Hva betyr det når han sier han ønsker å ta en pause?

Så du har hørt de fryktede ordene "Jeg tror vi bør ta en pause." Betyr ikke at forholdet er dømt til å ende? Ikke mist håpet ennå. En "break" er ikke nødvendigvis kiss of death.

Hva betyr det når han sier han ønsker å ta en pause?

Hvordan vet du hva kjæresten din mener når han sier "Jeg tror vi bør ta en pause?" Når et par har problemer i forholdet deres, ett av alternativene de ofte prøve er "å ta en pause."

Men brudd i forhold faktisk fungerer? Eller er det alltid en forløper for å bryte opp? Vi kommer til å utforske pauser og hva du kan gjøre for å sikre at forholdet ikke er på vei mot et samlivsbrudd.

Når du tar en pause betyr at jeg vil ut...

Noen ganger når en person sier "jeg ønsker å ta en pause," hva de egentlig ønsker å si er "Jeg vil ut." Hvordan kan du vite om kjæresten din ønsker en pause for å hjelpe forholdet eller avslutte det?

Det finnes en rekke ledetråder til hva han egentlig tenker på den måten han nærmer seg situasjonen. Visste du se pausen kommer? Hvis du har hatt problemer en stund han kan ha vært vurderer det en stund også. Hvis det kommer fra ut av det blå, så det er et rødt flagg som han kanskje bare ønsker seg. Har han foreslått vilkår for pause?

Hvis han har tenkt på hvordan bruddet ville fungere, og hva du kan jobbe med i løpet av din tid fra hverandre, det er et godt tegn. Det viser at han faktisk prøver å finne ut hvordan en pause kan hjelpe forholdet, ikke skade den.

Gjør han ønsker å se andre mennesker? Dette er vanligvis ikke et godt tegn. Ønsker å se andre mennesker er ikke om å ville fikse ditt nåværende forhold. Det betyr at du ønsker å ta fokuset vekk fra en person du er med og sette den på andre mennesker. Hvis du har problemer, er dette ikke kommer til å være tingen å fikse dem.

[Les: 9 ting du gjør som driver ham gal ]

En måte å finne ut om han ønsker en pause eller et samlivsbrudd er å bare spørre ham. Jeg er en stor tilhenger av åpen og ærlig kommunikasjon. Så mange problemer kan unngås eller enkelt løses ved bare å ha en liten prat. Hvis du er bekymret for at han ønsker en breakup ikke en pause, bare spør ham.

En annen mulighet er at kjæresten din ubevisst ønsker å bruddet, noe som betyr at han er ikke engang fullt klar over det. Noen ganger når vi er redde for å skade en annen person vi begynner å gjøre ting som vil sabotere forholdet uten selv å realisere den.

Dette betyr ikke nødvendigvis kommer fra en ondsinnet sted, kan han ikke engang har en anelse at det han egentlig ønsker er å avslutte den. Igjen, dette er hvorfor det er viktig å snakke med ham om hva han egentlig vil. Hvis det er en breakup han er ute etter, ubevisst eller ikke, er det best at du vet nå, slik at du kan spare deg hjertesorg for å dra ting ut.

[Les: 21 måter å skru opp et godt forhold ]

Hvordan kan du ta en pause uten å avslutte forholdet?

Hvordan kan du ta en pause uten å avslutte forholdet (via marriagegems.com)

Tar en pause trenger ikke å være kiss of døden for forholdet, men du trenger en plan for hvordan det hele kommer til å fungere. Hvis kjæresten din ønsker en pause dere to trenger å sitte ned og snakke om detaljene i hva det betyr. Her er noen viktige ting du bør vurdere:

 • Har pause en tidsramme? Tar en pause fra hverandre bør bety å ta en betydelig mengde tid til å utforske hvis forholdet har en fremtid, men det skal heller ikke være for en uavgjort, vilkårlig lang tid. Det er da en pause ofte blir til en breakup.
 • Hva er reglene? Får du lov til å se andre mennesker? Tar du en pause fra å snakke eller bare fra å se hverandre? Har du lov til tekst? Er du fortelle andre om det? Hashing disse tingene er helt avgjørende. Din ide om hva en pause middel kan være helt annerledes enn hans. Ikke diskutere det på forhånd vil bare føre til store problemer når målet om bruddet er ment å være fikse forholdet.

