte ham, vil det gagne dere begge i det lange løp å snakke ut om det.

[Les: 10 ting som menn ønsker fra kvinner, men er redd for å spørre ]

Ikke svette i de små ting

Lykkelige par vet hva som må nøkkeltransformert ut og hva ting kan bli børstet av og glemt. Selv om kommunikasjon er ekstremt viktig, hvis du føler behov for å terpe på hver lille ting som plager deg, du kommer til å ende opp med å skyve din fyr unna.

Prøv og spør deg selv "hvis jeg ikke snakke om dette, vil det fortsatt bry meg i morgen... eller i en uke?" Hvis svaret er ja, så for all del, ta det opp til fyren din. Men det er også viktig å vite når du skal la ting gå.

På et tidspunkt i livet du begynner å innse at ikke alt som irriterer deg må diskuteres. Du må akseptere din partner for hvem han er. Hvis han gjør noe som virkelig uro deg, selvfølgelig må du diskutere det. Men hvis du finner deg selv alltid har kamper om smålig ting, må du kanskje revurdere de tingene du anser som uunngåelig.

[Les: De 10 beste grunnene relasjoner mislykkes og hvordan du kan unngå dem ]

Å ha det gøy sammen

Å ha det gøy sammen (via pinterest.com)

Kanskje det høres innlysende, men det er så viktig å huske å ha det gøy sammen. Etter par har vært sammen i ca et år eller mer, begynner de å komme inn i en rutine. Spenningen og angst av ny kjærlighet har begynt å endre seg til en mer stabil og varig kjærlighet.

Hvis du har gjort det så langt, er at et godt tegn! Det betyr at det er mer til forholdet enn det gale, sommerfugler-i-din-mage kjærlighet. Det betyr at det er mulighet for en fremtiden for seg forholdet. Når du er kommet ut av puppy love fase, kan det hende du trenger for å gjøre en innsats for å bryte ut av rutinen. Prøv planlegger netter og prøver nye ting sammen.

[Les: Hvordan vite om han er forholdet material ]

Holde det interessant

På den samme tråden, du må også huske å holde ting interessante i forholdet, spesielt når det kommer til sex. Ikke la deg falle i kjedelige seksuelle mønstre. Etter at puppy love utløper, har du sannsynligvis ikke vil være å ha sex så mye som du var før, så det er en perfekt tid å begynne å endre opp din seksuelle rutine.

Gjøre hverandre føle seg spesiell

Du kan være veldig fornøyd med fyren din, men vet han det? En flott måte å holde hverandre lykkelig er å gjøre små ting for å gjøre hverandre føle seg spesiell. Det betyr ikke å kjøpe dyre gaver. En liten gest kan gå en lang vei. Matlaging hans favoritt måltid eller gi ham en massasje etter en hard dag er gode måter å vise din kjærlighet for gratis.

Tilbringe tid borte fra hverandre

I begynnelsen mange par er så glad for å ha funnet hverandre at de ønsker å bruke all sin tid sammen. Så fristende som det kan være, ikke faller i den fellen.

Hver jente har en venn som har kvittet henne det øyeblikket hun fikk en kjæreste. Du kan selv være skyldig i det selv. Men det er to viktige grunner til at du absolutt ikke bør gjøre dette, foruten det faktum at det bare suger.

1) Dine venner er en viktig del av ditt liv og din lykke. Selv om du er begeistret for det nye forholdet, trenger du vennene dine i livet ditt, og de trenger deg. En dag vil komme sammen når du har hatt en kamp med kjæresten din og du kommer til å ha en god venn å snakke med. Hvis du ikke har brukt mye tid med dem i det siste er det en god sjanse for at de ikke vil være rundt.

2) Fravær virkelig gjør at hjertet vokser Fonder. Henger ut med kjæresten din hele tiden kan føle deg bra i starten, men det vil bli gamle etter en stund og så livet kan begynne å føle litt for endimensjonale. Komme vekk fra ham vil gjøre deg savne hverandre og gjøre det så mye bedre når du kommer til å henge igjen.

[Les: 10 vanligste årsakene til at par krangler og hva de skal gjøre med det ]

Finn din lykke

Å gjøre en partneren din eneste kilde til lykke legger mye press på forholdet. Du må sørge for at du har andre ting i livet ditt som gjør deg lykkelig. På den måten hvis du går gjennom en grov lapp i forholdet, vil det ikke virke som slutten av verden. Har du funnet styrke og lykke andre steder for å komme deg gjennom de mindre enn perfekte øyeblikk.

Be om det du trenger

Dette er en vanlig feil at par gjør. De antar at etter en mens deres partner bør kjenne dem godt nok til å kunne vite alt de ønsker, føler og trenger uten å bli fortalt.

Uansett hvor godt han kjenner deg, er kjæresten din ikke kommer til å være i stand til å vite den riktige tingen å gjøre hele tiden. I stedet for å bli sint eller skuffet når han ikke gjør det rette, prøve å spørre ham om det du trenger. Du vil bli sjokkert over hvor enkelt det er, og hvor mye bedre det vil føles å gi slipp på en forventning om at noen skal kjenne alle dine tanker, bare fordi de elsker deg.

[Les: ? Er du forholdet material ]

Spør ham hva han ønsker

Spør ham hva han vil (via www.kristenboothblog.net)

Den gylne regelen har fått oss alle litt forvirret når det kommer til forhold. "Behandle andre som du ønsker å bli behandlet." Det høres ut som en flott måte å nærme ditt forhold, men det er en betydelig problem med den gylne regelen... ikke alle ønsker å bli behandlet på samme måte.

Mange problemer kommer opp i relasjoner fordi alle er å behandle sine partnere hvordan de ønsker å bli behandlet stedet for å behandle sin partner hvordan deres partner ønsker å bli behandlet. Selv om du har de beste intensjoner, prøve å spørre kjæresten din hva han ønsker i stedet for å anta at han ønsker det samme du ville.

Si din takknemlighet

Og til slutt, er en av de beste klager på langsiktige relasjoner at en eller begge parter ikke føler seg verdsatt. Selv om det er lengst ting fra sannheten, har du et stort problem på hendene hvis partneren din ikke føler seg verdsatt.

Et sted underveis folk glemmer å fortelle sin partner hvor store de er og hvor glade de gjøre dem føler. Hvis du virkelig elsker noen, du sannsynligvis gjøre en rekke ting for dem hele tiden. Hvis du føler at disse tingene gå ubemerket og lite verdsatt, kan det føles ganske ille. Så ikke glem å fortelle mannen din hvor mye du setter pris på ham neste gang han gjør noe fantastisk.

Jeg sier det igjen, relasjoner ta arbeid. Hvis du virkelig elsker den personen som du er med, bør du legge så mye arbeid og innsats i forholdet som du putter inn i andre lidenskaper i livet ditt.

Hvis du er klar for utfordringen, følg disse tipsene for å holde forholdet glad og sunn. Og prøver å dele dem med mannen din... tross alt, glade, langvarige relasjoner kommer fra begge parter gjør en innsats for å gjøre dem store.

[Les: 11 hemmeligheter av vellykkede relasjoner ]

Aktuelle artikler