Hva gjør du når noe føles galt

I et forhold, noen ganger, noe bare ikke føles riktig. Romantiske relasjoner er ikke et unntak. Du kan ikke helt sette fingeren på det, men du kan si at partneren din er liksom annerledes, ikke hans eller hennes vanlige selv, den du kjenner og, for bedre del, kjærlighet.

Hva gjør du når noe føles galt

En uvennlig ord her, en unngått kontakt der, kan du ikke riste følelsen av at du er på vei mot en krise. Som en nærmer storm, ser du mørke skyer samler seg i det fjerne, og du er ikke sikker på hva du skal gjøre - løpe og gjemme seg, stå på bakken eller bare håper at vinden vil blåse stormen vekk?

Med andre ord, er stedet hvor du tror at forholdet kommer ikke hyggelig - du føler deg presset til å gjøre noe, men, akkurat som en storm, kan feil flytte forverre din posisjon.

I dette tilfellet er du ikke risikere å bli plukket opp av en rasende tornado, men du fortsatt ikke ønsker å gjøre det galt trekk, som bare kunne få deg lenger vekk fra partneren din.

Så, her er flere'' trygge'' alternativer som du har til din disposisjon.

En. Gjør ingenting

Dette kan høres ut som en falsk alternativ, men det er verdt å nevne - kanskje du bare innbilning. I et par uker, er ditt forhold tilbake til det velkjente, behagelig sted, og du le av deg selv for å bekymre ingenting. Noen ganger gjør vinden blåse stormen vekk. Men vil du virkelig ønsker å risikere det?

2. Snakk om det

Diskusjon er alltid bra, men ikke'' hva er galt med deg'' slags snakk mer egnet for et avhør rom i en politistasjon. Ikke snakk om'' problemet'' (husker første punkt), og i stedet bare snakke, med ingen bestemt agenda eller mål.

Finn ut hvordan din partner føler, hva som skjer i livet hans. Du tror at du er oppdatert, men kanskje du ikke vet noe lite, men viktig, og du vil være litt klokere om partneren din sinnstilstand. Og det er alltid en god ting.

3. Større bilde

Slutt å tenke på partneren din, og begynne å tenke på forholdet. Se på hva du, sammen med din kjære, har og hva du bygger. Hvordan var det i det siste, hva er det du forventer fra fremtiden, hvor er du akkurat nå.

Ditt forhold er som vann, og dere to er bygningselementene - oksygen og hydrogen. Kombinert sammen, du gjør noe helt nytt. Ditt forhold, som alle forhold, er alltid i endring og utvikling, og du bør prøve å holde tritt med det.

4. Endring av perspektiv

Etter å tenke på forholdet du har, kan du prøve å sette deg selv i din partners sko. Hva er det han føler om deg, og hvordan ser han det som du har bygget sammen, og er fortsatt å bygge? Glem dine ønsker, behov og ønsker, og tenker på hans. Forstå din partner vil hjelpe deg å finne ut hva som skjer.

5. Tvinge av ømhet

Vær øm med din kjære, selv om du føler at disse følelsene ikke er gitt rett tilbake. Human touch er en mektig ting. En lang, kjærlig omfavnelse, et dypt kyss, og andre lignende handlinger av ømhet, kan være akkurat det du trenger, for å få partneren din til å åpne opp og dele problemet. Selv om de ikke oppnå det, er de fortsatt en fin måte å si noe til partneren din uten å ytre et eneste ord.

Stormen kan eller ikke kan komme. Men, selv om det ikke kommer akkurat nå, er sjansen stor for at det vil være, før eller senere - fordi ikke mange relasjoner unngå dem.

Vær forståelsesfull, åpne sinn og kjærlig, og det vil hjelpe når skyene begynne å samle.

Aktuelle artikler