Hvordan få en fyr til å slutte å like deg

Det er så naturlig for kvinner å imponere og forføre, og jeg er sikker på at du vet nøyaktig hvordan du får en fyr til å like deg. Men vet du hvordan du skal få ham til å slutte å like deg?

Hvordan få en fyr til å slutte å like deg

Så du har hatt det! Du ønsker å bryte opp, men du ønsker ikke å såre hans følelser. Den enkleste måten er å få ham til å bryte opp. Men først må du få ham til å slutte å like deg. Du kan være tom for ideer, men ikke bekymre deg, kan du følge disse tipsene, og han vil bryte opp på kort tid.

En. De-femalize selv

Slutte å være feminin! Snakke med munnen full, drikke noe ut av flasken, oppstøt høyt, og alt dette på samme tid! Få beruset foran sine venner og begynne å banne. Hvis alt dette ikke hjelper, stopper voksing og barbering armhulene. I en alarmerende situasjon stop dusjing, selv om jeg ikke anbefaler dette på daglig basis, bare når du ser ham. Dette vil definitivt slå ham.

2. Klag

Ingen liker lunefull folk alltid finne feil med alt. Ideen er at du opptrer som om ingenting er bra nok for deg: håret ditt er elendig, blir sjefen din på nervene, det er ingenting på TV, alle menneskene rundt deg er dumme, det er ingenting som skjer overalt, ingen egentlig forstår deg, har du ingenting å ha på osv. Invest all negativ energi inn griner og klager over alt og til slutt klandre ham fordi livet er så elendig.

3. Være en kontroll-freak

Det finnes ikke noe mer irriterende enn å ha kjæresten din samtale eller tekst du bare for å sjekke hvor du er, hva du gjør, hvem du er sammen med, hvorfor du ikke svare telefonen, hvorfor du er sent når du sa du ville 't være for sent, hvorfor du ikke ringer når du sa du skulle ringe, hvorfor du skal ut med vennene dine når du sa hun er det viktigste for deg.

Hvis du ønsker å gå til ytterligheter du kan spørre ham nøyaktig når han kommer til å foreslå, hvor mange barn du skal ha og hvordan de vil bli kalt, bare sørg for at du holder kontroll over situasjonen.

4. Slå inn i en sex dukke

Når jeg sier dukken, mener jeg en dukke, bokstavelig talt! Når du går til sengs, gjøre ham gjøre alt arbeidet, men du trenger ikke reagerer på noe. Når han spør hva som er galt, si at du ikke generelt nyte sex så mye, men at du ikke har noe imot å gjøre hva han vil (så lenge det ikke er smertefullt, selvfølgelig). Til slutt sovner, og din jobb er nesten over. Hvis han klager, anklager ham for å være en sex addict og få ham en selvhjelpsbok.

5. Sammenligne ham til din ex

Først av alt, tilbringe hele natten introdusere ham til den triste kjærlighetshistorie om din ex-forholdet. Spør ham om det er ok med ham at du og din ex er fortsatt venner og se hverandre fra tid til annen. Uansett hva hans svar kan være, forklare ham at du er i kontakt bare fordi din ex er så smart, vellykket, morsom, sjarmerende og fremfor alt nydelig rådgivning ham hvordan du kan forbedre for å være litt mer som din ex.

Aktuelle artikler