Hvordan finne ut om han ville være en god pappa

Så du har endelig funnet rett mann. Han ser chick flicks med deg uten engang flinching, vil han ha middag med deg på din favoritt vegan restaurant selv om han hadde heller ha en stor, saftig biff. Bedre ennå, dere begge bare liker å være sammen. Høres ut som en god fangst for en kjæreste eller ektefelle, selvfølgelig, men du tenker fremover: han vil være en god far?

Hvordan finne ut om han ville være en god pappa

Det er et stort og viktig spørsmål for de fleste kvinner som de avansere i alder og ønsker å bosette seg og starte en familie. Dypt nede i ditt hjerte du allerede vet at en far og en far er ikke det samme. Fedre far barn, men ikke alle som far er der for å elske og ta vare på barna de far. Og det er det du ikke hva du skal skje med dine barn. Du vil at de skal ha en far som vil være en far, en som er til stede og involvert i hans barns liv gjennom og gjennom. Og det er ditt sted befinner deg på når du begynner å grublet å ta neste skritt med den nye fangst: han vil være en god far?

Min far ga en svært komfortabel livsstil for min mor, mine to brødre og I. Vi ville aldri for noe som vi vokste opp. Og etter den tid high school rullet rundt begynte jeg å merke en stor økonomisk forskjell mellom vår familie og de fleste av de andre familiene på vår private skolen. På en gang, til min far selv ut-bid alle under en skole auksjon betale for en privat parkeringsplass for oss. Han ga biler, klær, kredittkort, internasjonale ferier, alt du kan tenke deg som en unge. Livet var veldig flott.

Men det hele kom til en svært pris: vi aldri har sett mye av ham hjemme. Han var alltid en no-show for idrettsarrangementer dager og andre aktiviteter. Han var for opptatt med å jobbe slik at han kunne skaffe pengene som han trodde var nødvendig for oss å ha det posh liv.

Det var ikke før jeg ble uteksaminert fra universitetet og min far tok førtidspensjon at min far begynte å være tilstede. Da var det for sent. Han hadde gått glipp av mine fotballkamper, han hadde gått glipp av mine debatter, han hadde gått glipp av mine forestillinger og turneringer alle fordi han trodde jobbe og gi var nok.

Så, hvordan kan du vite om din mann vil være til stede?

Vel, begynne med å spørre deg selv noen enkle spørsmål. Er han til stede nå? Har han en tendens til å gå glipp av viktige funksjoner? Blir han avvisende mot visse hendelser som betyr mye for deg? Hvis denne spesielle personen tilfeldigvis bort anledninger eller spesifikke familie utflukter, så han vil, mer enn sannsynlig, se bort fra re-forekommende fotball spill eller ballett klasse. En mann som er til stede i dag vil sikkert være til stede i fremtiden.

Eksempler på hva en gave og engasjert far ser ut er alle rundt oss. Vi har alle sett dem, som vi vokste opp. Det kan ha vært noen i vårt nabolag, noen på vår gudshus, en onkel, en fetter, eller til og med våre besteforeldre. For meg er det en som kommer til hjernen er far til min venn, Zach.

Han var en ekte far, alltid der for sine barn. Som en utvinne alkoholiker, deltok han terapi og oppdagelse grupper som bistått i hans bli selvstendig aktualisert, noe som smittet over på sine barns liv. Han lærte å akseptere svakhet og styrke i seg selv og i hans barn også. Han trodde på det gode i andre, og var selv i stand til å le av livet og på seg selv. Han gjorde ikke eksplodere når Zach og jeg trakk tull på skolen. Han lærte meg å kjøre på motorveien - om natten! På så mange måter er denne mannen, min helt til denne dag, noen jeg nå modellere livet mitt etter.

Stor pappaer er ikke bare fysisk til stede, de er følelsesmessig til stede, også.

Selv om det er vanskelig for menn å være emosjonell når det gjelder barn eller kvinner, de kan være hvis de ønsker det. En av min kones basketball trenere demonstrerte denne emosjonelle egenskap, og det inspirerer henne fortsatt. Hun har alltid tenkt på ham som bare trener, men da hun så ham med barna på huset sitt, så hun at han var en stor far, også. Han elsket og næret hans barn. Med fem barn, skulle man tro denne mannen ville være en screamer. Ikke ham. Da hans sønn gikk gjennom hans første freshmen bryte opp, var min kone i ærefrykt på den omsorg han viste ikke bare til sin sønn, men også til sønnens ekskjæreste.

Dette følelsesmessig til stede far er den som slår av TV før familiemiddag, slik at hele familien kan dele sine dagens opplevelser, le og oppmuntre hverandre. Følelsesmessig engasjert pappaer engasjere sine barn på en daglig basis, alltid gjør seg følelsesmessig tilgjengelig.

Men ikke alle fedre er født med en naturlig evne til å engasjere og bli engasjert med sine barn.

Den gode nyheten er imidlertid at det å være en god far kan læres.

Alle kan vokse til å bli mer følelsesmessig til stede. Det viktigste spørsmålet for deg å svare på er om din mann ønsker å bli far eller ikke. Han kan si eller gi deg signaler som sier han ikke er sikker. Men det er bare en mann være en mann - det er hva menn gjør når de føler seg engstelig, bekymret eller redd om noe. Og bringe et barn til verden med vilje er ett, skremmende proposisjoner for en mann. En fars tilstedeværelse eller fravær under en manns barndom etterlater alltid stor innvirkning på ham og han alltid lurer på om han kan være hva han ønsket i en far.

