Hvordan vite om han er forholdet materialet

Hvis din nye mann har du følelsen akkurat som første gang du møtte Edward i Twilight (swoon!), så det kan være lurt å finne ut om det er en lykkelig vises snart i fremtiden. Men hvordan? Bare les videre for å lære om din mann er egentlig forholdet materiale.

Hvordan vite om han er forholdet materialet

Tror du han er absolutt, positivt, irreplaceably perfekt. At håret. De øynene. De leppene. Den holdningen. Cue fornøyd sukk... Men hvordan vet du om han tenker på samme måte? Eller er hans tanker mer langs linjene av "hallo, booty call" enn "jeg"?

Easy. Vi har samlet noen av de små måter du kan finne ut om han virkelig er mannen i drømmene (komplett med hvitt stakittgjerde og obligatorisk golden retriever selvfølgelig).

Nr. 1. Passende bolig

Første cab av rang er at han har overnatting passer for følelsesmessig tilgjengelig og innredet med forholdet materiale. Nå mens dette høres ganske enkelt å finne ut, kan det faktisk være litt av en doozy.

Si for eksempel, lever din elskerinne med mamma sin. Dette er et klart nei-nei, ikke sant? Vel... ikke nødvendigvis. Først av alt, er en leilighet eller hus ikke billig i disse dager, uansett hvor du bor. Og hvis han er å være fornuftig, kunne han slappe av hjemme så han kan spare opp nok penger til å kjøpe sitt eget sted. Dette er greit. Han har kanskje også kjøpte huset han bor i for mor hans. Det er også greit.

Men hvis han er over 35, bor sammen med sine folk og har ingen intensjoner om å flytte ut noen tid snart... du bør føle litt skeptisk rett om nå. Hvis hans mor fortsatt gjør sitt vasking, matlaging, rengjøring og velger sin antrekk for ham - kjøre for åsene.

En mann som er følelsesmessig tilgjengelig og klar for et forhold tar stolthet i hans hjem. Han kunne leve med sine foreldre, med en gruppe av venner eller av seg selv, men det sentrale element er at han ikke forventer at noen skal rydde opp etter ham eller lage mat til ham.

Hans hus eller rom bør også være rimelig ryddig. Ikke plettfrie, men ikke en gris svinesti heller. Samlet sett bør han valget føler, vel, det passer. Ingen tegn til en bachelor dårlig, eller en mamma herskapshus. Bare normal, regelmessig og kjæresten-vennlig.

# 2. Shoppingturer er godkjent

Med mindre man er i å konkurrere i neste Project Runway, sjansene er ganske stor for at han ikke liker shopping for mye. Dette er en standard egenskap, uavhengig av om du arbeider med forholdet modell, eller hit-det-og-slutte-det-modellen. Shopping, for nytelse, er helt utenfor fatteevne deres.

Men forskjellen mellom playboy og din potensielle partner er at en fyr som er kjæreste materiale vil suge den opp. Han kan stønn, sutre og selv late sultfølelse for å gjøre turen litt mindre kjedelig, men han vil fortsatt gjøre det.

Ikke fordi han liker det, fordi han sannsynligvis ikke. Men fordi han liker deg. Og best av alt han liker å tilbringe tid med deg, selv om det er i det han anser for å være en innendørs helvete av kjedsomhet.

En playboy på den annen side skal ut der raskere enn du kan si "mini-mall". Han vil utvikle en hodepine, en mystisk 'arbeidet møte "på en lørdag, eller huske at han må, eh, vaske håret.

Eller verre, vil han gå sammen med deg. Så vil han tilbringe hele tiden sjekke ut andre jenter, og legger flere playboy-fantastiske klær til garderoben sin og gjøre hele turen om ham.

# 3. Han er pet-vennlig

Den neste store indikator på om mannen din har forholdet tick for godkjennelse er hvis han eier et kjæledyr. Nå mener jeg ikke en iguana, slange eller at flytende ting i hans fisk tank som kan muligens ha vært en gullfisk på enkelte punkt. Jeg snakker super pet territorium: hunder eller katter.

Hvis din mann eier et kjæledyr, er det rimelig å si at han er trolig ansvarlig. Tross alt har han å mate den, vann det, gå den, leke med den, og vel, jeg elsker det. Så hvis han elsker en lodden venn, er sjansen stor for at han er i stand til å elske deg også.

En fyr som ikke er forholdet materialet vil ikke har tid, energi eller tålmodighet til å forholde seg til noe som ikke høster ikke en umiddelbar fordel for ham. Men hvis man har et kjæledyr... han er allerede i et forhold.

Alt du trenger å gjøre er å bli venner med kjæledyret sitt, og du er halvveis til familyville.

Merk: Hvis den før nevnte kjæledyret ikke er tatt vare på svært godt eller om han setter ut alt til et kjæledyr barnepike - ignorere dette rådet. Forholdet materialet han ikke er det.

Nr. 4. Barna ikke skremme ham

Mens det er ganske morsomt å se en voksen mann løpe vekk, hendene i været mens han skrek i ytterste frykt, fra et lite barn, er det ikke så morsomt hvis det er din mann gjør driften.

Forholdet materialet er ikke redd for barna. Han liker ungen. De kommer godt overens. Han har kanskje en søster, bror eller venn som har små barn, og han gjør en og annen barnevakt jobb her og der. Han mucks rundt med dem, erter dem og selv sniker i odde hengiven kos.

Han kan ikke tenke på å ha barna akkurat nå (hold hester, liten dame), men det er ikke et klart nei heller.

