Hvordan holde seg venner med eksen når noen andre er til stede

Noen mennesker ender relasjoner og blir til fiender. Noen kan si kult hei hvis de møter som de er bekjente. Og så er det de som klarer å holde sitt forhold vennlig selv når forholdet er over.

Hvordan holde seg venner med eksen når noen andre er til stede

Hvis du er heldig å møte noen som du kan dele alt med, kan du beholde vennskapet selv når du slutte å dele seng.

Noen ganger er det seksuell kjemi som går bort. Du vet at jeg elsker deg, men jeg er ikke forelsket i deg filmen øyeblikk eller noe langs disse linjene.

Det er gutta jeg kan sove med i samme seng, le og ha det gøy, men ikke ha sex.

Det var en enkelt fyr jeg var sikker på at vi ville bli venner for alltid. Han var min første kjærlighet, min beste venn og stor elsker. Jeg vil ikke gå i detaljer om bruddet vårt, men når sex var borte, vennskap forble.

Han var fyren jeg kunne si noen enkle ting om meg. Vi hadde så høy intimitet og følelsen av å komme nær den personen så mye du kan. Vi var helt nakne foran hverandre. Bokstavelig talt, det er ikke veldig spesiell, metaforisk sett, som er veldig unik følelse.

Det er ikke mye filosofi her. Hvis du tilfeldigvis møter noen du deler seng og dine drømmer med, selv om du innser at du ikke er ment for å tilbringe livet sammen, kan du likevel snakke om deres liv, når du går egne veier. Noen vil kanskje si det er ikke lett. For noen er det umulig. Men for noen som er virkeligheten. Ja, bør du ha to personer både følelsen mer mindre det samme. Hvis man holder nag, er vennskap ikke sannsynlig å skje. Her er hvordan å holde vennskap med eksen din.

Hvis noe har skjedd når det kan skje igjen

Etter fyren Number One, møtte jeg nummer to. Logisk, ikke sant?

Number One ser meg, og han vet at jeg møtte noen spesielle. Nummer to har en svært vanskelig tid å akseptere at jeg ønsker fortsatt nummer én i mitt liv.

Ja, ja, jeg gjentar til Number Two. Han er min venn. Han pleide å være min kjæreste. Nå er han min venn.

Når du er singel, er det fullt opp til deg (og den andre personen) hvis du vil bli venner med deg ex.

Når den nye personen kommer som ønsker å være din partner, så han kan ha klager om du ser din ex. Et av argumentene er at om noe skjer når det kan skje igjen.

Jeg svarer bare - hvis jeg går ut med en fyr som jeg ikke hadde noe med, kan noe fortsatt skje hvis vi snakker hypotetisk. Men når det kommer til kjærlighet og sex liv, noen ritt jeg liker mer, noen mindre, noen er raske, noen lengre, tar den naturskjønne ruten, men jeg har ikke noen ulykker.

Også, hvis jeg allerede har hatt noe med fyren, så vi vet hvor vi står. Det er ingen gjette hvordan det ville være, hva vi kunne ha, og så videre.

Vi prøvde. Hvis vi ville at det skulle vare, ville vi være sammen. Det er vår beslutning om ikke å være sammen. Så, hva er problemet?

Hvis jeg ikke sitte med ham forestille sin nakne kropp, kan jeg ikke bry seg mindre om noen andre har livlig fantasi. Nummer to kan alltid forestille meg å være vill med noen andre.

Da jeg var dating Number Two jeg selv anses å eliminere Number One. Vi hadde en tur sammen planlagt før jeg møtte Number Two. Det var allerede betalt tur til Transylvania. Og dagen da vi var i ferd med å gå, jeg avsluttet. Nummer to var fornøyd. Number One var sto opp. Men Number One var min venn. Omsider han ville forstå, visste jeg. Og det gjorde han.

Han ringte når han kom tilbake.

- Jeg tenkte på deg i tortur rom (Draculas selvfølgelig).

Så vi lo igjen. Det virket som ingenting kunne skje som ville bryte vennskapet vårt.

Etter en tid Number Two ringte meg.

- Jeg hadde bare en drink med eksen min.

- Og? Du hadde det gøy?

- Det var forferdelig. Hun sa at hun var savnet meg. Og jeg fortalte henne at det er bedre om vi ikke snakker med hverandre lenger. Jeg gjorde det bare slik at du kan føle hvordan det er når kjærligheten er å se ex. Men det ser ut som du ikke bryr deg.