For å få et klarere bilde av om din mann passerer pappa test, her er noen flere spørsmål du kanskje ønsker å vurdere.

Hvordan er hans nåværende arbeid balanse?

Kravene til moderne arbeidsplasser ofte lar oss alle trenger å være tilgjengelig mye mer enn noen gang før. Likevel, det kommer et punkt hvor du må forlate arbeidet på jobb, trekk, og engasjere mennesker du bryr deg om. Så spør deg selv, er han i stand til å løsne fra jobb slik at han kan engasjere seg med deg eller er han stadig i arbeid modus? Nivået som han er i stand til å koble fra jobb og være til stede og involvert med deg er en, god indikator på hvor godt han vil være i stand til å gjøre det samme med sitt barn.

Har han menn venner med barn? Kanskje det er gamle college venner eller kolleger på jobben han vet som har barn. Hva han sier om dem? Forteller han historier om hans venner blir irritert og bry for barna sine eller ikke fortelle han mer underholdende og anekdotiske historier om livet sitt med sine barn? Alle foreldre vet at de fleste av de historiene du forteller om barn som enten om hvor søt og smart barna er eller hva slags kaos og stress de føre deg. Det er ikke så mye av innholdet i de historiene han forteller om sine venners relasjon med barna sine, er det hans holdning om disse historiene. Hvordan gjør han det høres? Som å ha barn er hardt arbeid? Eller som han ikke kan vente med å få barn av sin egen?

Hva er hans forhold til sin far ut?

Om hans far er levende eller døde, separert eller helt ukjent for ham, du bedre ta hensyn til hva du tror han føler når du diskuterer sin far med ham. Han kan ha et sunt forhold til sin far. Eller han kan ikke vite sin far eller ikke liker ham veldig mye. Hvis du oppdager at han har mye fiendtlighet mot sin far, eller mangler interesse for ham, kan det være lurt å grave litt dypere og finne ut hvorfor. Sjansen er at hvis det fortsatt er uløste problemer med sin far, han vil sannsynligvis bære dem inn i hans forhold til dine barn før han får noen nedleggelse eller forsoner med sin far.

Er han til stede og involvert i livet ditt?

Spør han deg om dagen, spør om at en person på jobben han vet at du ofte har problemer med? Han husker viktige datoer og tilbud for å hjelpe deg ut når han vet noe kommer opp i kalenderen din, som et oljeskift eller et besøk til legen? Hvis han er til stede og involvert med deg, vil han være sammen med barna, også. Men hvis han ikke er til stede og involvert i livet ditt, er det ikke et godt tegn. Du vil kanskje revurdere ideen om å ha barn med en mann som ikke betaler oppmerksomhet til deg fordi han vil sikkert betale svært lite oppmerksomhet til dine barn.

Hvordan håndterer han en plutselig endring i planene?

Når det gjelder å oppdra barn, rulle med slag er et must. Hva skjedde sist gang han ble konfrontert med en plutselig endring i planene? Hvis han tilbrakte de neste par minutter eller timer grublende, klager, eller kritisere han vil ikke vite hva du skal gjøre når han ikke har sovet på tre uker rett fordi babyen ikke kunne slutte å gråte, eller når barnet gjør et rot, eller når venner eller familie plutselig kunngjøre at de er på vei bort for å se den nye babyen. Ingen er perfekt når det gjelder å være tilpasningsdyktige, spesielt i stressende situasjoner, men du bør være oppmerksom på hvor godt han håndterer en plutselig endring i planene, fordi det vil være mange, mange endring av planer når et barn kommer inn på scenen.

Har han alltid å være sant?

Planene endres, konflikter oppstår, og noen ganger dere to bare ikke kan bli enige om hva du skal spise eller se på TV, og det er alt i orden. Problemet er når han alltid må være rett. I kompleksiteten i et forhold, spesielt en med en utvikling av barn, er det ikke mye rom for rett og galt. Har han verdi intimitet og forhold med deg mer enn å være sant? Hvis han hadde heller være langt fra deg, følelsesmessig, og likevel være riktig enn være galt og følelsesmessig nær, så du definitivt trenger å tenke to ganger om å ta neste skritt med ham. Det kan også være på tide å revurdere ditt forhold, helt.

Liker han å ha det gøy?

Barn trenger å spille. Vet han hvordan å ha en god tid eller har han glemt hvordan å danse og står mot veggen hver gang du går til en sosial sammenkomst? Selv om han ikke er festens midtpunkt, kan du bli overrasket når du har et barn med ham. Den lille babyen i armene kan være svært ting som når dypt, ned i ham og i noen få korte år vil du se dette tidligere festbrems sette på dukketeater og kjører rundt akkurat som den store ungen du alltid visste at han var inne.

Det er mange flere spørsmål du kan forsøke å svare på om han vil være en god far for bare en far før du bestemmer deg for å få barn med ham. Men, akkurat som mange andre områder av livet, kan ingen vite sikkert hva slags forelder vil de være til de er ett. Så selv om noen av svarene på disse spørsmålene kan ha etterlatt du tenker hans sjanser på å være en god far er slank, er det alltid håp for endring. Holder barnet sitt i armene for første gang kan låse opp enkelte deler av ham at du aldri har sett før. Men hvis han er forpliktet til deg, er forpliktet til å oppdra barnet sammen og forpliktet til å ta opp det råeste mantelen av å være en far ved å være til stede og engasjert i sitt barns liv, så gå for det!

Å ha barn er en utrolig velsignelse og vel verdt det hvis du har en fantastisk person ved din side for å heve dem sammen i en kjærlig og engasjert familie.

Aktuelle artikler