I mellomtiden, på den andre siden av byen, vil ikke forholdet materialet guy liste barna som sin største frykt. Når tvunget til å samhandle med dem, vil han rynke og kuk hodet som de er noen utenomjordisk fenomen. Han vil ikke forstå hva de sier, hva de ønsker, eller hva formålet er. Og mer til poenget, vil de ikke forstår ham heller.

Barn og Mr. Hit-det-og-slutte-det? Ikke på gode vilkår.

# 5. Han går til bryllup med deg

La meg være veldig sløv her: hvis fyren du dater ikke ønsker å gå til et bryllup med deg, er det fordi han ikke ser på deg som potensiell kjæreste materiale.

Jeg beklager hvis det vondt, men det er den brutalt ærlige sannheten. Gutta som ikke liste 'forhold materialet "på deres gjenopptar ikke gå til bryllup med jenter. Noensinne. Det er bare ikke gjort. Med mindre de er de Wedding Crashers. Du ønsker å vite hvorfor? De ønsker ikke sine datoer får noen - gisp - ideer. Dette er en hendelse som er litt for følelsesmessig ladet for dem å vurdere.

Men gutta som er forholdet materiale? Vel, de har ingen problem å gå til bryllup. Bryllup er gøy: få de til å drikke fra en åpen bar, møte nye mennesker, gjøre kylling dans og er garantert å få lagt etter. Hva er ikke å like?

En fyr som ikke har noen skjulte motiver og er ærlig i sine interaksjoner med vil du ikke tankene å være daten til et bryllup. Han vil elske å se deg kledd opp og får å kose bort dine tårer under seremonien. Han vil holde hånden din, dans med deg og felt irriterende spørsmål fra slektningene dine.

Han bryr seg ikke å være i et bryllup med deg, fordi tanken på å være i hans bryllup med deg en dag faktisk føles litt fint. Jada, akkurat som han ikke slo ned døren for å ha barn med deg ennå, han er nok ikke klar til å slippe ned til ett kne og foreslå heller, men... tanken ikke fyller ham med frykt.

# 6. Andre folk vet hvem du er

En annen stor test for å oppdage hans forhold materialet poeng er å ta hensyn til hvordan folk reagerer når de møter deg. Det er et par måter at det kan gå når du først møte hans venner, kolleger eller til og med familie.

Først kan de heve et øyenbryn og sier "hvem?" Hvis dette er deres reaksjon, ville jeg nok sikre mine spill mot ham vurderer deg som en fremtidig kjæreste.

Deretter kunne kameratene dytte hverandre og utveksle sly gliser. Nå er dette i seg selv er ikke en dårlig ting. De kunne erte din mann om hans åpenbare interesse for deg. Eller... de kunne tenke sleazy kommentarer mannen din har gjort om deg i det siste. Samtalen.

Den siste tegn du bør se etter er om sine øyne lyser opp og de sier noe langs linjene av "Oh, har Mr. Perfect fortalt oss så mye om deg! Hvordan fikk datoen i dyrehagen gå?"

Snap. Game, set og match. Hvis dette er svaret, kan du satse på søte mulesel at din mann er forholdet materiale.

# 7. Han er STD gratis

Whoa, whoa, whoa - ikke kvele på drinken din! Jeg mente det ikke sånn. Sheesh. STD som i seksuelt overførbare gjeld. Har du sluttet å hoste ennå? Awesome.

Ok, så den neste måten å sjekke forholdet materialet score på mannen din er å sjekke sin kreditt score. Nå trenger du ikke å leie en privat etterforsker eller snike seg inn i huset hans og ser gjennom hans kontoutskrifter. Bare noen få tilfeldige, subtile og velplasserte spørsmål vil gjøre. Du bør også være i stand til å sammenligne sin okkupasjon i livsstilen sin og gjøre regnestykket.

Hvis din mann er en brannmann (hot!), men er bosatt i en av de dyreste McMansions i byen, bør du være litt skeptisk. Med mindre han har familien penger, så bør du være litt enkelt. Vent - hva? Unnskyld. Men en brannmann med muchos penger? Kom igjen, du kan ikke klandre meg for at ett.

Aaaanyway, er en fyr som lever godt utover midler hans ikke tenke på fremtiden. Han tenker om nå. Han er materialistiske og spontan (ikke på en god måte). Du vil ha en fyr som har en god nest egg, bruker ikke mer enn han tjener og har ingen STD-tallet (igjen, dette er seksuelt overførbare gjeld) som kan overføre til deg i løpet av et forhold.

# 8. Han gir deg som ser

Du vet den. Det er mørkt, det er dampende og det er så sensuell... oh boy.

Vent, eh beklager, beklager! Mitt sinn var fortsatt på brannmann. La meg skifte gir.

OK, det vi går. Utseendet. Utseendet som forteller deg at han liker deg, at han synes du er søt og morsom og henrykt sjarmerende. Utseendet der du både låse øyne, besvime litt og deretter rødme på slutten. Utseendet som forteller deg en gang for alle at denne fyren er alvorlig, seriøst inn i deg.

Den der. Det er det du leter (no pun intended) for.

Når han gir deg det, spiller det ingen rolle om han var forholdet materialet før. Han er forholdet materialet nå, for deg.

Og fremtiden ser svært lys! Eller kanskje det er bare blende av hvitt stakittgjerde han møysommelig lagt rundt ditt fremtidige hjem. Skuldertrekning. Uansett er det lykkelig hele veien hjem, dukke.

Aktuelle artikler