Mitt råd til å sette retningslinjer for bruddet:

 • Tidsramme - Bestem deg for en tidsramme for pause og hold deg til den. Hvis du kommer sammen igjen etter den avsatte tiden, og en av dere føler at du trenger mer tid, kan du ta det, men du bør ikke ha en åpen slutt pause.
 • Netter - Lag en plan ser hverandre en gang i uken for å ha en dato natt. På denne kvelden bør du diskutere forholdet og dine problemer. Prøv å bruke den som en tid for å komme tilbake å bare nyte hverandres selskap
 • Analysere problemer - Foruten netter, avsatt ganger for å snakke om hva funn du gjør om forholdet. Dette bør være en tid til å snakke, ikke slåss, om hva som går galt, og hva som skjer rett.
 • Respekter retningslinjene - Hvis du har avtalt å ta en pause så må du respektere reglene for pause. Det kommer til å bli vanskelig, men det vil vise din mann at du bryr deg nok til å gi ham den plassen han har bedt om.
 • Ikke se andre mennesker - jeg er ganske åpent sinn, men jeg tror at hvis du ikke har et åpent forhold før har man nå ikke kommer til å hjelpe deg å løse dine problemer. For meg betyr dette bare din mann ønsker å se hva annet som er der ute, ikke jobbe med forholdet ditt.
 • Ta deg tid til å komme tilbake til deg - Dette er en flott mulighet for deg å ta litt tid for deg selv. Du kan komme tilbake i aktiviteter som du ikke har hatt tid til eller prøve noe nytt.
 • Virkelig tenke på forholdet - Prøv å vurdere kjæresten din klager om forholdet. Dette er mye lettere å gjøre når du ikke er i varmen av et argument. Hvilke måter kan du forbedre forholdet? Han bør tenke om de samme tingene i løpet av denne tiden. Er problemer i et forhold aldri ensidig, er det ting dere begge kan gjøre for å gjøre forholdet bedre.
 • Fremheve de positive tingene - Ta en pause betyr at forholdet har fått til et dårlig sted, men det betyr ikke at det ikke er store ting om det. Du bør både vurdere og dele med hverandre de positive ting om forholdet. Du vil bli overrasket over hvor mye det kan hjelpe å vise takknemlighet for de gode tingene du deler.
 • Avslutt pause med reell innsikt om hva som skal endres - Hvis tidsrammen har kommet til en slutt du bør komme sammen for å snakke om neste trinn. Tar en pause skal være om å ta tid til å tenke på hvordan å gjøre forholdet bedre, derfor når du bestemmer deg for å gi det et forsøk, bør du ha en klar plan om hvordan du ønsker å gjøre ting annerledes.
[Les: Hemmeligheten til langvarige relasjoner med lykkelige par ]

Hvordan vet du når det kan være på tide å ta en pause?

Hvordan vet du når det kan være på tide å ta en pause (via www.ivillage.ca)

Er du kjemper hele tiden? Har du mistet evnen til å kommunisere med hverandre? Er du desperat etter å gjøre noen form for endring? Hvis du svarer ja til noen av disse spørsmålene en pause kan være tingen for forholdet.

Noen ganger får vi så fanget opp i de usunne mønstre av våre relasjoner som vi bare ikke kan synes å bryte ut av dem uansett hva vi gjør. En pause kan gi deg sjansen til å kjøle seg ned og virkelig vurdere de gode ting om forholdet. Oppveier de dårlige? Har du fortsatt ser en fremtid med denne personen?

Tar en pause skal være om å forbedre forholdet, ikke bare trenger eller ønsker å komme vekk fra den andre personen. Hvis bryte er basert på ønsker å komme bort og ikke noe mer, det er ikke et godt tegn. Men hvis du ønsker noe mer enn å fikse forholdet, så en pause trenger ikke å bety at forholdet er på vei mot fiasko.

Dette kan være din mulighet til å gjøre forholdet sterkere enn noen gang, men du må kunne virkelig sette arbeidet i å fikse ting som går galt. Tar tid borte fra hverandre alene er ikke til å fikse noe. Det kommer til å ta å analysere hva som går galt, og lage en plan om hvordan å fikse det.

Aktuelle artikler