Hvordan å holde ham hekta i fem enkle trinn

Du har lagt merke til at menn har en kort oppmerksomheten span, og kjæresten din er et bevis på denne påstanden. Likevel, er du forelsket i ham, og du er redd for at med tiden vil han miste interessen for deg, og erstatte deg med en annen jente. Og du virkelig ønsker å holde ham interessert. Men hvordan gjør du det? La oss begynne!

Hvordan å holde ham hekta i fem enkle trinn

Hvordan lager du en mann føler at forholdet han er i er en evig første date? Vel, her er fem trinn som vil hjelpe deg å holde ham hekta så lenge du vil - kanskje for alltid.

En. Ikke være en hemsko

Ikke være irriterende. Ikke la din forelskelse i ham bli en slags bagasje hans. Styr sjalusi.

Ja, selvfølgelig kan du hater sin lekre beste venninne, men ikke noen gang la ham se det. Ikke kall ham ti ganger om dagen bare for å sjekke på ham - menn er virkelig ikke telefonen slags mennesker. Ring ham bare hvis du faktisk har noe å si. Hvis du stadig jage ham, vil han til slutt løpe vekk fra deg.

2. Holde ting friskt

Hvis du ikke lever sammen, ikke ser ham hver dag - gjør dine datoer hans favoritt tiden av uken. Noe han har å se frem til, ikke noe av hans "to do" liste. Gjøre forskjellige ting - lage en romantisk middag på onsdag og gå maling balling på lørdag. Ikke la ham gå lei. Rutine er en seriemorder av relasjoner.

3. Fall in love

Du er allerede i kjærlighet? Nei, mener vi forelsket i deg selv. Den eneste måten for ham å sette pris på deg er at du setter deg selv først. Ikke gjør livet ditt handler om å se ham eller gjøre ham lykkelig.

Tilbringe kvalitetstid med deg selv. Ta godt vare på deg selv, ikke på grunn av ham, men slik at du kan føle deg bra i din egen hud. Ikke hopp over en voks, holde håret vakkert til alle tider, og finne tid til å lese den boka du alltid ønsket å lese.

4. Sex mani

Ikke la dine intime øyeblikkene blir styrt av rutine. Overrask ham en gang i blant med noen reell mannlig fantasi. La ham binde deg. Sett gelé på ham og slikke det av. Gjøre en striptease. Se en "dirty film" sammen. Sex er ment å være morsomt, vet du? Ikke la det bli koreografert og forutsigbar. Prøv å lære hemmelighetene til tantrisk sex.

5. Slapp

Ikke gjør ham tror du er for desperat etter å beholde ham - gjøre ham kjempe for deg også. La ham vite at, akkurat som ham, har du et annet sted å gå. Ikke opptre som en 50s husmor. Dette er det 21. århundre, og du bør opptre som en selvstendig kvinne.

Gjør ham jage deg litt. Ikke løp fra badet for å plukke opp telefonen, fordi det kan være ham. Slapp av, kan du returnere hans telefonsamtale på 10 minutter.

Disse trinnene kan gjøre det magiske. Din mann vil bli fornøyd, og, enda viktigere, vil du være også.

Aktuelle artikler