Hvordan å opprettholde lidenskap i et ekteskap: 5 gode ideer

Nytt er interessant, er gamle kjedelige. Når vi gifter oss, går vi inn i en ny verden av relasjoner. Vanligvis, de'' nye'' deler blir sjeldnere, og det kan virke som om de kjedelige perioder gradvis begynne å ta opp en stadig større del av dag-til-dag aktiviteter. Her er noen tips om hvordan å holde det kjedsomheten ut av soverom og sex liv.

Hvordan å opprettholde lidenskap i et ekteskap: 5 gode ideer

En. Overrask ofte

Alle liker hyggelige overraskelser. Forbered nye for partneren din så ofte du kan, og prøver hardt å overraske dem med finesser som små gaver, bilturer, eller hva annet han eller hun liker. Dette er en sikker måte å få uventet nuggets av lykke i sin daglige rutine, og i hvert fall for en liten stund, sørge for at de får en pause fra sine bekymringer og problemer.

Lykkelige mennesker har sex liv som er mer tilfredsstillende, så gjør ditt beste for å sparkle noe av at lykke på partneren din, og du vil føle resultatene i mer enn én måte.

2. Gi plass

Noen ganger kan sette litt plass mellom deg og din partner bidra til å forbedre intimitet. Dette kan virke selvmotsigende, men du trenger bare å huske at en gang (mest sannsynlig, vil du ha mer enn ett minne) når du følte overbelastet i et forhold. Folk som føler seg kvalt ikke gjøre gode elskere.

Så, ikke tving deg selv på partneren din dersom du tror han eller hun trenger plass. Gi dem litt pusterom tid, og erkjenne sin individualitet. Etter det, vil de gradvis bevege tilbake til deg, enda mer lidenskapelig enn før.

3. Eksperiment

Det kan virke som om du har prøvd alt og funnet ut nøyaktig hva du liker og misliker lenge siden. Men, se på din smak i maten. Det er nesten garantert at du nå liker forskjellige ting i forhold til matvaner 10 år siden - rettene du elsket tilbake da kan virke uinteressant nå, mens på samme tid, de du hatet så nå smaker deilig.

Det samme kan sies om seksualitet. Den vokser og endres sammen med deg, så aldri glemme å prøve og prøve ting på soverommet, eller kjøkken, eller enda en øde parkeringsplass.

4. Bryt mønstre

I begynnelsen av denne artikkelen, diskuterte vi hvordan'' ny'' lett blir'' gamle''. Men dette trenger ikke å være tilfelle. Vi finner kjedsomhet (for det meste) i repetisjon. For de fleste av oss, kjente og kjente handlinger, selv de på soverommet, gi en grad av sikkerhet og trygghet. Ikke desto mindre, kan de samme følelsene forvandle en kjedelig rutine som gjentar seg om og om igjen.

Make love, kos, og går i dvale. Bryte disse mønstrene, og ikke la dem bli faktiske reglene. Våkn opp din partner med kyss midt på natten. Kose i timevis før samleie. Endre og omskrive disse reglene, og deretter endrer dem igjen. Hvis du aktivt jobbe for det, vil ditt sexliv får en boost av energi og spenning.

5. Diskusjon

Snakk med din partner, ektemann eller kone, selv om alt i ekteskapet virker helt klart for deg. Snakk om dine seksuelle erfaringer, selv de du øve sammen i mange år.

Forstå hverandre, uttrykke dine følelser og tanker så mye som mulig er avgjørende for å opprettholde lidenskap i ekteskapet. Lytt til din kjære, og prøve å forstå, selv om du er uenig. Sex mellom folk som er åpen og ærlig er det beste du kan få fra et ekteskap.

La oss få vite hva du synes i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler