Hvordan å be om en skilsmisse fra mannen din

Når vi kommer inn i et ekteskap, vi ønsker å tro det er et forhold som vil vare livet ut. Men dessverre, er skilsmisse også en vanlig del av livet.

Hvordan å be om en skilsmisse fra mannen din

Ifølge de siste meningsmålingene har nesten fem personer i 1000 mennesker i Europa gått gjennom en skilsmisse. Hvis vi studerer statistikken strekker seg tilbake siste 50 årene, kan det forventes at denne trenden vil fortsette. Uunngåelig, vil dette tallet fortsette å stige, og ikke bare i USA, men også over hele verden.

Ber om en skilsmisse bør ikke bli sett på som noe unormalt. Selv om vi ønsker å unngå det, noen ganger, som min praksis har vist meg, skillsmisse er den beste avgjørelsen en kvinne kan gjøre.

Så, her er noen tanker om hvordan du kan be om skilsmisse fra mannen din.

Planlegg opp fremover

Dessverre betyr skilsmisse betyr ikke bare å si til noen at du ikke ønsker å være i et ekteskap lenger. I stedet er det en kompleks serie av tiltak som har et teknisk, juridisk og byråkratisk side. Finn ut om dem på forhånd og få informasjon om alle aspekter av en skilsmisse.

Prøv å forberede deg så mye du kan, og ikke glem å planlegge ut nylig singel liv etter at den er over. Også, hvis du har barn, lære mer om Langtidseffekter av skilsmisse på barn.

Skilsmisse er et vanlig fenomen

Som jeg sa, bør skilsmisse ikke bli sett på som en tragedie. Mest definitivt, bør det ikke bli presentert som noe som vil følelsesmessig knuse alle involverte. Hvis du ser det og behandle det som en katastrofe, vil det bli en selvoppfyllende profeti. På den måten prosessen har ingen andre alternativer, og det vil etter hvert bli en katastrofe.

Så, ikke gjør det, og prøver å opprettholde et positivt syn. Skilsmisse er ikke en feiring, men det er også trenger ikke å være en katastrofal hendelse som vil arret deg for livet. Positiv holdning vil hjelpe deg når du bestemmer deg for å be om skilsmisse fra mannen din.

Forstå dine følelser

Før du konfrontere mannen din, prøv så mye du kan for å evaluere og forstå dine egne følelser. Prøv å svar på selv hvorfor ønsker du å avslutte dette ekteskapet? Deretter undersøke hvordan følte du deg før avgjørelsen, og etter det, kan du prøve å forestille seg hvordan vil du føle når alt er over. Innsikt i dine egne tankeprosesser og følelsesmessige endringer er nøkkelen når du bestemmer deg for å gjøre vedtak kjent for partneren din.

Være direkte, men prøv ikke å sjokkere ham

Ingen kan gi deg råd om nøyaktig måte du bør informere din ektefelle om din beslutning. Den viktigste berørte du bør ha er å finne en balansert måte der du kan bryte nyheter til ham. Gjøre det ved å gå på akkord mellom å være for myk, og blir for hardt. Jeg kan si at du bør være direkte og ærlig, men likevel gjør det på en måte som ikke er støtende eller fordømmende. Presenter din beslutning, og årsakene bak det. Ikke bli fristet til å spille'' skylden spillet'', uansett hvordan han reagerer etter det.

Kjærlighet kan være borte, men gjensidig respekt bør ikke være

Selvfølgelig, har du sannsynligvis ikke har noen romantiske følelser for mannen din. Men ha i bakhodet at du ganske sikkert har dekkvalg disse følelsene i det siste. Prøv å huske dem når du avtale med ham etter at du gir ham nyheten. Respektere ham og prøver å respektere hans ønsker om skilsmisse prosedyre vil vise at du har gjort en voksen beslutning. Også det vil vise at du kan opprettholde en sivil forhold, selv etter at du ber om skilsmisse fra mannen din.

Aktuelle artikler