Hjelp! hans venner liker ikke meg

Så, har du en ny kjæreste, men vennene hans ikke liker deg veldig mye. Ikke bekymre deg, er det noen ting du kan gjøre for å få sine venner til å like deg. Sjekk ut disse tre enkle måter.

Hjelp! hans venner liker ikke meg

En. Møt venner

For hans venner til å like deg, de først trenger å møte deg. Ikke legg denne for lenge, fordi de tenker kanskje at du ikke engang interessert i å møte dem. Dette kan skape et negativt bilde om deg selv før de møter deg.

Så snart kjæresten din tyder på at du møter noen av hans venner, er enige om å gjøre det. Vær hyggelig når du møter dem, selv om du ikke liker dem alle. Gi dem den samme sjansen du har lyst til å bli gitt, og ikke dømme og etiketten med en gang.

2. Ikke bli sjalu

Du har sannsynligvis vil ha så mye tid alene med din nye kjæreste som du kan få, men prøver ikke å være sjalu på hans venner. Husk at han hadde et liv før deg, og at han sannsynligvis ønsker å beholde deler av det livet, og vennene hans. Så, ikke gjør ultimatum til kjæresten din som "ingen sex i kveld hvis du gå spille basketball med venner". Vær sikker på at vennene hans vil finne ut om du gjør ham velge mellom deg og dem. De sikkert ikke vil like det, og de vil ikke liker deg.

Gjør en avtale med kjæresten din. Etablere en natt i en uke når han kan gå og være sammen med vennene sine uten deg. Du kan bruke denne tiden til å se noen av vennene dine. På denne måten vil dere begge bli fornøyd og ingen venner vil lide.

3. Invitere sine venner over


Hvis du kan lage mat, lage en fin middag og invitere sine venner over for et hyggelig måltid. Du vil sannsynligvis vinne dem over med et hyggelig måltid og det faktum at du har ønsket dem i ditt hjem. Bli venner med andre jenter fra sin gruppe, og du vil være et skritt nærmere å vinne over alle hans venner.

Du kan også invitere gutta over til å se et spill sammen. Selvfølgelig trenger du ikke å late som du er interessert i spillet hvis du ikke. Inviter gutta, kjøpe noen øl, litt snacks og bare la guttene være gutter og se kampen. Du trenger ikke engang å være der, er din eneste hensikt å invitere dem over og gi dem plass, i stedet for å mase om kjæresten din ser på kampen. Denne holdningen vil gjøre hans venner liker deg for sikker.

Hvis du ikke ønsker å være der, organisere en filmkveld. Lei en film, invitere sine venner og prøve å nyte det. Du bør nok ikke leie en romantisk komedie, siden hans venner er ikke alle jenter, de sannsynligvis ikke vil være interessert.

Få sine venner til å like deg er ikke så vanskelig. Han er venner med dem for en grunn, og en av grunnene er at de alle sannsynligvis som lignende ting. Så, hvis han liker deg, vil de sannsynligvis liker deg også. Du trenger bare å hjelpe dem litt for å se din beste side.

Aktuelle artikler