Hvordan forholde seg til ett år borte fra kjæresten din

Hver forholdet går gjennom ulike endringer. Å være forelsket i noen gjør deg prøve hardere og gjøre ditt beste for å gjøre det arbeidet. Forlater din partner for så lenge som ett år er trolig den vanskeligste test to personer må passere. Separasjon fra noen du elsker, selv om det er for gode formål som transportør mulighet, er alltid vanskelig å håndtere. Likevel kan du få tiden går fort hvis du prøver følgende tips.

Hvordan forholde seg til ett år borte fra kjæresten din

En. Kommuniser daglig

I denne tid med e-post, sosiale nettverk som Twitter og Facebook og billige telefonsamtaler via Internett, kan du fortsette å ta aktiv del i hverandres liv. De første ukene etter at separasjon er de vanskeligste, det er derfor det er spesielt viktig å e-post eller ringe hverandre hver dag. Uttrykke dine følelser, snakker om hvordan du har brukt dagen, vil bringe dere nærmere hverandre og gjøre deg savne hverandre mindre.

2. Tilbring mye tid med vennene dine

Når vi forelsker og begynner å tilbringe mye tid med vår partner, de fleste av oss utilsiktet forsømme våre venner. Nå som du har mer tid til dem, bruke det - gå ut med dem regelmessig eller planlegger en helg eller en ferie med din nærmeste venn. En sann venn vil være støttende når du trenger oppmuntring og vil ikke tankene å tilby en skulder å gråte på når du føler deg trist og ensom.

3. Involver deg selv i en ny aktivitet

Tiden vil passere raskt hvis du finner en hobby å stoppe deg fra å tenke avskjed. Vurdere å ta dansetimer, begynne å lære et fremmed språk, utvikle dine datakunnskaper, etc. Velg en aktivitet du synes er morsomt, så du vil føle deg glad for å ta den. Berikende livet ditt på denne måten vil også gi deg en ny tema å snakke om med kjæresten din.

4. Kast deg å jobbe

Holde tankene okkupert vil hindre deg fra pitting selv fordi din kjære ikke er med deg. Nå er det på tide å kaste deg å jobbe og kanskje tjene en kampanje eller en høyning. Det samme gjelder for studenter. La målet ditt for dette året være høyere enn tidligere, ta deltakelse i kurs, workshops, opplæring du kan ha nytte av selv om de ikke er i sfæren av interesse. Man kan aldri vite hvor godt slike fritidsaktiviteter kan se i din fremtidige CV.

5. Vær klar når ensomheten slår

Uansett hvor hardt du prøver å ikke tenke på kjæresten din langt borte, vil det være vanskelige tider. Du kan selv begynne å stille spørsmål forholdet, lurer på om det er verdt alt bryet og motgang. Det skjer ofte at folk blir veldig sjalu, begynne å stille spørsmål deres partner eller falle i fristelse for å falle i kjærlighet med noen andre selv. Når dette skjer, snakke med partneren din, dele dine tanker, frykt og tvil med ham. Minn deg selv (og ham) hvorfor du har begynt forholdet i første omgang. Tenk på alle de lykkelige øyeblikkene tilbrakte sammen, dydene den andre har. Legge planer for fremtiden, snakke om de tingene du vil gjøre når du kommer tilbake sammen. Dette vil gi deg noe å se frem til.

Ett år er ikke en så lang periode som det kan virke til en jente som har til å bruke den vekk fra kjæresten sin. Holde en positiv holdning, støtte hverandre og kjempe for forholdet. En gang når året går, vil du være stolt over at du overvant disse hindringene.

Aktuelle artikler