Hvis min mann er å ha en drink med noen hot chick jeg ikke vil føle seg dårlig. Hvis min mann har en drink med en jente han pleide å sove med, vil jeg ikke føle seg dårlig.

Hvis fyren kaller noen til å teste mine følelser eller å føle meg dårlig, jeg ikke føle seg dårlig. Jeg drar.

Han ønsket å bevise sitt poeng. Hver ex bør fjernes fra nåtid og fremtid. Han gjorde ikke meg tror det. For ham, skal ex ikke eksisterer for oss lenger. Jeg var ikke flink med å begrave folk, spesielt hvis de fortsatt er i live. Men han gjorde meg revurdere min idé.

Nummer to, og jeg hadde en stor seksuell kjemi, men vennskap del var ikke så mye der. Kjemi er ustadig. Og så er relasjoner som er avhengige av det. Vennskap har en tendens til å være mer langvarig.

Så kan ex-elskere bli venner? Jada, men bare hvis de allerede har vært så.

Vennskap kommer først

Da jeg slo opp med nummer to over hans overdreven sjalusi (ikke relatert til Number One) Jeg lovet meg selv at jeg aldri ville slutte vennskap for enhver mann.

Kjærester kommer og går. Number One opphold. Det var slik jeg tenkte.

Deretter Number One møtte en jente. Hun slettet alle sine telefonnumre. Han visste meg utenat. Da han sa jeg skulle ringe sin venn når jeg ønsker å snakke med ham. Han kan gi ham beskjeden og han vil ringe når han er alene.

Vi møtte noen ganger. Han syntes også bekymret for at hans jente kunne finne ut. Da ville vi møte med en annen venn av ham, som et alibi i tilfelle hun liksom mirakuløst dukker opp uansett hvor vi er. Som vi ikke lever i et par millioner innbyggere byen.

Jeg kunne dele noe med Number One, men ikke med hans venner.

Etterhvert ble det for komplisert. Så den jeg har trodd på vennskapet for evig og alltid ble ex venn. Hans jenta forvandlet til sin kone. Sist gang vi møtte han sa - hvorfor trenger du de mannlige venner? Du bør finne en person til å være din beste venn og partner.

Men hvis jeg har beste venn og partner, betyr det jeg bør ikke ha noen andre venner? Det er relasjoner som er eksklusive. Skulle vennskap også være eksklusiv?

Noen mennesker, som kona hans tror det. Du bør ikke ha noen venner av motsatt kjønn. Det spiller ingen rolle hvis du dele noen soverommet historie eller ikke. Og hun er ikke den eneste.

For en tid siden da jeg ringte en venn, mannlig venn, svarte kona. Jeg ba om fyren og hun sa - vet du at han er gift og har en baby? Og jeg liker hallo, jeg ønsker ikke å være hans kone, og definitivt ikke ønsker sitt barn.

Men ikke bare motsatt kjønn vennskap eller vennskap med eksen kan bry ens partner. Min beste high school venn møtte en fyr på college. Hun var den første jenta han kysset. Han var ikke den første fyren hun kysset. Ikke engang den første hun sov med. Når hun gjør partiene jeg ville bringe gutta. Når vi skulle ut vi skulle møte gutta. Det var nok for kjæresten ikke vil se henne med meg. Jeg var skurken.

I utgangspunktet ville hun si at jeg skal ut med Sanya, og han ville få panikk. Til slutt stoppet vi går ut sammen. 10 år etter, da hun var gift med den fyren, hun fortsatt sa hun ikke ville fortelle ham at hun ville ha en kaffe med meg.

- Jeg tror det ville være lettere for ham å håndtere meg å ha middag med min tennis instruktør, sier hun.

En annen venn sier at hun ikke kan håndtere hennes kjæreste å være venner med en fyr fordi han er promiskuøse. Det er som om hun er redd for at det er smittsom og hennes mann vil jukse på henne, fordi hans venn er å plukke opp kvinner. Den samme jenta som kona til Number One mener at ingen bilder av ekser bør holdes.

Jeg har aldri rive opp min fortid. Kanskje det er det som river opp min nåværende forhold. Men hvis jeg trenger å spille etter noen andres regler, velger jeg å bo enkelt. Jeg vil være på min egen. Til jeg finner noen jeg kan leke med. Inntil jeg møter noen med samme idé om hva en fair play er.

Aktuelle artikler