Hvordan man skal håndtere sin ex kjæreste

Hans eks-kjæreste er fortsatt i bildet, og som har fått dere alle bekymret, og slitne, og kanskje enda litt hissy og utålelig til tider? Det er helt forståelig, men definitivt ikke den beste måten å håndtere situasjonen. Les videre og sjekk ut noen konstruktive måter å håndtere eksen!

Hvordan man skal håndtere sin ex kjæreste

Før selv begynner å ta skritt i håndteringen av situasjonen, situasjonen blir hans eks-kjæreste som er liksom rundt mer enn hun trenger å være, er det viktig å være tydelig på hva du har å gjøre med. Det er mange måter en ex kan være involvert i kjæresten din livet, og ikke alle av dem nødvendigvis bety at hun er å være upassende, så vær sikker på at du ikke prøver å slukke en brann hvor det er ingen røyk, for det er bare skal føre problemer mellom deg og din mann.

Så... hvis hun er egentlig bare en venn, hvis hun virkelig ikke hengt opp på ham, hvis hun ikke har noen dårlige følelser om hele greia, eller fiendskap mot deg, om hun er klar over at deres er i det siste, og dine er nå, ikke presse den, og la henne være.

Nå kommer her den vanskelige delen - de er alle kommer til å si de er alle de ovennevnte, og handle helt fint og rimelig, men hva de sier og hva de gjør når de tror ingen ser deg er ikke alltid det samme.

Så, hvordan kan du vite om hun er å være ekte, eller bare veldig flink til å late som ekte?

Hvordan vet du om hun er over det eller bare venter på den perfekte muligheten til å snappe ham for seg selv igjen?

Svaret er - og du kommer ikke til å like det - du kan ikke. Ikke sikkert minst. Du kan mistenke henne for å være det ene eller det kan du tro henne, men uansett hvilken det er du aldri kommer til å være 100 prosent sikker på om det er bare en positur, eller er det ekte.

Det er bare slik jenter er, og mange ting spiller inn her, slik som vår egen usikkerhet, og det er derfor det usannsynlig at du noensinne kommer til å ha det lett når det gjelder å snakke med, å se eller bare være rundt jenta som allerede hadde det du har.

Så, er det eneste virkelig effektive måten å håndtere en irriterende ex å ha full tillit til kjæresten din.

Hennes følelser, behov og ønsker til slutt er ingen av virksomheten din, men er hans. Du kan ikke vite sikkert hvilken side hun er på, men du kan og trenger å vite hvor han står på notatet, og er de ex-filer stengt og arkivert opp for godt.

Sin side er egentlig den eneste siden som betyr noe her, og hvis du har snakket ut, og hvis du stoler på ham, en ex egentlig ikke noe du trenger å forholde seg til, uansett hvor ofte hun dukker opp.

Aktuelle artikler