Hvordan endre fyr uten ham selv å realisere den

Det er ikke det at vi ikke elsker mennene i våre liv. Vi gjør. Men, noen ganger de gjør unødvendige ting som driver oss gal. For eksempel er det noen grunn til å kaste skitne klær på gulvet når klærne kurv er bokstavelig talt mindre enn en meter unna? Eller, hvorfor er det at du ikke vil gå til kjøkkenet for å sette din skitne plate i vasken, men du vil gå til naboens hus for en iskald øl?

Hvordan endre fyr uten ham selv å realisere den

Virkeligheten er, du kan ikke forandre ham uansett hvor hardt du prøver. Men, har du allerede oppdaget det, ikke sant? Så, hvordan kan du få ham til å endre de vaner som kjører deg sint?

Du trenger ikke fortelle ham til å gjøre noe, du bare gjør vil han skal. Hvordan?

Oppmuntre sine positive atferd

Ofte får vi så sint på mannen i våre liv at vi fokuserer utelukkende på hva han gjør galt, og vi savner alt han gjør rett. Og hvis du ikke forsterke sine gode poeng, kan han gi opp selv prøver å vise dem til deg.

Tenk på det. Hvis du går på jobb og gjøre tjue ting riktig i dag og en ting galt, men alt du hører om fra sjefen din er en ting galt, hvordan du kommer til å føle? Trolig litt forbanna, ergerlig, verdsatt eller respektert. Og, hva det skal gjøre med holdningen din? Skal du prøve så vanskelig å gjøre en god jobb neste gang?

Nå, hva ville skje i samme scenario hvis sjefen anerkjent en feil ting, men i stedet først og fremst fokusert på hva du gjorde riktig? Hva om alle de positive elementene i arbeidet ble fremhevet, mer enn det negative? Bringer om en helt annen holdning, ikke sant? Neste gang du prøver hardere å korrigere de negative elementene i arbeidet ditt fordi du ønsker å behage sjefen din. Vi er mer sannsynlig å korrigere våre feil hvis vi får et positivt miljø å gjøre det.

Det samme gjelder med mannen din. Hvis du fokuserer utelukkende på den ene tingen han stadig gjør feil, hvorfor skulle han gidder å rette på det? Men hvis du plasserer mer fokus på hans positive atferd, han er mye mer sannsynlig å endre ikke-så-positive fordi du har satt opp et miljø som gjør det enkelt å gjøre det.

Adressere negativ atferd hensiktsmessig

Dessverre er det ikke alltid nok å bare oppmuntre sine positive atferd, håper han kommer til å endre de negative. Så, hvordan kan du løse dem på en måte som svært oppfordrer forandring?

Velg riktig tid. Gjerne du vet dette nå, men følger du det? Eller, ut av trass, står dere foran TV-en i de to siste minuttene av fotballkampen og si: "Vi må snakke sammen. Now!"? Nærme seg ham på et tidspunkt da han er sannsynlig å gi deg øret hans, som når han er avslappet og ikke altfor fokusert på noe annet.

Vær ikke-anklagende. Hvis en person er anklaget for noe, de vanligvis gi en av to reaksjoner. De blir sinte og forsvare seg eller få de sinte og bevise at du rett. Uansett, taper du. I stedet for å kaste skylden, fokusere på å prøve å få ham til å forstå hvorfor det han gjør plager deg så mye. La ham vite at selv om ham, er det bare å kaste klærne på gulvet, til dere det er respektløst fordi du føler at din tid er mindre verdifull enn hans.

Unngå å bruke "aldri" og "alltid". Disse to ordene er kiss of death i en samtale med mannen din. Straks du bruker en av disse ordene, er det første han tenker: "Det er ikke sant. Jeg husker da..." Og vil han komme opp med en gang at han gjorde noe som vil gjøre din uttalelse falske. Selv om det kan virke som han alltid eller aldri gjør noe, er du bedre å fjerne disse to ordene fra vokabularet ditt helt.

Hør hans svar. Ikke bare høre det, lytte til den. Kanskje han har noen stor begrunnelse for hvorfor han gjør det han gjør. Eller kanskje han bare ikke klar over hvor ille det uroe deg. Uansett, virkelig høre ham ut. Prøv å forstå situasjonen fra hans side.

Se etter et kompromiss. Fokuser på å komme opp med en løsning som gjør at du både glad. Best mulig oppløsning til enhver situasjon er en vinn / vinn. Det er målet du bør satse på.

Ikke vær redd for å ha det gøy med det. Jada, du er opprørt over hva det er han gjør, men det er ikke nødvendig å gjøre både av deg ulykkelig mens du prøver å håndtere det. Ha litt moro med det. Hva ville det vondt å le litt og si: "Se, hvis vi får en basketballkurv å sette over klær kurv, tror du at du kan få klærne i det da?" Det lysere situasjonen og skaper et miljø der han ikke føler seg så angrepet.

Elsker ham uansett

Med mindre hans oppførsel er skadelig eller mener, elsker ham uansett. Har han feil? Ja. Er de de samme feilene han har hatt hele tiden mens du har vært sammen? Sannsynligvis.

Det er merkelig at det som regel er de samme kvaliteter og quirks som tiltrekker oss til ham i begynnelsen at kjøre oss gale i det lange løp. Det pleide å være så søt å se ham spade mat inn i munnen hans. Det betydde at han likte matlaging og kunne ikke vente på neste bit. Men nå, ti år senere, ser du ham gjøre det samme, lurer på hvordan han klarer å puste og sverger du skal fjerne kjøkkenbordet og erstatte den med et trau.

Her er tingen damene: mannen din vil alltid ha noen svakheter. Så, hvis du prøver å gjøre ham inn i dette fullkomne mennesket, kan du like godt kalle det en dag fordi det aldri kommer til å skje.

Dessuten kan han ikke være så ille. Han elsker deg, ikke sant?

Aktuelle artikler