Hva som ikke skal gjøre når han er utro

Hvis du mistenker at din partner gjør noe bak ryggen din, er det ingen måte å være sikker på om du innbiller deg det, eller hvis det er noe som virkelig foregår.

Hva som ikke skal gjøre når han er utro

Hvis vi eliminere latterlig alternativer som å følge ham eller ansette en privat etterforsker, som alltid slå tilbake og bør ikke tas på alvor, er den dårlige nyheten at det er ingen måte du kan vite sikkert. Selv om du konfrontere ham og spørre ham direkte, kan du alltid uendelige spørsmålet om han var sannferdig.

Så, la oss forberede seg på det verste, og si at du har rett - la oss forestille din mann var eller er utro.

Men, i stedet for å undersøke hva de skal gjøre i denne type situasjon, la oss snu på problemet!

Her er noen tips om hva du ikke bør gjøre når han er utro.

Ble det røyk...

Du bør aldri kjøre selv gal lurer på om han hadde sovet, eller selv om han fortsatt sover med en annen kvinne. Ifølge statistikk, mellom 30 og 60% av gifte par i USA opplever utroskap i en eller annen form, og etter all sannsynlighet, er dette tallet enda større. Også, statistisk, menn er mer sannsynlig å jukse. Hvis vi kombinerer disse to opplysningene, er det en god sjanse for at dårlig magefølelse ikke er berettiget. Faktisk bør du alltid se etter fire tegn på at han er utro mot deg.

Selvfølgelig, det er mange situasjoner der hans merkelige oppførsel er forårsaket av andre hendelser i livet hans. Men ha i bakhodet at ble det er røyk, som regel, er det ild.

Unngå tvil

Som jeg påpekte i begynnelsen, er det tvil uunngåelig. Jeg så denne oppførselen i de fleste kvinnene jeg har snakket med - når du slutter å stole på kjæresten din eller mann, er det veldig vanskelig å gå tilbake til en tidligere tilstand av gjensidig tillit i forholdet. Bekymringsfull og ikke gjør noe med det er som kjører i sirkler - du er kontinuerlig bevegelse, og på samme tid, får ingensteds.

Dersom det oppstår tvil, ikke somle på det. Avgjør om du stoler på din mann, eller hvis du tror han er en juksemaker.

Du gjorde noe galt

Uansett hva du gjør, aldri, aldri klandre deg selv. Tro meg, dette er en enkel vei ut, selv om det kanskje ikke virker sånn. Andre gjette deg selv i hver samtale, tenker du gjorde noe galt som dyttet mannen din inn i armene på en annen kvinne - hver tanke som det er rett og slett usant.

Det kan være lurt å tenke som dette slik at du kan unngå den ubehagelige tanken på å miste ham og komme til det stedet hvor du innser at det ikke var din feil, og at forholdet er over.

Velger å leve i en illusjon, spesielt i en hvor du stable skyld på dine skuldre, bør ikke være et alternativ når han er den som er nok juks.

Øye for øye

Det samme som med å prøve å unngå å ha dårlig samvittighet, bør du også unngå å føle hevngjerrig. Ikke bestemme seg for å jukse deg selv når du tror han er utro. Komme tilbake på ham kan se ut som et attraktivt alternativ, men vil bare skade deg i det lange løp. Utroskap skal ikke bli besvart med mer utroskap - det vil bare produsere en annen juksemaker og at kunnskap vil sikkert svekke selvbildet ditt.

På den annen side, hvis du var galt, og han var ikke å ha en affære, tenk hvordan ville du føle å vite at du er juksemaker, og ikke ham.

Aktuelle artikler