Ikke gjør disse 5 "nye kjæreste " feil når møte sin mor og far

Så, er kjæresten din endelig introdusere deg til sine foreldre. Det er en big deal! Pass på at du gjør det riktig, og finne ut hva du ikke bør gjøre når du møter dem.

Donand # 8217; t gjør disse 5 og # 8220; ny girlfriendand # 8221; feil når møte sin mor og far

Det viktigste er å la best mulig førsteinntrykk. Saken er ikke å late som å være feilfri, men å fremheve dine beste trekk. De vil snakke om deg etterpå, og du bør fortjener bare ros. Her er noen ting som du ikke bør å gjøre når du endelig møter dem, slik at du ikke blåse din sjanse til å være den mest ettersøkte datter-in-law.

En. Ikke gå uforberedt

Gjøre noen undersøkelser! Først og fremst, sørg for at du fange navnene rett før du offisielt introdusert til dem. Få litt informasjon om hvem som er hvem i familien, siden det er sannsynligvis noen av familien ting vil bli nevnt.

Spør kjæresten din litt om deres personlighet, deres livsstil, deres jobb, hobbyer, osv. Det er alltid godt å vite hva du kan forvente og den slags info kan alltid komme godt med i løpet av samtalen.

2. Ikke overdress / underdress

Selv før du uttaler et ord du vil gjøre et visst inntrykk av valg av klærne. Dette betyr ikke at du bør kle seg som for en formell jobbintervju, men du bør holde det konservative uansett stil kan være.

Så, glem mini-skjørt, cleavage avslørende topper og alle parti tilbehør. Og en annen ting, kjole for anledningen, enten det er en restaurant eller middag hjemme eller et besøk i helgen. Også ikke legge for mye sminke, uansett anledning kan være. Husk å se så naturlig som mulig.

3. Ikke snakk om...

Du vil at samtalen skal flyte jevnt så holde seg borte fra de temaene som er sannsynlig å få opp annerledes, eller konfrontere, meninger. Det er ok å ha din egen mening om alle slags ting, men dette svært tid du ikke trenger å oppgi den.

Temaene for å unngå er definitivt politikk, seksuell legning, inntekt, feminisme, og alle tilsvarende delikat spørsmål. Du kan også spørre kjæresten din om det er noe du ikke bør nevne.

4. Ikke suge opp

Ikke prøv å være noe du ikke er. Av kurset, bør du være høflig og hyggelig, men ikke underdanig. Hvis du gjør gjøre en kompliment det fordi du virkelig mener det, og ikke overdrive. Hvis du ikke er enig med noe sa du bør ikke bare nikke hodet og late som du godkjenner. Du bør fortelle din mening, men uten å konfrontere, eller skriv en kommentar med en viss dose humor. Smil er ditt beste våpen i slike situasjoner.

5. Ikke glem om formaliteter

På denne meget anledning formaliteter er dine beste venner, fordi de gir deg en følelse av trygghet, og lede deg gjennom. Dette gjelder både for deg, og til sine foreldre, fordi de er trolig like nervøs som du er.

Hold deg til formelle regler bare denne ene gangen, og du kan ikke gå galt. Så, være punktlig, kle seg konservativt, ta med en liten gave (blomster, sjokolade eller vin) ha en høflig smil, oppføre seg ved bordet, ikke bli for intimt, ikke overstay besøket og takk sjenerøst.

Aktuelle artikler